- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #6.421
senin kız nasıl oldu hicrancım..
ay biri bitiyor biri başlıyor bebeklerin allah esirgesin yaa
kızlar çok tuhaf bişey oldu... Geçenlerde sütümün kesildiğini ve mamaya başlamak zorunda kaldığımı söylemiştim... O günlerden 1 hafta falan önce canım acayip bişey çekti.. Söylemeyeyim belki sizinde çeker... Ama o gün eşim unuttuğu için yiyememiştim... Sonralarıda hava çok soğudu alıp gel diyememiştim.. Dün oğlumu kontrole götürdük hastanede beklerken yedim... Ve inanmayacaksınız belki ama eskisi gibi yine dolu dolu göğüslerim... Kayınvalidem bana söylemişti aklına bişey geldi yiyemedin de ondan mı gitti diye.. Ben de yok dedim onunla alakası olmaz herhalde... Ama öyleymiş... Sütü giden arkadaşlar belki sizinde öyle bi durumunuz vardır... Bi deneyin derim ben... Eskisi gibi dolu dolu şu an göğüslerim..hihoyyyt
kıssss keçimi sağacaksınnn:roflol::roflol::roflol: annelik böyle bişey işteeeeeeeeeeeeeeeeee:teselli:
sen söle bakalım ne yedin belki yediğindedir hikmet kızzz söle bakalımmm
tavuk döner yemiştim... avrupa yakası dizisinde muhallebicide sürekli görünüyo ya hani ozaman canım çekmişti... kaydirigubbakcemile3 dün yedim geldi sonunda... bi de havuç... o da süt yaptı...
benim dolap havuç dolu akşamları bende yiyeyim bari yaaaaaakaydirigubbakcemile3
anaaaaaaaaa m-nurayyyyyyy hicrannnnnnnnnnnn hoşgeldinizzzzzzzzzzzzzzzzzhihoyyythihoyyythihoyyyt
gülsüm canım... 21 yaşındayım... oğlumda mustafa pusat...seninkinin adı ne...
tavuk döner yemiştim... avrupa yakası dizisinde muhallebicide sürekli görünüyo ya hani ozaman canım çekmişti... kaydirigubbakcemile3 dün yedim geldi sonunda... bi de havuç... o da süt yaptı...
ye valla... kilo da yapmaz... rendele güzelce... zeytinyağını dök üzerine birazda limon gezdir... offff... gelsin sütler inşallah...
ya newlife bizimki de tv.ye çok bakıyor bir zararı var mı acaba bebekleri içine kapanık yapıyor diyorlar...
ya newlife bizimki de tv.ye çok bakıyor bir zararı var mı acaba bebekleri içine kapanık yapıyor diyorlar...
ayyyyyy çıtır anneeeee betül gibi, benimkinin adı ege canım ben 33 yaşındayımmm ancak anne oldummmm şimdiki aklım olsa ben de çıtırken anne olmak isterdimmm tabi o zamanlar okul kariyer sevdasından evliliğimi bile 30 yaşında yaptım, gerçi kısmet bu işlerrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?