Doğum yapmış olan anneler buraya....

evet canım ateş düştüğü yeri yakıyor, herkesin ayrı ayrı üzüntüleri var işte hayat böyle bişey işte acısı ile tatlısı ile napalım yaşamamız gerekenleri yaşıyoruz bazı şeyleri değiştirmek elimizde olsa, ya da sihirli bir deynek, eminim hepimizin hayatında birşeyleri vardır değiştirmek istediği ...... bende çok seviyorum sizleri..

canım ikiside bronşitte kullanılanılabilir...çok kötü deilsen amoklavine devam et,macrol alma...onun süte etkisi yok sayılır...ama çok kötüysen macrolü içmen gerekir o daha etkili bir antibiyotik...

çok çok heveslenme eninde sonunda zaetn vereceksin onalrı anne sütünün değeri hiçbirşeyde yok...benimde 1 aydır gece dahil 2 saatte bir emmeye başlamıştı....geçen ay dr devam anne sütüne demişti..ama bu ay kilo alamamş kuzum...

canım arkadaşım sağol inşallaaah, duygu sen gelin resmi niye koymadın koysana.:1rolleyes:

kızlar bizim düğün fotoları geneli fotoğrafçı çekimi o yüzden bilgisayarda yok. kendi amatör çekimlerimizden koyayım bir iki tane

Gunaydınn,
Kızlar bayıldım suan hava bıraz bozuk dıye evde yurudum evde yuruyunce tabı daha sıcak oldugu ıcın sauna gıbı ter doktum sonra bır dus.. daha kahvaltımı yapmadım.. daha evde yapılcak cok ıs var yarına yetıstırmem lazım neasıl yapıcam bılmıyorum yaaa.... delikafadulden

ıslak mendil nivea yı kullanıyorum canım. çok memnunum.
bezdede babystarı deniycem daha denemedim ama.
canım nıvea bende kulalndım bır zaman ama abd malı farketmez kı onu kullanacak olsam once huggıes kullanırım :)
oh oh ne guzel seyler denemısısn canım yaa... pekı bu bebe bıskuvulı pekmezlı karısımdan sonra bır rahatsızlık anlamadın mı hıc ? kıvrandıgını hazmetmesınde gucluk cektıgını vs ?
hangı sutten koyuyorsun canım normal bıldıgımız kutu sutlerden yaglı olandan mı yagsız olandan mı ?
canım o amoklavin 1 gr yada 1000 mg :)))))
doğruu :roflol::roflol:
yaaaa ben göremedim :1no2:
benneyaptımkibenneyaptımki

ya ben gecen gece ılk defa bebelac ın tahıllı elmalı olan gece mamasından verdım cok az.. tadını sevdı sanırım baya ıctı ama sonra gece boyunca agladı uyuyamadı.. acaba ondan mı dedım yaa bır kere denedım ılkınde boyle oldu acaba tesaduf muydu yoksa o mu yaptıı anlamadımmm.. :1no2::1no2:

çok hooş çıkmışsınız.allh mutluluğnuzu daim etsin.bebşiniz kime benziyorisenin gibi kumral mı, baba gibi esmer mi ?ama eminim çok tatlıdır

fath deryacım siz de çook tatlı çıkmışsıı valla.özellikle eylül annelerindenmidr nedir valla hepsi de ayrı bir güzel ayrı bir tatlı..ömür boyu mutluluklar..

bu arada dün çok ağladım daha sonra anlatırım ama şimdi anlatmaya başlarsam yeniden ağlarım o yüzden kendimi toparlamaya çalışıyorum

canım yaaa noluyor kendini topla üzme kendiniii hiçbişeyyy bu yalan dünyada kendini üzmeye değmezzz geçer elbet her acı üzüntü sıkıntııı kendini düşün bebeğini düünnn sütün kesilir mazallah aman diyim stres yapmamaya dikkat et baka ben sütümle uğraşıyom halaa kızıma mama veriyom diye kahroluyommm ben stres yaptımda noldu ota boka

çok hooş çıkmışsınız.allh mutluluğnuzu daim etsin.bebşiniz kime benziyorisenin gibi kumral mı, baba gibi esmer mi ?ama eminim çok tatlıdır

canım saol. hepimiz çok mutlu olalım.
bebek babaya benziyo esmer. sarışın yada kumral olsun isterdim hep. kızım esmer olunca esmerede şans tanımaya karar verdim kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
zaten sarışının adı esmerin tadı demişler.

aytencim haklısın valla zor senin işinde ben büyük kızımda 2,5 yaşındayken çalışmaya başlamıştı bana fena koyyordu inan sabah işe giderken kızım anne gitmeeeeee diye ellerime yapışıyordu akşamda benim geliş saatimi hisediyor sanki son yarımsaat balkonda pencerede bekliyordu gün içinde en az 10 defa arardım kızımı ama yetmezdiii ben bebekliğini gördüm ama yinede insan kötü oluyor mecbur yapabilecek bişii yok geçim derdi herşey onlar için herşeyi tam olsun eksiği olmasın geleceğini düşünüyoruz ama eğer imkanın varsa çalışma derim çünki sevginin yerini hiçbişey tutmuyor ben bunu öğrendim ama ben mecburdum çalışmaya boşanmıştım ailemin evine taşınmıştım ve babam iflas ettiği döneme denk gelmişti kızımın ihtiyaçlarını karşılamak için aielem yük olmak zoruma gidiyordu ve çalıştım inan bana 2 sene olucak evdeyim kızım 13 yaşındaydı işten çıktığımda nassıl sevindi anlatamam anne çalışma birdaha dedi

eh mecburen öle olmak zorundasın ya hayat seni yoracak tyada sen hayatı seçim sana kalıyorr allah sağlık versiği sürece herşeyin üstesinden geliyorsunnn allah şükür şimdilik herşeye yetişiyorum ama sonrasında nolur bilemem şimdilik iyi gidiyorr hayattan zevk almak güzel bişiii allah hepimize ağız tadı versinn

güçlü kadın bravo sana ne zorluklar yaşamışsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…