Doğum yapmış olan anneler buraya....

Derya yoksa sana da ben mı pazarladım huggıes ı sende kullanıyormussun yazmıssın..kaydirigubbakcemile3

yok canım ben hangi bez de kampanya varsa onu alıyorum :)))))):roflol:ama huggiesden memnunum bende...fakat şu iki gündür kakasını geçiriyor sanırım bizimki biraz sulu yapıyor bu ara :)))) olsun pişiği olmasında kızımn...bu arada babystar da güzel ama bize büyük geldi....evde şuan 4 numara huggies,babystar ve molfix var :)))

içinden mi ?biizmkiler köylerinden..biri babam gökçebağ,annem kara mustafa paşa dan....

vallahı merzıfon zaten cok kucuk bır yer oldugu ıcın ıcınden mı dısındanmı ayırt edemedım ben.. ısım olarak bılmıyorum.. ama merkeze cok yakın... yurunuyor..

çok geçmiş olsun canım allah acil şifalar versinnn

senin kız nasıl oldu hicrancım..
ay biri bitiyor biri başlıyor bebeklerin allah esirgesin yaa

Derya hayırlı olsun tayinin ben daha pek bilmiyorum çevre okulları
bugün birkaç kişiyle tanıştım,Fatma hanımı mı tanıyorsun?matematikçi o.
sen asker eşi misin?

sedacım deniz 3-4 gündür beni emmek istemiyor sürekli sağıp biberonla vermeye çalışıyorum anca uykuluyken falan emiyo .
tabi sağınca emdiği kadar çok çıkmıyo dolaptaki stoklar bitince de aç kalacak.denizin ne kadar alerjik olduğunu daha önce defalarca yazmıştım.neyse mama araştırdım bayaa bi ve golden goat diye bir mama var keçi sütünden yapılıyormuş keçi sütü anne sütüne en yakın sütmüş bu arada ve anti alerjikmiş .inek sütü alerjisi,besin alerjisi,egzaması olan bebeklere anne sütü yoksa keçi sütü verilirmiş hep. doktoruma da sordum çok iyi bir mama dedi ama sen en azından 4 aylık olana kadar sütünü vermeye çalış olmadı başlarsın dedi.sadece e bebek de satılıyor bu mama,sende bir danış istersen doktora.ayrıca biyerde buldum keçi sütü satıyorlar ona da bak istersen canım "bolana" diye aratabilirsin internetten.ben yarın arayıp konuşmayı düşünüyorum su yerine bu sütle mama,yoğurt falan yapmak daha mantıklı bence doktora da soracağım.sana da haber veririm baya bi araştırdım da gerçekten mucize birşeymiş keçi sütü

Son düzenleme:

off aynen yaa melek oğlum gitti yerine bi canavar geldi 3-4 gündür,mızmızlanıp duruyo ,beni emmek istemiyo,kucak istiyo huyu değişti yavrumun neyse buna da şükür diyelim

Kızlarrrrr hepinize cevap yazacağımdaaaa pek yoğunum bugünn hem tır hem uçak sevkiyatı varrrrr halledeyim gelicemmmm hepinizi öpüyorummmmm soru a soran fıstıklarrr döncem ben sizeeeeeeeeeeeee

aytennn lojistikçi misin sen ? sevkiyat falan demişin de bende lojistikçiyim ondan soruyom

duygucum benimde geçen gün nereden aklıma geldiyse kendi kendime dedimki bu kızın bebişi çok emdiği için mi kusuyor acaba çünkü sen bi kere demiştinya yarım saat emiyor falan diye . bence ondan olabilir canım çok emiyor ve fazlasını kusuyor.ben denizi ne zaman fazla yemesi için zorladıysam kustu . bizimki max.10 dakika emer ve bırakır doğru düzgün hiç kusmadı 3,5 aydır.
arada dene bence biberonla 120-130 cc ver bakalım yine kuscak mı eskisi gibi

sakın ha... bebeklerin sindirim sistemi güçsüz olduğu için kabız olur ve uzun süre iyileştiremezsin... ilk yıl inekj sütü iki yıl keçi sütü yasak...ben de inek sütü kesinlikle vermeyi düşünmüyorum hep keçi sütü vereceğim allah izin verirse... evimiz müstakil olduğu için keçi bile almayı düşünüyorum... kaydirigubbakcemile3

aytennn lojistikçi misin sen ? sevkiyat falan demişin de bende lojistikçiyim ondan soruyom

yok canım lojistikci değilim ama ihracat yapıyor çalıştığım şirket ihracatlarıda uçakla tırla yapıyoruzz, sevkiyat detaylarının yurt dışına bildirimi gümrük bildirimleri falan onlarla ilgileniyorum ben. lojistik kısmıylaaa başka firmelar ilgileniyor bizde mal koyuyoruz.

kızlar çok tuhaf bişey oldu... geçenlerde sütümün kesildiğini ve mamaya başlamak zorunda kaldığımı söylemiştim... o günlerden 1 hafta falan önce canım acayip bişey çekti.. söylemeyeyim belki sizinde çeker... ama o gün eşim unuttuğu için yiyememiştim... sonralarıda hava çok soğudu alıp gel diyememiştim.. dün oğlumu kontrole götürdük hastanede beklerken yedim... ve inanmayacaksınız belki ama eskisi gibi yine dolu dolu göğüslerim... kayınvalidem bana söylemişti aklına bişey geldi yiyemedin de ondan mı gitti diye.. ben de yok dedim onunla alakası olmaz herhalde... ama öyleymiş... sütü giden arkadaşlar belki sizinde öyle bi durumunuz vardır... bi deneyin derim ben... eskisi gibi dolu dolu şu an göğüslerim..hihoyyyt

kıssss keçimi sağacaksınnn:roflol::roflol::roflol: annelik böyle bişey işteeeeeeeeeeeeeeeeee:teselli:

HERKESE GÜNAYDINNN gribim hala geçmedi kızlarr burnum fırıl fırıl bşım da ağrıyorr dün giremedim pek kk ya kafam kaldırmıyorr yatasım geliyor hepp

akşam kızkardeşimtel açtı size geliyoz diye saat 10 da buyrun dedik bizde tabii meğer diğer kızkardeşimi çocuğunu annemi de alıp öle geliyorlarmış süprüz yaptılar çok hoş oldu valla akşam bırakmadım onlarıda 6 tane yatılı misafir ağırladım gece de 3 e kadar lak lak ettik 3 bacanak 3 kızkardeş ve bir anne çok hoştu valla ceylinde onların geldiğini anladı ondanmıdır nedir uyumadı gece oda 3:30 ta yattı ben yatırıp salona gidiyorum 5 dk sonra uyanıyordu zillii neyseki sonunda yorgun düşüp yattıı bi görsenizz gece çenesi düştü saat 2 bizim kızz vaaa vaaa aguular yapıyordu:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…