Doğum yapmış olan anneler buraya....

hicrancım kızın maşşlh çok şekermiş.sen de tam yeşilcam filmleri gibi çıkmışsın yaa.benim de o tarz saçlar falan ortaokul yıllarıma ait resimlerim var..
betülcüm valla o azeri kıza benziyorsun ama canım o kro be ..sen de o kroluk yok.sen modernsin...daha hoşsun

En cok ılk fotodakı sarı halını begendım sanırım bu fotodakı tum sarılar bırbırınden farklı... esınle ıkınızde cıddı durmusunuz ya orda cok ıyı cıkmıssınız :))

ya profil resmınde ve bır zamanlar avatarında kullandıgın sarı saclı resmın vardı ya yandan bakan onu da koyarmısınnn.. delikafadulden

kalp kalbe karşı derler dünürüm bende ou buldummmmm:roflol::roflol:

[..............................

yetermiii inciğimi cinciğimi gördünüz herhaldeee:roflol:

Son düzenleme:
En cok ılk fotodakı sarı halını begendım sanırım bu fotodakı tum sarılar bırbırınden farklı... esınle ıkınızde cıddı durmusunuz ya orda cok ıyı cıkmıssınız :))

evet canım birsüre ben hep sarıydım her dip boyada farklı oldu işte duruş hal kıyafet vss farklılaştırıyor adamı iştee

Ek gıda için çorba nasıl yapılır diye sorulmuş? Doktorun bize verdi bir kağıt onda yazıyor şöyle bir orta boy patates ve havuç ağzı kapalı bir kapta 40-45 dk kaynatılır tel süzgeçten geçirilip suyuna bir kaşık irmik ilave edilip 5 dk daha kaynatılır.önce suyu verilir buna hergün bir çeşit artırılarak devam edilir(maydanoz,kabak,ıspanak,kereviz gibi) 1-2 hafta sonra bunlar tel süzgeçten geçirilir püre şeklinde verilir yine irmik ile...
Meyve suyu cam rende ile rendeleyip tel süzgeçten süzülüp verilir
meyve püresi cam rende ile hazırlanır mevsim meyveleri ile..
Yoğurt evde mayala veya güvenilir bir markanın alabilirsiniz dedi hatta kendini aştı meyvelide alabilirsiniz dedi...
Çorbaya bir tutam tuz atabilirsin ama yağa başlama dedi...
Çorbaya 6 aydan sonra yağsız kıyma kullanabilirsin dedi
Kesinlikle blender ve mikser kullanma dedi
ve ekledi tüm bunlar tadımlık olacak 6 ayı dolunca sütün yetmezse öğün olacak yoksa 8.aya kadar anne sütü diye ekledi..
Ama doktorum şahsına münhasır çok rahat bir adam onun için herşey normal..ALternatifsiz bir şehirde olmanın sonucu ama ek gıdalarda uyuştuk gibi:)))

]ek olarak pirinç unu ve nişastaya kesinlikle hayır dedi..
Uzun olmuş kusura bakmayın

Son düzenleme:
hicran yaa saçının sarısı çok güzelmiş benim saçım böyle bir sarı olsa asla değiştirmezdim, dün bende saçımı koyu renge boyadım röfle gerçekten solgun ve yaşlı gösteriyodu.
betülcüm reismlerin çok hoş. hele palyoço olan süper.
zeynepcim insan korkuyor işte tabiki herşeyin başı sağlık. çok sağol canım içimi rahtalattın.

canım yei birşey verilirken gündüz dene önce..alerjı yapabilir belki...ben de geceleri beeblac tahıllı mamaya başlayacağım ama gündüz dene dedi dokor...herşeyi tek tek ve gündüz denemek gerekiyor...
ya soyledıgın ıyı oldu bır daha oyle yapayım.. ama rejımdenmıdır yaptıgım spordan mıdır bılmıyorum ama bırde suyu azaltsam hemen farkedıyor bende sutt.. dogumdan bır sure sonra cok tatlı yıyordum yemek degılde serbetlı tatlıda degıl sureklı pudıng, cıkolata, kazandıbı, supangle, proftırol fena goturuyordum hergun hergun ve sutum cok fena vardı yaa fıskırıyordu resmen su da cok ıcıyordum tabı zaten bebekte cok kguzel kılo alıyordu doktor cok begenıyordu gercı sımdı de kılosu gayet ıyı ama o tatlıların hepsını kaldırdım hayatımdan az az yıyorum yemeklerıde meyve tuketuyorum sımdı fılan suyuda cok ıcıyordum hafta sonu gırdıkten sonra hemen suyu unuttum tabı orda burda oldugum ıcın 4-5 gundur de su tuketımım cok azaldı ve hemen sutum farkettı.. azaldı bende doymuyor dıye gece barı o mamayı vereyım hemde guze uyur belkı dedım o sabaha da sutum duzelır belkı dedım.. ama gece boyunca hep agladı yaa pişman oldum verdıgıme.. sımdı bu bu mamanın dokundugu anlamına mmı gelıyor bır daha verdıgımde de aynı tepkı olur mu acaba ?
hadı yaa.. bende elmalı seftalılı olandan vermıstım.. ara ara huysuzlandıgı oldu gecenlerde ama ondan mı dıkat etmedım tabı brı daha dıkkat edeyım barı...
bırde pırınc unu dokunur mu kı yaa normal de bebeklere hep pırınc unuyla yapılır muhallebı mısır unu olabılır mı acaba.. eger pırınc unuysa bende vermeyeyeım verecegım zaman.. CADIARZU

ben okul yıllarımda çok zıpırdımmm sınıfta paparrazicilik yapardık resmen öğretmenin arkasına kuyruk takarken bile fotom varrr:roflol:

masallah yaa cok tatlıymıss sarı sarı vallahı cok sekerr

evet öyleydi valla erberk ajans bile istedi kızımı bir düğünde görmüşlerdi hiltonda ama vermedim ama sapsarı saçları vardı şimdi koyudu koyu sarı oldu lüleler dalhalı oldu masmavi gözler 6 yaşından sonra yeşile döndü ama hala çok tatlı benim kıızm bide söz dinlese beni üzmese daha iyi olcak amaa:roflol:

canım daha ağlamaz arkandan...benimki gülüyor ben giidyorum bay bay diyorum....zamanla artacak bize duygulaı belirgin şekilde...benimki de esrar çeker gibi emmiyo...zaten 1 haftadır...emmemek için direniyor ısırıyor ağlıyor mememe gelince...sağ biberonla ver lıkır lıkır içiyor....ben de çok üzülüyorum artk ememyi bırakacak diye....o senin annesi olduğu çok iyi biliyor...bunu sana zamanla gösterecek merak etme canım.....

birşey sorayım sana canım ya....duru gündüzleri emme de sorun çıkarıyo...gece emiyor ama en fazla 6-7 dakika .....acaba süt sağmaya başladıktan sonra biberonamı alışı diyorum..sen de nasıl canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…