- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #6.461
tünaydın serencim
canım ya gazı vardır ya da doymamış olabilir gazı varsa anason çayı iyi geliyor ama bebeğine vermek istemezsen sen iç hemde çok süt yapıyor canım inşallah kısa zamanda düzene girer
evet gözdecım 3 saatte bır emzırıyorum.Onuda doktor soylemıstı yanı yoksa daha cok emzırıyordumkafamçokkarıştımesela yılbası gunu en son saat 20.30 da emzırdım.240 cc sütü 23.45 te içti yanı aslında arası çok uzunda degıldı.En ilginç tarafıda 240 cc ıcınce az kusmasıkafamçokkarıştıacaba 300 falanmı ıcıyorda bu kadar kusuyor dıyorum artık:roflol:canım ben saat tutup 5 dakıkada emzırdım ama yıne kusmustu o zaman..sanırım alıskanlık halıne gelırse kusmaz 5 10 dakıka emmesı.bende anlamadım artık bari 4 saatte bır emzıreyım dıyorum.9 ocakta 4.ay bıtıyor kontrole gıdıcez bakalım doktor ne dıcek:bbo:
yok kıs gaz problemı yok humana nın iyi gecelr cayını aldım karetmedi milıpanınkini aldım yıne tık yok gazıda cıkıyo guzelce hem alttan hem ustten bende ıcıyorum ben uyukluyorum bızımkı uyku ne bılmıyo 5 gundur bole doymuyo desek ıkı gogsumde doluyo ıkısınıde emiyooff kafam karıştı valla, bıde arada yeşil kakası oluyo üşüyünce olur dımı yanlış bilmimdekafamçokkarıştı
canım yeşil kakayı bende üşüttüğü için sanıyordum ama değilmiş fazla gereksiz beslenmekten oluyormuş öğün aralarınız çok mu kısa
Keçi sütü olayını bende doktorumla konuştum..
Keçi sütü maması olan golden coat için piyasaya yine girdi.. üzerinde çok iyi araştırmalar yapılmadı.. birkaç yıl sonra iyi değilmiş denilebilir dedi.. Bende bu yüzden Bora ya o mamayı vermekten vazgeçtim... Kullandığım mamaların da keçi sütü kadar iyi olduğunu gerek olmadığını söylemişti doktorum..
Keçi sütünü de bildiğim kadarıyla bebeklere veriyorlar ama sulandırarak... Bunu da bana önermedi.. Ama sizin çocukların diğer mamalara alerjisi var sanırım.. O yüzden bebeğinize vermeden önce çok iyi araştırın derim..
Keçi sütü satan yer olarak da bolana erenköy de var... Ben bir ara almayı düşünmüştüm.. :1hug:
Sereeen eben geldi kız ebeen kalk ayağa yer ver bakiiim...:lepi:
napıyon şeker???:sm_cool:
uykusuzluk 1 haftadır ayçada da var valla geece saat başı kalkıyor sebebini bulamadım,uyanıp mızıklıyor çocuk offf zombi-tatlicadiarzu- gibi oldum sinirlerim harap,ne yapacağımı şaşırdım aylar sonra bu gece nurse harvey verdim belki gazı vardır diye 3 saat uyumuş,ben de uyumuşum artık 3 saat deliksiz uyku bile bana mucize gibi geliyor.kafamçokkarıştı
Hiç sorma kardeş saat başı uyanıyor,kalkıp sallıyorum kafamı yastığa yerleştiriyorum kocişe sarılıyorum hoooop bidaha hık mık,mızık offf gece sayacam bakim yatağa kaç kere girip girip çıkıyorum...
kız bir de odasını ayırmayı düşünüyordum ben nasıl ayıram kolidorda düşer uyurum heralde gide gele..
Lan Ayten ne teşekkür edip duruyon yorum yazsanee:mymeka:
dünürüm beniiim pek de kibar herşeye teşekkür eder.:roflol:
Benim damat nasıl??delikafadulden
kızlar benim oğlumda hiç uyumazdı daha öncede yazmıştım aslında.... idrar yollarında enfeksiyon varmış ondan uyumuyomuş.... şimdi geçti dün gece güzel uyudu... inşallah gündüzleri de uyur artık... uyumuyosa belki bi derdi vardır...
idrarı nasıldıki cnm nasıl anlaşıldı yani ne verdilerde duzeldi
kız Allah sana ne deyiim,bacım süt müt korumaz hee,ben 2 aydır düzenli regl oluyorum allahıma şükür çaatır çatır...bak 2. doğutturmam ona göre önlemini al:roflol::roflol: bencede valla ayırma istersen ay bende benımki anormal bebek sanıyordum bızım gıbı olanlarda varmış:sm_cool:
valla ben bugun saydım gece 3 te uyandı sabah 7 ye kadar 7 kez uyanıp kalkmısımdır düşün nekadar uyudugunukafamçokkarıştı
ya buarada gece uyumuyorum ya aklıma bınbır turlu şey gelıyo bızler daha regl olmadık ya dıyorumkı kazaya kurban gıtmeyelımdelikafadulden
gece aklıma geldı eşimi uyandırdım işten gelırken bana hamılelık testı al dedım oda uykusuzluk basıma vurdu sandı:roflol: ama olsun bi yapım yaaa hala hastalanmadım doktorada gıtmedım bı bakım durum vazıyet ne...
gercı anavatana gırmek baya bi acılı ve yangınlar ıcınde oluyo kocış takkesıylede onlemımızı alıyoruz ama yınede bi kazaya kurban gıtmeyelım kursun falan gırmiş olmasın anavatana:roflol::roflol:
bence alt çene de ön ortadaki dişler çıkar öncelikle ama belki her bebekte farklı oluyordur.kızlar bişey sorcam bebeklerin ilk hangi dişleri çıkar ? denzin üst damağında köpek dişi yerleri kabarmış beyaz beyaz elledim bi sertlik var diş gibi olabilir mi acaba ??
kız Allah sana ne deyiim,bacım süt müt korumaz hee,ben 2 aydır düzenli regl oluyorum allahıma şükür çaatır çatır...bak 2. doğutturmam ona göre önlemini al
biz takkeyle değil de kurşunları havaya sıkarak koruyoz anavatanı:roflol:
ayyyyyyyyyy allahım yaaaaaaaaa:roflol::roflol::roflol: ayyyyyyyyyyy ayyyyyyyyy karnım acıdı yavvvvvvvvv:roflol::roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?