- 25 Ekim 2008
- 52.628
- 114.828
- 1.223
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #6.441
inşallah bidaha gitmez sütün canım benim canım bişey çektimi hatırlamıyorum ama sütüm gitti gider nerdeyse senağlama günde 100 cc çıkaramıyorum artık yaww havuç yiyorum bende kıvırcık ta ama grip te etkiledi beni kızda hasta olunca sinir stres üzüntü mahvetti beni inşallah bir mucize olurda sütüm çağlaya çağlaya geri gelir :Saruboceq::Saruboceq:
inşalah canım... sende migrende vardı sanırım... senin nöbetlerinde çok sık geliyo... o yüzden de olabilir... karabiberi denedin mi canım faydası oldu mu..
ben hemen hemen 1 aydır her yemeğin yanına nhavuç salatası yapıyorum dedğin gibi zeytin yağı limon süper oluyor ama süüüüüüüüüütttttttttt nerde yaaaaaaaaaaaaaaasenağlama
denedim canım karabiberi çok yakıyor gerçekten ama 1 saati buluyor ağrının geçmesi ilaçta alıyorum tabi aynı zamanda yoksa nolur bilemem yanii ama oan için geçirip sonra yine başlıyor yani tüm gün geçirmiyor karabiber kolonya olayı bende işe yaramadı sanırım
aaaa sen egenin annesisin.. nasıl oldu canım.. böbreklerinden hastaydı sanırım... ben burada salatı tefriciye başlatmıştım şifa bulsun diye ama yasakmış silmişler... nasıl şimdi... sürekli dualarımda oğlun ama senin adını unutmuşum... ameliyat olacaktı sanırım oldu mu...
ayyyyyy çıtır anneeeee betül gibi, benimkinin adı ege canım ben 33 yaşındayımmm ancak anne oldummmm şimdiki aklım olsa ben de çıtırken anne olmak isterdimmm tabi o zamanlar okul kariyer sevdasından evliliğimi bile 30 yaşında yaptım, gerçi kısmet bu işlerrrr
sakın ha... bebeklerin sindirim sistemi güçsüz olduğu için kabız olur ve uzun süre iyileştiremezsin... ilk yıl inekj sütü iki yıl keçi sütü yasak...ben de inek sütü kesinlikle vermeyi düşünmüyorum hep keçi sütü vereceğim allah izin verirse... evimiz müstakil olduğu için keçi bile almayı düşünüyorum... kaydirigubbakcemile3
günaydın canım...sen ne mezunusun?
Merhaba kızlar...
Biz dün geceyi yine hastanede geçirdik..nazlı aynen evvelki gibi kusma krizine girdi, geçen sefer ne yazdıysam aynı şeyleri yaşadık..dün öğlen mama vereyim dedim, 5cc anca içmişti...korka korka vermiştim zaten çünkü biliyorsunuz daha evvelki krizde mamadan sonra olmuştu, busefer ülker hero baby deniyim dedim..denemez olaydım..besin alerjisi var galiba benimkinin, ama tam belli değil..1 saat evvel taburcu olduk..şimdi napıcam bilemiyorum...hadi hoşçakalın...
duygucum ne kadar içti biberonla verince....bir de sağdığında bir seferinde e kadar süt çıktı senden ?
DERYACIM BEBEKLER BİR EMMEDE 200 CC İÇEBİLMESİ İÇİN BENCE EN AZ 5 SAAT EMMEMİŞ OLMASI LAZIM YAAA 200 CC BENCEDE ÇOKK. BİDE BENDE İLK SAĞDIĞIM ZAMNLAR 90-100 CC ÇIKIYORDU SONRA MADLA SWİNG ALDIM BAYA FARK ETTİ TAVSİYE EDERİM CANIM
Ben dogdugundan berı prımadan baska bez kullanmadım ama dıger bezlerde cok guzel kampanyalar oluyor hıc bırını almıyorum bır yandanda denemek ıstıyorum.mesela dun kıpada canbebe babystar prımanın yarı fiyatıydı.alsakmı acaba ne dersın deryacım?yok canım ben hangi bez de kampanya varsa onu alıyorum :)))))):roflol:ama huggiesden memnunum bende...fakat şu iki gündür kakasını geçiriyor sanırım bizimki biraz sulu yapıyor bu ara :)))) olsun pişiği olmasında kızımn...bu arada babystar da güzel ama bize büyük geldi....evde şuan 4 numara huggies,babystar ve molfix var :)))
duygucum benimde geçen gün nereden aklıma geldiyse kendi kendime dedimki bu kızın bebişi çok emdiği için mi kusuyor acaba çünkü sen bi kere demiştinya yarım saat emiyor falan diye . bence ondan olabilir canım çok emiyor ve fazlasını kusuyor.ben denizi ne zaman fazla yemesi için zorladıysam kustu . bizimki max.10 dakika emer ve bırakır doğru düzgün hiç kusmadı 3,5 aydır.
arada dene bence biberonla 120-130 cc ver bakalım yine kuscak mı eskisi gibi
evet canım aynı şeyı dusunuyorum ama sütü her ogunde sağma şansım yok cunku benım manuel pompam var elektrıklı yok..
her öğünde sağıp verme canım zaten bu seferde biberona alışır .
istersen emzirme süreni kısaltmaya çalış doktor bana dediki o ihtiyacı olanı ilk 5 dakika da alır. sen de 10-15 dakikadan fazla emzirmemeye çalış ,çekince ağlıyor demiştin hatırlıyorum başka şeylerle oyalamaya çalış bir öğünde 240 çok cidden birde 3 saatte bir emziriyosun yanlış hatırlamıyosam
canım ben bayaa araştırdım anne sütü alamayan bebeklere keçi sütü verilebilirmiş. inek sütünün yasak olduğunu biliyorum ama keçi sütü öyle değilmiş,sindirimi çok kolaymış anne sütüne en yakın sütmüş ben zaten doğrudan keçi sütü vermeyi düşünmüyorum şuanda keçi sütü maması aldım ihtiyaç olursa kullanmak üzere. direk keçi sütü olayını da doktora sorup sizi bilgilendiririm
kızlar tunaydınn..
ya bizimki hiç uyumuyor oglenleri 1 saatten fazla uyumuyo geceleride 3 sefer kalkıyo dengesı bozuldu bu bole degıldı yaaa nıye uykusuzluk cekebılır sızce offf onunla bırlıkte tabı bende uyumuyorum uykusuzum hadı benı gectımde bebegıme uzuluyorum uyumuyor dıye( daha cok kucuk erken bıraktı uykuyu uyutmak ıcın bir onerınız varmı:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?