Doğum yapmış olan anneler buraya....

inşalah canım... sende migrende vardı sanırım... senin nöbetlerinde çok sık geliyo... o yüzden de olabilir... karabiberi denedin mi canım faydası oldu mu..

inşalah canım... sende migrende vardı sanırım... senin nöbetlerinde çok sık geliyo... o yüzden de olabilir... karabiberi denedin mi canım faydası oldu mu..

denedim canım karabiberi çok yakıyor gerçekten ama 1 saati buluyor ağrının geçmesi ilaçta alıyorum tabi aynı zamanda yoksa nolur bilemem yanii ama oan için geçirip sonra yine başlıyor yani tüm gün geçirmiyor karabiber kolonya olayı bende işe yaramadı sanırım

ben kahvltıyı hazırlayayım kızlarr kokuları alınca mllet uyanır herhaldeee ulen gece geç yatıp sabah erken uyanıyoum bidaha uyuyamıyorum ne huy bee millet uyur 12 ye kadar ben neden karga kahvaltı etmeden uyanıyom bidaha uyuyamıyommm görüşürüz kızlarrr

ben hemen hemen 1 aydır her yemeğin yanına nhavuç salatası yapıyorum dedğin gibi zeytin yağı limon süper oluyor ama süüüüüüüüüütttttttttt nerde yaaaaaaaaaaaaaaasenağlama

belki kişiden kişiye değişiyodur ozaman.. benim bildiğim rezene, ısırgan, anason, humana, pekmez, kuru maya, bunları sürekli içiyorum... bol bol da bal yiyorum... inşallah rabbim hepimize bol bol süt verirde sağlıklı bi şekilde büyütebiliriz bebişleri...

geçenlerde ibrahim saraçoğlu yaprakları düz olan aslan pençesini kaynatıp için hergün dedi... migren nöbetlerinizin arası uzayacak sonra tamamen geçecek dedi... ama yaprakları düz olan... tırtırlı olan değil...o olmazsa biberiyeyi deneyin dedi... ama en etkili çözüm aslan pençesi dedi... bi de onu dene istersen...

canım yaa gerçekten çok teşekür ederim, zaten dualarınızla inaşşallh egem iyi olacak.:Saruboceq:

günaydın canım...sen ne mezunusun?

canım ben bayaa araştırdım anne sütü alamayan bebeklere keçi sütü verilebilirmiş. inek sütünün yasak olduğunu biliyorum ama keçi sütü öyle değilmiş,sindirimi çok kolaymış anne sütüne en yakın sütmüş ben zaten doğrudan keçi sütü vermeyi düşünmüyorum şuanda keçi sütü maması aldım ihtiyaç olursa kullanmak üzere. direk keçi sütü olayını da doktora sorup sizi bilgilendiririm

herkese günaydın arkadaşalr......biz de her zamanki gibi 8 de uyanadık kızımla....biraz odamızda oynadık...uyur belki diye uğraştım ama nafie...şimdi baby tv seyrediyor benim zilli...ben de geçmişi okudum....sizler nasılsınız?

Herkese günaydın kızlar güzel bır haftasonu diliyorum.Ben dun oğluşumu kocaya bıraktım çarşıya çıktım gezdim.röflem matlaşmaya başlamıstı kuafore gıttım cıla yaptırdım fön çektirdim:)valla mutlu oldum.Akşamda eşimin iş arkadaşlarına yemege gıttık baya guzel zaman geçirdik..Bütün hafta ınsan dışarı çıkmayınca bunalıyormuş.

Çok geçmiş olsun arkadasım umarım besin alerjisi yoktur nazlımızın

duygucum ne kadar içti biberonla verince....bir de sağdığında bir seferinde e kadar süt çıktı senden ?

Deryacım şimdi söylesem şok olcaksın benım oglumun neden kustugu bellı oldu cunku yılbası gecesı tek seferde 240cc içtikafamçokkarıştızaten biberon bitmişti yanı olsa devam edicekti.allah nazardan korusun iştahlı bır bebek ama bu kadarıda baya fazlaymıs burda arkadasları okuyunca 100 cc falan şok oldum ben..

200 cc içince 5 saat emmezmikafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

Ben dogdugundan berı prımadan baska bez kullanmadım ama dıger bezlerde cok guzel kampanyalar oluyor hıc bırını almıyorum bır yandanda denemek ıstıyorum.mesela dun kıpada canbebe babystar prımanın yarı fiyatıydı.alsakmı acaba ne dersın deryacım?

evet canım aynı şeyı dusunuyorum ama sütü her ogunde sağma şansım yok cunku benım manuel pompam var elektrıklı yok..

Son düzenleme:

evet canım aynı şeyı dusunuyorum ama sütü her ogunde sağma şansım yok cunku benım manuel pompam var elektrıklı yok..

her öğünde sağıp verme canım zaten bu seferde biberona alışır .
istersen emzirme süreni kısaltmaya çalış doktor bana dediki o ihtiyacı olanı ilk 5 dakika da alır. sen de 10-15 dakikadan fazla emzirmemeye çalış ,çekince ağlıyor demiştin hatırlıyorum başka şeylerle oyalamaya çalış bir öğünde 240 çok cidden birde 3 saatte bir emziriyosun yanlış hatırlamıyosam

evet gözdecım 3 saatte bır emzırıyorum.Onuda doktor soylemıstı yanı yoksa daha cok emzırıyordumkafamçokkarıştımesela yılbası gunu en son saat 20.30 da emzırdım.240 cc sütü 23.45 te içti yanı aslında arası çok uzunda degıldı.En ilginç tarafıda 240 cc ıcınce az kusmasıkafamçokkarıştıacaba 300 falanmı ıcıyorda bu kadar kusuyor dıyorum artık:roflol:canım ben saat tutup 5 dakıkada emzırdım ama yıne kusmustu o zaman..sanırım alıskanlık halıne gelırse kusmaz 5 10 dakıka emmesı.bende anlamadım artık bari 4 saatte bır emzıreyım dıyorum.9 ocakta 4.ay bıtıyor kontrole gıdıcez bakalım doktor ne dıcek:bbo:

kızlar tunaydınn..

ya bizimki hiç uyumuyor oglenleri 1 saatten fazla uyumuyo geceleride 3 sefer kalkıyo dengesı bozuldu bu bole degıldı yaaa nıye uykusuzluk cekebılır sızce offf onunla bırlıkte tabı bende uyumuyorum uykusuzum hadı benı gectımde bebegıme uzuluyorum uyumuyor dıye( daha cok kucuk erken bıraktı uykuyu uyutmak ıcın bir onerınız varmı:uhm:

Keçi sütü olayını bende doktorumla konuştum..
Keçi sütü maması olan golden coat için piyasaya yine girdi.. üzerinde çok iyi araştırmalar yapılmadı.. birkaç yıl sonra iyi değilmiş denilebilir dedi.. Bende bu yüzden Bora ya o mamayı vermekten vazgeçtim... Kullandığım mamaların da keçi sütü kadar iyi olduğunu gerek olmadığını söylemişti doktorum..

Keçi sütünü de bildiğim kadarıyla bebeklere veriyorlar ama sulandırarak... Bunu da bana önermedi.. Ama sizin çocukların diğer mamalara alerjisi var sanırım.. O yüzden bebeğinize vermeden önce çok iyi araştırın derim..
Keçi sütü satan yer olarak da bolana erenköy de var... Ben bir ara almayı düşünmüştüm.. :1hug:

tünaydın serencim

canım ya gazı vardır ya da doymamış olabilir gazı varsa anason çayı iyi geliyor ama bebeğine vermek istemezsen sen iç hemde çok süt yapıyor canım inşallah kısa zamanda düzene girer

Aynı sorun bizdede var arkadaşım ..gece uykusu iyide gündüz toplamda iki saat ya uyuyor ya uyumuyor...uykusu şekerleme tarzında..dizimde sallıyorum indirmeden uyanıyor....bazen gecede uyumuyor..normalmi bilemiyorum 10 gün sonra kontrolümüz var ..doktora sorucam artık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…