- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #10.381
ayy kıss üzüldüm öyle deme..ne yapacaksın bebeğin sağlıklı olsunda görürsün bee.:çok üzgünüm:senağlamaama .seni ve sedayı çok iyi anlayabiliyorum.ben depresyondayken içimin sıkıntılarından bebeğimi kucağıma alamamıştım.fenalık geliyordu.bebeğimi çok sevdiğim halde ona yetemediğimi düşünüyordum.onu büyütemeyeceğim bakamayacağım kaygısı gelişmişti.buraya çok nadir girebiliyordum.içimden hiç birşey yapmak gelmiyordu.girdiğim zaman yazdıklarınızı okuyunca daha da kötü oluyor.suçluluk duyordum.kendimi soyutlanmış gibi hissediyor.sizlere yazacak şey bulamıyordum.sanki ortak noktamız yokmuş gibi geliyordu.allhıma şükür o kötü günleri attlattım yeniden aranızdayım..aslında paylaşmak çok güzel birşeymiş.sizleri gerçekten çook seviyorum.artık kk 'nın bağımlısı oldum.bakmadan duramıyorum..:enbuyukkk::enbuyukkk:
İnş. seda nın da sütleri çok bollaşır da bebeği için üzülmez.allh bütün bebeklere ve onların çook ihtiyacı olan annelerine sağlık versin.
Canım üzülme,geçici şeyler bunlar.Ek gıdaya birçoğumuz başladık zaten.Bunca zaman emdiğine şükür.
Amoklavini 2 gündür kullanıyorum diş iltahabım için.Bugünde bronşit için macrol yazdı.Prospektüsünde kullanılması hiç önerilmiyor.Doktora emzirdiğimi söyledim gerçi,ama öbür antibiyotiği kullandığımı söylemeyi unuttum
Ay kızlar valla hepınıze maşallah ne guzel ek gıdalar bır suru verıorsunuz.Benım oglanın agzına bır kac elma ve armut suyundan baska hıc bırsey degmedı daha.Ama gecelerı kac kere kalkıyor emmeyeBende aslında gece yatarken şu sütlü pirinçli muhallebılerden alıp vermek ıstıtyorum.O normal su ıle karısıyormus acaba anne sutuyle karıstırsak olurmu?En azından daha tok tutar dıye dusunuyorum.
Herkese Günaydın;bende bugun ogluma elma armut gıbı bırseyler vermeye baslıcamAslında muhallebı vermek ıstıyorum ama gece yatarken onu yavas yavasmı vermek gerekıyorkı acaba?Gece 3 saatte bır emmeye kalkıyor eskıden 6 7 saat uyurdu yok sımdı acıkıyor kalkıyor:uhm:
Aytencım uzulme canım senın ne kadar fedekar bır anne oldugunu oglunda anlıcak buyuyunce annesıa.s.
canım nıvea bende kulalndım bır zaman ama abd malı farketmez kı onu kullanacak olsam once huggıes kullanırım :)ıslak mendil nivea yı kullanıyorum canım. çok memnunum.
bezdede babystarı deniycem daha denemedim ama.
oh oh ne guzel seyler denemısısn canım yaa... pekı bu bebe bıskuvulı pekmezlı karısımdan sonra bır rahatsızlık anlamadın mı hıc ? kıvrandıgını hazmetmesınde gucluk cektıgını vs ?ben süt bile veriyorum kızlar..tahıllı biberon mamaları,karışık püreler,meyve suları,kendi sütüm..peynir,pekmez..yağsız sütün içine cici bebe koyuyorum 1 tane..tepeleme 1 çorba kaşığı tahıl maması,az biraz pekmez,birazda su ekliyorum..iyice sallıyıp içiriyorum bebişime..tabi süt vermeden önce test yaptım az sütle alerjisi varmı diye..
hangı sutten koyuyorsun canım normal bıldıgımız kutu sutlerden yaglı olandan mı yagsız olandan mı ?canım ben de tam bir düzen kurmuş değilim ama sebze çorbası verdim birkaç kere, geceleri yatmadan önce muhallebi veriyorum (bunu hergün veriyorum 1 haftadır) bunun dışında da havuç suyu veriyorum sadece elma suyu gaz yaptı bize
bugün hero babynin kavanozlardaki pürelerinden deneyelim dedik ama çok berbat onlar ya ben de hiç sevmedim onurda çok iştahlı bir bebek olmasına rağmen onları yemedi bebeğim
bizim doktorumuz hiçbirşeyi kısıtlama dedi neyi seviyorsa ondan az az başla dedi ama yoğurt mutlaka yesin dedi canım
bu arada bende muhallebisinde sulandırılmış süt kullanıyorum
doğruu :roflol::roflol:canım o amoklavin 1 gr yada 1000 mg :)))))
benneyaptımkibenneyaptımkiyaaaa ben göremedim :1no2:
Ay kızlar valla hepınıze maşallah ne guzel ek gıdalar bır suru verıorsunuz.Benım oglanın agzına bır kac elma ve armut suyundan baska hıc bırsey degmedı daha.Ama gecelerı kac kere kalkıyor emmeyeBende aslında gece yatarken şu sütlü pirinçli muhallebılerden alıp vermek ıstıtyorum.O normal su ıle karısıyormus acaba anne sutuyle karıstırsak olurmu?En azından daha tok tutar dıye dusunuyorum.
bu arada dün çok ağladım daha sonra anlatırım ama şimdi anlatmaya başlarsam yeniden ağlarım o yüzden kendimi toparlamaya çalışıyorum
çok hooş çıkmışsınız.allh mutluluğnuzu daim etsin.bebşiniz kime benziyorisenin gibi kumral mı, baba gibi esmer mi ?ama eminim çok tatlıdır
kızlar yaa bebişlerinizin en çok neyinden hoşlanıyorsunuz diye bişeyler yazmışsınız yaaa çok fena oldum ben yaaa, ben bebeğimin ççoğu hareketini göremiyorum akşamları 2 saat topu topu gördüğüm ondada sizin bahsettiğiniz çoğu hareketi göremedim bana denk gelmiyor demmekki, zaten geceleri ancak emiyor beni, gündüzleri biberon, sedayı şimdi daha ii anladım insan bebeği ile ilgili şeyleri kendi yapamadığı ya da görmediği zaman sizin yazdıklarınızı okuyunca insanın içi burkuluyor yaa ne yalan söyliyeyim fena oldum suçluluk hisseettim , zaten suçluluk duygusu hep var üzerimde her gün bırakmak zorunda olmak çoğu şeyini görememekk benden ayrı olmasıı, anasınıın kuzusudur o ama babanesiyle.neden çünkü annesinin para kazanması lazım.......
iki güzel gelin daha maaşşallhh kıslar yaaaa hakikaten eylül annelerinin hepsi güsel maaaşşaallahhhh
inşallah hicrancım, yaa sendeki şu enerjiye hayranım ben yaaaa bak taaaaaaaaaaaaa burdan senin enerjini hissedebiliyorum. gerçekten öylemisin. eğer öyleyse maaşallhh sana yaaaa. seninle insan yaşlanmaz birde mommy ve seren ile. acayip enerji yayıyosunuz. :lepi:
aytencim haklısın valla zor senin işinde ben büyük kızımda 2,5 yaşındayken çalışmaya başlamıştı bana fena koyyordu inan sabah işe giderken kızım anne gitmeeeeee diye ellerime yapışıyordu akşamda benim geliş saatimi hisediyor sanki son yarımsaat balkonda pencerede bekliyordu gün içinde en az 10 defa arardım kızımı ama yetmezdiii ben bebekliğini gördüm ama yinede insan kötü oluyor mecbur yapabilecek bişii yok geçim derdi herşey onlar için herşeyi tam olsun eksiği olmasın geleceğini düşünüyoruz ama eğer imkanın varsa çalışma derim çünki sevginin yerini hiçbişey tutmuyor ben bunu öğrendim ama ben mecburdum çalışmaya boşanmıştım ailemin evine taşınmıştım ve babam iflas ettiği döneme denk gelmişti kızımın ihtiyaçlarını karşılamak için aielem yük olmak zoruma gidiyordu ve çalıştım inan bana 2 sene olucak evdeyim kızım 13 yaşındaydı işten çıktığımda nassıl sevindi anlatamam anne çalışma birdaha dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?