- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #6.401
betülcüm merzifonlumusun gerçekten.....benim de hem annem hem babm merzifonlu...
Derya yoksa sana da ben mı pazarladım huggıes ı sende kullanıyormussun yazmıssın..kaydirigubbakcemile3
Evet canım saka degıl.. :) benımde hem annem hem babam merzifonluu.. :)
içinden mi ?biizmkiler köylerinden..biri babam gökçebağ,annem kara mustafa paşa dan....
vallahı merzıfon zaten cok kucuk bır yer oldugu ıcın ıcınden mı dısındanmı ayırt edemedım ben.. ısım olarak bılmıyorum.. ama merkeze cok yakın... yurunuyor..
lülülülülülüyani köy mü ilçe mi demekti o sırnaşık şey
merhaba kızlar...
Biz dün geceyi yine hastanede geçirdik..nazlı aynen evvelki gibi kusma krizine girdi, geçen sefer ne yazdıysam aynı şeyleri yaşadık..dün öğlen mama vereyim dedim, 5cc anca içmişti...korka korka vermiştim zaten çünkü biliyorsunuz daha evvelki krizde mamadan sonra olmuştu, busefer ülker hero baby deniyim dedim..denemez olaydım..besin alerjisi var galiba benimkinin, ama tam belli değil..1 saat evvel taburcu olduk..şimdi napıcam bilemiyorum...hadi hoşçakalın...
Derya hayırlı olsun tayinin ben daha pek bilmiyorum çevre okulları
bugün birkaç kişiyle tanıştım,Fatma hanımı mı tanıyorsun?matematikçi o.
sen asker eşi misin?
Allahım sütüm gitmesin..sütüm dışındaki hiç birşey içemiyor nazlı...Mamalara alerjisi olduğundan şüpheleniliyor.İlk hastaneye yatışımız da mamadan sonra olmuştu..Doktorlar tam da anlam veremediler. Tesadüf de olabilirmiş.Gastroentoloğa götürücem haftaya..şimdi kızım çok yorgun uyuyor.Canım kızım...Tam neden olduğu anlaşılsaydı keşke..ne bu bebeği bu hale getiriyor??alerji testleri çok az sayıda alerji yapan şeyi çıkartabiliyormuş.Yani test yaptı tamam alerjiyi bu yapıyor diye bir sonuca ulaşamayabilirmişiz.Anne sütü vericem inşallah kesilmezse tabi...kesilirse ne vericem şaşırdım...?????inek sütüne alerjisi varsa yandık demektir...Şimdi az emiyor kızım..bitkin düştü..iştahsız..
Ay çıldırıvericem..Benim akıllı uslu oğlum artık hiç durmuyor.Yeni doğum yapmış gibi afalladım.Ağlamıyor ama devamlı mızırdanıyor,sesini yükseltiyor,homurdanıyor,yanına gitmesem ağlamaya dönüştürecek.Neyi var bilmiyorum.Kendi kendine yatardı önceden.Kucağıma alınca susuyor ama alıştırmak istemiyorum.Şimdide hasta gibi inliyor.Vee uyudu.Yandım ben valla,ne sırt kaldı ne bel ,eğilip doğrulmaktan.Zaten romatizma hastasıyım.Neyse.. Kızlar bebişleriniz kakasında parçacıklar oluyormu?Bide emziriyorum doyuyor gibi oynamaya başlıyor,yarım saat sonra yine aranıyor emzirsem yine emiyor.Sütümde az değil,anlamadım.120lik mama verdim biraz önce,ondan öncede 10dakıka emmıştı ama maması bitince sinirlendi bağırdı.:uhm:
Kızlarrrrr hepinize cevap yazacağımdaaaa pek yoğunum bugünn hem tır hem uçak sevkiyatı varrrrr halledeyim gelicemmmm hepinizi öpüyorummmmm soru a soran fıstıklarrr döncem ben sizeeeeeeeeeeeee
cansucum senın oglusunda kılolu oldugu ıcın soruyorum bır ogunde kac cc sut ıcer mesela yada mama?ben yılbasında bıberonla verdım sagdıgım sutumude ondan soruyorum fazla emdıgı ıcınmı kusuyor dıyekafamçokkarıştı
sedacım deniz 3-4 gündür beni emmek istemiyor sürekli sağıp biberonla vermeye çalışıyorum anca uykuluyken falan emiyo .
tabi sağınca emdiği kadar çok çıkmıyo dolaptaki stoklar bitince de aç kalacak.denizin ne kadar alerjik olduğunu daha önce defalarca yazmıştım.neyse mama araştırdım bayaa bi ve golden goat diye bir mama var keçi sütünden yapılıyormuş keçi sütü anne sütüne en yakın sütmüş bu arada ve anti alerjikmiş .inek sütü alerjisi,besin alerjisi,egzaması olan bebeklere anne sütü yoksa keçi sütü verilirmiş hep. doktoruma da sordum çok iyi bir mama dedi ama sen en azından 4 aylık olana kadar sütünü vermeye çalış olmadı başlarsın dedi.sadece e bebek de satılıyor bu mama,sende bir danış istersen doktora.ayrıca biyerde buldum keçi sütü satıyorlar ona da bak istersen canım "bolana" diye aratabilirsin internetten.ben yarın arayıp konuşmayı düşünüyorum su yerine bu sütle mama,yoğurt falan yapmak daha mantıklı bence doktora da soracağım.sana da haber veririm baya bi araştırdım da gerçekten mucize birşeymiş keçi sütü
aytennn lojistikçi misin sen ? sevkiyat falan demişin de bende lojistikçiyim ondan soruyom
sakın ha... bebeklerin sindirim sistemi güçsüz olduğu için kabız olur ve uzun süre iyileştiremezsin... ilk yıl inekj sütü iki yıl keçi sütü yasak...ben de inek sütü kesinlikle vermeyi düşünmüyorum hep keçi sütü vereceğim allah izin verirse... evimiz müstakil olduğu için keçi bile almayı düşünüyorum... kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?