- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #10.401
canım saol. hepimiz çok mutlu olalım.
bebek babaya benziyo esmer. sarışın yada kumral olsun isterdim hep. kızım esmer olunca esmerede şans tanımaya karar verdim kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
zaten sarışının adı esmerin tadı demişler.
hayırdır ınsallah canımmmbu arada dün çok ağladım daha sonra anlatırım ama şimdi anlatmaya başlarsam yeniden ağlarım o yüzden kendimi toparlamaya çalışıyorum
canımm yaaaa oyle demekızlar yaa bebişlerinizin en çok neyinden hoşlanıyorsunuz diye bişeyler yazmışsınız yaaa çok fena oldum ben yaaa, ben bebeğimin ççoğu hareketini göremiyorum akşamları 2 saat topu topu gördüğüm ondada sizin bahsettiğiniz çoğu hareketi göremedim bana denk gelmiyor demmekki, zaten geceleri ancak emiyor beni, gündüzleri biberon, sedayı şimdi daha ii anladım insan bebeği ile ilgili şeyleri kendi yapamadığı ya da görmediği zaman sizin yazdıklarınızı okuyunca insanın içi burkuluyor yaa ne yalan söyliyeyim fena oldum suçluluk hisseettim , zaten suçluluk duygusu hep var üzerimde her gün bırakmak zorunda olmak çoğu şeyini görememekk benden ayrı olmasıı, anasınıın kuzusudur o ama babanesiyle.neden çünkü annesinin para kazanması lazım.......
ya ne yapcaktı kızz Allah ıyıılıgını vermesınn.. 1 kere yapıp 1 haftaya mı sayacaktıı.. :roflol:sende her sabah kahvaltı yapıyosun şişkoooooooooooooooooooooooooooo :mymeka:
Gnydn64 adını unuttum canım yaaa kafam yerıne gelmedı heralde henuzz :))
Cok tatlı gorunuyorsunuz masallaahh[/COLOR][/I][/B]
saol canım. ismim serapdıyerimseniben.
neyse ben resim koymaktan vazgeçtim uğraşamayacağım ay daraldım yaw....kızlar kayınvalidemin eltisinin iki kızı var biri 8 yaşında biri 1,5 yaşında kaynanam ilk kızını hep bakmış şimdikine de hala bakıyor aynı binada oturuyolar eltisinin hiçbir işi yok tek işi gezmek bide marketleri var binanın altında orda takılıyor işte bide parti toplantılara felan gidiyor bazen...tunahan var hala kızını kaynanama bırakıyor kaynanamda kimseye hayır diyemedğinden ona da bişi demiyor düğn akşam görümcem 16 yaşında ağzından kaçırdı melis tunahanın kafasına basacakltı az kalsın diye ben şok tabii bende dedimki melis yüzünden tunahanın başına bi iş gelecek zaten kaynanam bozuldu tabii...Allah bilir daha neler yapıyodur bana sölemiyorsunuzdur dedim sonra tunahan uyudu ağladım ağladım...
kızlar yaa bebişlerinizin en çok neyinden hoşlanıyorsunuz diye bişeyler yazmışsınız yaaa çok fena oldum ben yaaa, ben bebeğimin ççoğu hareketini göremiyorum akşamları 2 saat topu topu gördüğüm ondada sizin bahsettiğiniz çoğu hareketi göremedim bana denk gelmiyor demmekki, zaten geceleri ancak emiyor beni, gündüzleri biberon, sedayı şimdi daha ii anladım insan bebeği ile ilgili şeyleri kendi yapamadığı ya da görmediği zaman sizin yazdıklarınızı okuyunca insanın içi burkuluyor yaa ne yalan söyliyeyim fena oldum suçluluk hisseettim , zaten suçluluk duygusu hep var üzerimde her gün bırakmak zorunda olmak çoğu şeyini görememekk benden ayrı olmasıı, anasınıın kuzusudur o ama babanesiyle.neden çünkü annesinin para kazanması lazım.......
kızlar bizim düğün fotoları geneli fotoğrafçı çekimi o yüzden bilgisayarda yok. kendi amatör çekimlerimizden koyayım bir iki tane
[
..................................................
maşallah maşallahhhh fıstıkkkkk
canım benim üzülme...sen bebeğin için çalışıyorsun...o olmasaydı çalımasan da kocanın parası ikinize de yeterdi..ama şimdi sen onun geleceği için çalışıyorsun bence....bebeğin sana yapar cilvelerini merek etme...ben de tüm gün yaında olamıyorum genelde...ama bana herkesten farklı davranıyor artık...üyüdükçe bizi daha iyi tanıyorlar canım....senin yerini hiç kimse tutanaz....
aytencim haklısın valla zor senin işinde ben büyük kızımda 2,5 yaşındayken çalışmaya başlamıştı bana fena koyyordu inan sabah işe giderken kızım anne gitmeeeeee diye ellerime yapışıyordu akşamda benim geliş saatimi hisediyor sanki son yarımsaat balkonda pencerede bekliyordu gün içinde en az 10 defa arardım kızımı ama yetmezdiii ben bebekliğini gördüm ama yinede insan kötü oluyor mecbur yapabilecek bişii yok geçim derdi herşey onlar için herşeyi tam olsun eksiği olmasın geleceğini düşünüyoruz ama eğer imkanın varsa çalışma derim çünki sevginin yerini hiçbişey tutmuyor ben bunu öğrendim ama ben mecburdum çalışmaya boşanmıştım ailemin evine taşınmıştım ve babam iflas ettiği döneme denk gelmişti kızımın ihtiyaçlarını karşılamak için aielem yük olmak zoruma gidiyordu ve çalıştım inan bana 2 sene olucak evdeyim kızım 13 yaşındaydı işten çıktığımda nassıl sevindi anlatamam anne çalışma birdaha dedi
Aslan'ımmm bugun 4. Ayını doldurdduuuuuuuuu hihoyyythihoyyyt
güçlü kadın bravo sana ne zorluklar yaşamışsın.
Aslan'ımmm bugun 4. Ayını doldurdduuuuuuuuu hihoyyythihoyyyt
sende her sabah kahvaltı yapıyosun şişkoooooooooooooooooooooooooooo :mymeka:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?