Doğum yapmış olan anneler buraya....

senin kız nasıl oldu hicrancım..
ay biri bitiyor biri başlıyor bebeklerin allah esirgesin yaa

BİRZ DAHA İYİCE AMA HENÜZ İYİLEŞMEDİ TAM REFLÜ YÜZÜNDEN ÖKSÜRÜKTE VAR BİRDE GRİPLE KARIŞTI ÖKSÜRÜK HAPŞIRIK İŞTAHSIZLIK ÖLE DEVAM EDİYORUZ İŞTE AĞLAMALAR VE ATEŞ BİTTİ ŞİMDİLİK ÇOK ŞÜKÜR ALLAH BETERİNDEN SAKLASIN BİZİ

sen söle bakalım ne yedin belki yediğindedir hikmet kızzz söle bakalımmm

kıssss keçimi sağacaksınnn:roflol::roflol::roflol: annelik böyle bişey işteeeeeeeeeeeeeeeeee:teselli:

heee... şimdilik çok korkuyorum keçiden ama alışırım inşallah.. bi de oğlağımız olur... oh ne güzel... birazda tavuk mu alsasm acaba... kaydirigubbakcemile3

sen söle bakalım ne yedin belki yediğindedir hikmet kızzz söle bakalımmm

tavuk döner yemiştim... avrupa yakası dizisinde muhallebicide sürekli görünüyo ya hani ozaman canım çekmişti... kaydirigubbakcemile3 dün yedim geldi sonunda... bi de havuç... o da süt yaptı...

tavuk döner yemiştim... avrupa yakası dizisinde muhallebicide sürekli görünüyo ya hani ozaman canım çekmişti... kaydirigubbakcemile3 dün yedim geldi sonunda... bi de havuç... o da süt yaptı...

benim dolap havuç dolu akşamları bende yiyeyim bari yaaaaaakaydirigubbakcemile3

kızlar bebişim çizgi film izledi bya bugün:)) çok hoşlaştım yaaa..ne güzel renk renk şeyleri gördükçe,bide ıhh aguu,oğğ filan diye sesler çıkarıyooo

............................................................

Son düzenleyen: Moderatör:
gülsüm canım... 21 yaşındayım... oğlumda mustafa pusat...seninkinin adı ne...

ayyyyyy çıtır anneeeee betül gibi, benimkinin adı ege canım ben 33 yaşındayımmm ancak anne oldummmm şimdiki aklım olsa ben de çıtırken anne olmak isterdimmm tabi o zamanlar okul kariyer sevdasından evliliğimi bile 30 yaşında yaptım, gerçi kısmet bu işlerrrr

inşallah bidaha gitmez sütün canım benim canım bişey çektimi hatırlamıyorum ama sütüm gitti gider nerdeyse senağlama günde 100 cc çıkaramıyorum artık yaww havuç yiyorum bende kıvırcık ta ama grip te etkiledi beni kızda hasta olunca sinir stres üzüntü mahvetti beni inşallah bir mucize olurda sütüm çağlaya çağlaya geri gelir :Saruboceq::Saruboceq:

ye valla... kilo da yapmaz... rendele güzelce... zeytinyağını dök üzerine birazda limon gezdir... offff... gelsin sütler inşallah...

ben hemen hemen 1 aydır her yemeğin yanına nhavuç salatası yapıyorum dedğin gibi zeytin yağı limon süper oluyor ama süüüüüüüüüütttttttttt nerde yaaaaaaaaaaaaaaasenağlama

ya newlife bizimki de tv.ye çok bakıyor bir zararı var mı acaba bebekleri içine kapanık yapıyor diyorlar...

canımcım 1 yaşından sonra çok fazla tv bağımlısı olurlasa içine kapanık olur tabi..düşünme duyusu gerilermiş..ama şimdi onlar dünyayı,renkleri keşfediyolar..çizgi filmlerde rengarenk şekiller var..iyi bşey bu bence...tabi aşırıya kaçmadan ve yakından seyrettirmeden..

ya newlife bizimki de tv.ye çok bakıyor bir zararı var mı acaba bebekleri içine kapanık yapıyor diyorlar...

benim kızımda yeni yeni dikiyor gözlerini ayırmıyor nerdeysee önceleri bakıp kafasını çeviriyordu sıkılıyordu şimdi baya baya izliyor ama ben müzik kanallarını açıp dinletiyorum napiim mutfağa falan gideceğim zaman fazla da izletmiyorum ama iyi değilmiş diyorlar asosyal oluyorlarmışş sanırım zaten daha küçükler onlarr

aaaa sen egenin annesisin.. nasıl oldu canım.. böbreklerinden hastaydı sanırım... ben burada salatı tefriciye başlatmıştım şifa bulsun diye ama yasakmış silmişler... nasıl şimdi... sürekli dualarımda oğlun ama senin adını unutmuşum... ameliyat olacaktı sanırım oldu mu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…