- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #10.421
kızlar eşimin kuzeni bugün 7 aylık doğum yaptı bebeğe kan gitiyor diye aldılar Allahım inşallah yaşar 1 kg.doğmuş yaaa((
gıı şimdi betülün mesajında gördüm.bana yazdığını hemen anladım.hee ne yapacaktım ya her sabah kahvaltı yapılır.şöyle kaymak, nutella, tereyağı ....yapılmaz mı yaa.evde yapacak bir iş yok. ye , iç ,yat , s. çç ..delikafadulden:sm_cool: ne yapacaktım ki tövbe tövbee gülesim geldi..
Helal sana dunurcugum..
Annelık hem zor hem guzel ıste.. ne kadar zorlanarak bunları yaptıgını tahmın edebılıryorum.. ayırca bebekken bıze gıtme etme dıyıpte arkamızdan aglayamyorlar sen ıse basladıgında en zor zamanında gıtmıssın.. o gıtme dedıkce geldıgınde oyle sevındıkce bebek halınden daha zor olmustur sana.. ama hepsı gerıde kalmıs ne guzel.. zaman gecıyor gercekten ve herkesten bazı fedakarlıklar ıstıyor.. farklı farklı..sukur etmek lazım her zaman..
bu arada bosandım demıssın bu ıkıncı evlılıgın mı ?
maşallah maşallahhhh fıstıkkkkk
:teytey: maşallah damadımızaaaaaaaaa maşallahhhh Şeniz
amın amınnn.. kaydirigubbakcemile2maşallahh canım allahhh ak sakallı dede olmayı nasip eder inşallahhhh
oyy kuzum yaa ınsallah sag salım gelısır buyur annesıne baglanır yaa kıyamam onaaa..kızlar eşimin kuzeni bugün 7 aylık doğum yaptı bebeğe kan gitiyor diye aldılar Allahım inşallah yaşar 1 kg.doğmuş yaaa((
Allah bozmasın canım agzının tadını, huzurunuzu, mutlulugunuzu..evet canım 2.evliliğim 2004 ekimde evlendim ilk evliliğimi 18 yaşında yapmıştım aşkın gözü kördür işte ailemin karşı çıkmasına rağmen evlendimm annem hariç tabii o beni çok desteklemişti yakın olmasada akrabaydık ilk eşimle ama gerçekten zor günler geçirdimm çok sorumuszduuu valla evlendim 2.ay hamile kalmıştım o nedenle evliliğimi devam ettirdim bir süre ama dayanamadım kaynana sorunu da vardı bence kaynana değil tam bir cadıydı valla işte kızım 4 yaşındayken boşandık ve şimdiki eşimle 1 yıl sonra tanıştıkk allaha şükür herşey yolunda
buda büyük kızımın bebekliğiii çok şekerdi valla
amın amınnn.. kaydirigubbakcemile2
oyy kuzum yaa ınsallah sag salım gelısır buyur annesıne baglanır yaa kıyamam onaaa..
Allah annesıne babasına bagıslasın..
Allah bozmasın canım agzının tadını, huzurunuzu, mutlulugunuzu..
daim etsın..
Hadı sımdı sarı saclı resmını beklıyorum oncekı mesajımı gormedın heraldeeeeklava:
ya profil resmınde ve bır zamanlar avatarında kullandıgın sarı saclı resmın vardı ya yandan bakan onu da koyarmısınnn.. delikafaduldenbunları bulabildim pcd sarı hallerimden
Günaydın arkadaşlar ...Biz yine oldukça uykusuz bir gece geçirdik ve oğlum hala uyanık yaa..Saat başı uyandık ve sabah kalkıp işe geldik...
Ayten canım seni çok çok iyi anlıyorum ama hiç Ege annesini tanımaz mı o seni kokundan tanır sakın üzülme bana farklı tepki vermiyor diye...Büyüdükçe çalışmak daha zor olacak inan seni ağlayarak bırakması çok daha zor oluyor..Kaç yıldır kreşteyim o kadar çok ağlayan çocuk gözü yaşlı anne gördüm ki......lLütfen üzülme annenin yerini kimse tutamaz.
Betül Aslan Emre ile nice 4 ler kutlarsınız inş....
Bu arada merve minikanniş girmiyor bilgisi olan var mı?
Öyle canım haklısın ama gece uyanıp durdugu ıcın bende doymadıgını dusunmustum ama 800 gr almıs bır aydaçok çok heveslenme eninde sonunda zaetn vereceksin onalrı anne sütünün değeri hiçbirşeyde yok...benimde 1 aydır gece dahil 2 saatte bir emmeye başlamıştı....geçen ay dr devam anne sütüne demişti..ama bu ay kilo alamamş kuzum...
canım arkadaşım sağol inşallaaah, duygu sen gelin resmi niye koymadın koysana.:1rolleyes:
yaa işte deryacım bana farklı davranmıyor hala ege herkese davrandığı gibi davranıyor onada canım çok sıkılıyor öle göğsiümdeee eroyin çekmiş gibi gözlerini kayıp emmiyordaaa halbuki akşam eve gidince hiç kucağımdan düşürmüyorum bir tek yarım saat bişey pişiricem zaman oyun parkına bırakıyorum gece hep yanındayım sabah yarım saat onunla ilgileniyorum oyunlar oynuyorum öpüyorum kokluyorum ama bei farklı görmüyor hala arkamdanda ağlamıyorr beni taımıyormu acaba.:1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?