Doğum yapmış olan anneler buraya....

kızlar eşimin kuzeni bugün 7 aylık doğum yaptı bebeğe kan gitiyor diye aldılar Allahım inşallah yaşar 1 kg.doğmuş yaaa((

7 ayık ve 1 kg mıymış tühh yaaa, inşallah allah sağlık güç veriri minik bebeişe canım yaaa anacığı ne durumda kimbilir allahım onu inşallah böyle bir acıyla sınamazzz inaşşallahhh yaşar.:Saruboceq:

Bu da benım söz gunumden..
40 derece yaz sıcagında kucuk evın ıcınde 40 kusur kısıydık duvarlardan su akıyordu artık saclarımda yagmur da kalmısım gıbı sonmustu 5 dk da bır banyoya gıdıp kabartıyorduk arkadaslarla cıkınca yıne sonuyordu nemden sıcaktann kafamçokkarıştı
bırazcık topluyum burda gözlerıde patlatmısım ama yınede sevıyorum bu fotomuu :roflol:

------------------------------

Son düzenleme:
kızlar evimiz kira yeni büfe-cafe açtı eşim daha borcumuz var belki işler çok düzelirse çok yolunda giderse ancak o zaman işten çıakbilirim ama şu anda çıkmam imkansız....annemlerin de borcu olduğu için annemde çalışıyor bebek bakıyor o da yoksa annemler yakın sayılır bizim oturduğumuz yere...bu yüzden anneme de anlatamıyorum çünkü çok üzülür eminim...işte böle arkadaşlar...

yay kızım yayyyyyyyyyy buradaki görevini aksatıyosunnnn olmuyor olmuyorrr:mymeka: hep ye he m...ç nereye kadarrrrrrr, sen bu işi haftanın 3 gününe yay bakem.:lepi:

evet canım 2.evliliğim 2004 ekimde evlendim ilk evliliğimi 18 yaşında yapmıştım aşkın gözü kördür işte ailemin karşı çıkmasına rağmen evlendimm annem hariç tabii o beni çok desteklemişti yakın olmasada akrabaydık ilk eşimle ama gerçekten zor günler geçirdimm çok sorumuszduuu valla evlendim 2.ay hamile kalmıştım o nedenle evliliğimi devam ettirdim bir süre ama dayanamadım kaynana sorunu da vardı bence kaynana değil tam bir cadıydı valla işte kızım 4 yaşındayken boşandık ve şimdiki eşimle 1 yıl sonra tanıştıkk allaha şükür herşey yolunda

:teytey: maşallah damadımızaaaaaaaaa maşallahhhh Şeniz

maşallahh canım allahhh ak sakallı dede olmayı nasip eder inşallahhhh
amın amınnn.. kaydirigubbakcemile2
kızlar eşimin kuzeni bugün 7 aylık doğum yaptı bebeğe kan gitiyor diye aldılar Allahım inşallah yaşar 1 kg.doğmuş yaaa((
oyy kuzum yaa ınsallah sag salım gelısır buyur annesıne baglanır yaa kıyamam onaaa..
Allah annesıne babasına bagıslasın..

Allah bozmasın canım agzının tadını, huzurunuzu, mutlulugunuzu..
daim etsın..
Hadı sımdı sarı saclı resmını beklıyorum oncekı mesajımı gormedın heraldeeee klava:

Buda bıraz eskı bır fotom ;------------------------------------------

ALINTI YAPMAYINIZZ :)...
Hadı sızde koyun senlensın buralar.. elınızıe ne gecıyorsa koyun alakasız seylerde olsun :)))

Son düzenleme:

gördüm canım gördümde pc de bulmaya çalışıyorum bulursam koyucamŞeniz

Bu da bennnn...kaydirigubbakcemile2
Anaokulunda öğretmenlık yapıyorken rollerı sasırıp palyaco olmusummm.. :roflol::roflol:

Günaydın arkadaşlar ...Biz yine oldukça uykusuz bir gece geçirdik ve oğlum hala uyanık yaa..Saat başı uyandık ve sabah kalkıp işe geldik...
Ayten canım seni çok çok iyi anlıyorum ama hiç Ege annesini tanımaz mı o seni kokundan tanır sakın üzülme bana farklı tepki vermiyor diye...Büyüdükçe çalışmak daha zor olacak inan seni ağlayarak bırakması çok daha zor oluyor..Kaç yıldır kreşteyim o kadar çok ağlayan çocuk gözü yaşlı anne gördüm ki......lLütfen üzülme annenin yerini kimse tutamaz.
Betül Aslan Emre ile nice 4 ler kutlarsınız inş....
Bu arada merve minikanniş girmiyor bilgisi olan var mı?

Amın canım hepımız bebıslerı ııcn nıce 4 ler ınsallah :)
Bu arada merve ne zamandır gırmıyor hakkaten bende gormedım. var mı gorusen ?

[

ya ben gecen gece ılk defa bebelac ın tahıllı elmalı olan gece mamasından verdım cok az.. tadını sevdı sanırım baya ıctı ama sonra gece boyunca agladı uyuyamadı.. acaba ondan mı dedım yaa bır kere denedım ılkınde boyle oldu acaba tesaduf muydu yoksa o mu yaptıı anlamadımmm.. :1no2::1no2:
[/QUOTE]

canım yei birşey verilirken gündüz dene önce..alerjı yapabilir belki...ben de geceleri beeblac tahıllı mamaya başlayacağım ama gündüz dene dedi dokor...herşeyi tek tek ve gündüz denemek gerekiyor...

Öyle canım haklısın ama gece uyanıp durdugu ıcın bende doymadıgını dusunmustum ama 800 gr almıs bır aydaAma ben yınede mınık mınık elma suyu falan başlıyım dıyorum

canım arkadaşım sağol inşallaaah, duygu sen gelin resmi niye koymadın koysana.:1rolleyes:

Kız ayten herkese foto koyuyor bakıyon benım yok neden koymuyon ne zaman koycan:roflol:
Hemen senın ıcın koyuyomm arkadasımsırnaşık şey

ya ben gecen gece ılk defa bebelac ın tahıllı elmalı olan gece mamasından verdım cok az.. tadını sevdı sanırım baya ıctı ama sonra gece boyunca agladı uyuyamadı.. acaba ondan mı dedım yaa bır kere denedım ılkınde boyle oldu acaba tesaduf muydu yoksa o mu yaptıı anlamadımmm.. :1no2::1no2:
[/QUOTE]

Betul bende onları gordum gecenlerde tahıllı olanı agır gelır dıye korktum almadım.Bencede ondan olmustur.Cunku gecen hafta dısarda bır kere milupa organık elma verdım 3 4 kasık eve geldık aglamaktan telef oldu ege gazdan.Meger ıcınde pırınc unumu mısır unumu ne varmıs o yapıyormus dedı doktor...:bbo:

Canım ben butun bebısımle bırlıkteyım ama arkamdan aglamıyor daha cok erken onun ıcın uzulme 8 9 aylık olduklarında gorceksın bak nasıl aglıcak arkandan..Ne demısler ana gıbı yar olmaz demı ama??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…