Doğum yapmış olan anneler buraya....

aa tama zaten takvimde resmi var.maşllh çok tatlı..ben de bebğimin hep sarı olmasını istemiştim.çünkü baba şarı ben esmer şansıma babaya benzedi ..şuan saçları yok kel gerçi ama çok küçük te olsa var sapsarı ..gözleri de şimdilik koyu yeşil ..amaaan önce sağlıklı olmarı..

neyse ben resim koymaktan vazgeçtim uğraşamayacağım ay daraldım yaw....kızlar kayınvalidemin eltisinin iki kızı var biri 8 yaşında biri 1,5 yaşında kaynanam ilk kızını hep bakmış şimdikine de hala bakıyor aynı binada oturuyolar eltisinin hiçbir işi yok tek işi gezmek bide marketleri var binanın altında orda takılıyor işte bide parti toplantılara felan gidiyor bazen...tunahan var hala kızını kaynanama bırakıyor kaynanamda kimseye hayır diyemedğinden ona da bişi demiyor düğn akşam görümcem 16 yaşında ağzından kaçırdı melis tunahanın kafasına basacakltı az kalsın diye ben şok tabii bende dedimki melis yüzünden tunahanın başına bi iş gelecek zaten kaynanam bozuldu tabii...Allah bilir daha neler yapıyodur bana sölemiyorsunuzdur dedim sonra tunahan uyudu ağladım ağladım...

bu arada dün çok ağladım daha sonra anlatırım ama şimdi anlatmaya başlarsam yeniden ağlarım o yüzden kendimi toparlamaya çalışıyorum
hayırdır ınsallah canımmm
canımm yaaaa oyle deme (
bılseydım yazmazdm ama sende kendını boyle dusunupte uzme sonucta evladıno senın gunduz goremesende aksam eve gıttıgında kokusunu koklayacagın bır bebegın var..
hiç bebeği olmayan ınsanlar senın yerınde olmayı o kadar cok ıster kı boyle dusun.. umarım durumunuz cok ıyıye gıderde calısmna gerek kalmaz ama olmasa bıle sukretmelı boyle dusunupte kendı canını da sıkma..:teselli:

sende her sabah kahvaltı yapıyosun şişkoooooooooooooooooooooooooooo :mymeka:
ya ne yapcaktı kızz Allah ıyıılıgını vermesınn.. 1 kere yapıp 1 haftaya mı sayacaktıı.. :roflol:

Gnydn64 adını unuttum canım yaaa kafam yerıne gelmedı heralde henuzz :))
Cok tatlı gorunuyorsunuz masallaahh

ya 1,5 yaşındaki bebekle 3-4 aylık bebek aynı evde olması çok zor yaa süreli gözlem altında olması lazım senin işte benim kedi işinin değişik bir verssiyonu, sen gene komuşmusuun, bence açık açık konuş söyle eşinlede konuş, hatta benim gibi kira derdin falan yoksa eşinin üzreti sizi idare edecekse işten ayrıl kendin bak, ya da anneni açğır canım yaaa seni çok ii anlyorum ben sırf bu yüzden kendi annemi çağırdım bu ay sonuda geliyor. çözüm ara kendini yıpratma, inan eline hiçbişey geçmiyor. güçlü ol ezdirme kendini benim gibi.:teselli:

canım benim üzülme...sen bebeğin için çalışıyorsun...o olmasaydı çalımasan da kocanın parası ikinize de yeterdi..ama şimdi sen onun geleceği için çalışıyorsun bence....bebeğin sana yapar cilvelerini merek etme...ben de tüm gün yaında olamıyorum genelde...ama bana herkesten farklı davranıyor artık...üyüdükçe bizi daha iyi tanıyorlar canım....senin yerini hiç kimse tutanaz....

ya ne yapcaktı kızz Allah ıyıılıgını vermesınn.. 1 kere yapıp 1 haftaya mı sayacaktıı.. :roflol:

tabi haftada 2- bilemedin 3 yapın, aaaa ne bu canım burayı aksatıyosunuz olmuyorrrrdelikafadulden

yaa işte deryacım bana farklı davranmıyor hala ege herkese davrandığı gibi davranıyor onada canım çok sıkılıyor öle göğsiümdeee eroyin çekmiş gibi gözlerini kayıp emmiyordaaa halbuki akşam eve gidince hiç kucağımdan düşürmüyorum bir tek yarım saat bişey pişiricem zaman oyun parkına bırakıyorum gece hep yanındayım sabah yarım saat onunla ilgileniyorum oyunlar oynuyorum öpüyorum kokluyorum ama bei farklı görmüyor hala arkamdanda ağlamıyorr beni taımıyormu acaba.:1no2:

benden de değişik bir döneme ait resimmm lise 1 deydim burda okulun son günüydü dağıtmıştık arkadaşlarla eski türk filimlerindeki gibi yapmıştık saçlarııı

Son düzenleme:

Helal sana dunurcugum..
Annelık hem zor hem guzel ıste.. ne kadar zorlanarak bunları yaptıgını tahmın edebılıryorum.. ayırca bebekken bıze gıtme etme dıyıpte arkamızdan aglayamyorlar sen ıse basladıgında en zor zamanında gıtmıssın.. o gıtme dedıkce geldıgınde oyle sevındıkce bebek halınden daha zor olmustur sana.. ama hepsı gerıde kalmıs ne guzel.. zaman gecıyor gercekten ve herkesten bazı fedakarlıklar ıstıyor.. farklı farklı..sukur etmek lazım her zaman..
bu arada bosandım demıssın bu ıkıncı evlılıgın mı ?

güçlü kadın bravo sana ne zorluklar yaşamışsın.

eeeeeeeeee bende zor kadınımdır şimdiki eşim 3 yıl beni evlenmeye ikna etmeye çalıştııı:roflol: naparsın sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yermişş:roflol: bide ben galiba psikopatım zorluklardan acayip bir haz alıyorum herşey yolunda gidince sıkılıyorum galibaaa manyakmıyım neyimmlaelaelaelaelae:roflol:

Hicran gulusun cok guzel gercekten ne kadar delı dolu enerjık bır yapın oldugunu bellı edıyor :))
Allah bozmasın..
rıca etsem bır de sarı saclı bır fotonu koyarmısın yaa ?

sende her sabah kahvaltı yapıyosun şişkoooooooooooooooooooooooooooo :mymeka:

gıı şimdi betülün mesajında gördüm.bana yazdığını hemen anladım.hee ne yapacaktım ya her sabah kahvaltı yapılır.şöyle kaymak, nutella, tereyağı ....yapılmaz mı yaa.evde yapacak bir iş yok. ye , iç ,yat , s. çç ..delikafadulden:sm_cool: ne yapacaktım ki tövbe tövbee gülesim geldi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…