- 27 Kasım 2025
- 3
- -1
- 1
- 29
- Konu Sahibi Hilal nur27
Ben 19.10.2025 tarihinde 4. Bebeğimi doğurdum ve 20.11.25 bu doğum yardım parası için başvurdum ve onaylandı para nezaman yatacak ??? Nekadar sürüyor bilen varmi ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Giyinmeye niye fırsat bulamıyor4. Bebek mi?
Tabi beklersin parayı.
Biliyorum ama söylemeyeceğim.
Zaten giyinmeye fırsat bulamadığından bu siteye fazla giremezsin.
ÇiftleşmektenGiyinmeye niye fırsat bulamıyor
Üff sizene ya. Belki kadının imkanı var maddi manevi doğuruyor sizene gerçektenÇiftleşmekten
Cevabı biliyordum. Konuya girdim. Trpki vermek istedim çünkü bu konu ailenin ne kadar maddi gücünün olduğuyla değişmiyor. 2'den sonrası hep dezavantaj. Kaç çocuk yapılmalı araştırmasıÜff sizene ya. Belki kadının imkanı var maddi manevi doğuruyor sizene gerçekten
Sİzin yaptığınız bildiğin zorbalık.kadin sadece bı soru sormuş paraya ihtiyacım var zordayım falan mı demiş yada ne bilim kocam beni aldattı ama ona rağmen dorduncuyu mu yaptım demiş.istemis yapmış kime ne? Sonra kk çok mantıklı kimse boşa eleştiri yapılmıyor diyorlar.Çiftleşmekten
ChatGPTCevabı biliyordum. Konuya girdim. Trpki vermek istedim çünkü bu konu ailenin ne kadar maddi gücünün olduğuyla değişmiyor. 2'den sonrası hep dezavantaj. Kaç çocuk yapılmalı araştırması
Konu başlığına kırk yılda bir %100 bildiğim soru yazılıp girdiğimde; daha fazla çocuk yapabilecek biri olduğunu düşündüğüm ve 30 ülkede yapılmış onlarca araştırmayı okumuş olduğum için dehşete düştüm ve sinirlendim.Sİzin yaptığınız bildiğin zorbalık.kadin sadece bı soru sormuş paraya ihtiyacım var zordayım falan mı demiş yada ne bilim kocam beni aldattı ama ona rağmen dorduncuyu mu yaptım demiş.istemis yapmış kime ne? Sonra kk çok mantıklı kimse boşa eleştiri yapılmıyor diyorlar.
Sizi ilgilendiren bir durum yok o halde kimsenin tercihlerine sinirlenme hakkınız da yok.Konu başlığına kırk yılda bir %100 bildiğim soru yazılıp girdiğimde; daha fazla çocuk yapabilecek biri olduğunu düşündüğüm ve 30 ülkede yapılmış onlarca araştırmayı okumuş olduğum için dehşete düştüm ve sinirlendim.
Ya değilse konunun ismi "gireyimde sinirle yorum yapayımlık" değil.
Üzgünüm. Olaya bu açıyla bakınca haklı kaza kurşunu diye bakınca da haklı. Hatamın farkındayım. Sınır bilincim üzerine çalışıyorum daha fazla çalışacağım.Eşimin yeğenin arkadaşı vefat etti 23 yaşında tek çocuktu (annesi bir iki tane daha evladım olsa onlara sarılır teselli olurdum dedi )
Bir tanıdığımin oğlu 19 yaşında intihar etti annesi 3 yıl sonra tedavi ile 46 yaşında yeniden hamile kaldı doğum yaptı
Bir arkadaşımın evladi 13 yaşında kazada hayatını kaybetti sonra Rabb'im tarafindan çocuk yogun bakımda iken fenalaştı arkadaşım tedavi görüyordu ikinci çocuk için meğer hamile kalmış hastahane yoğun bakım sürecinde bilememiş o cocuk olmasa kadın kafayı bozardi sonra 37 yaşında bir daha oldu üstelik tedavisiz
Yani insanlara neden çocuk dogurmuyorsun demek ne kadar ayıpsa neden bu kadar çocuk demek de o kadar ayıp bence
Bir kitap da okudum bir kampta kadınlara iğne yapıyorlar hap veriyorlar eğitim veriyorlar çocuk doğurmayin diye siyonist kafası işte
Bunu bazı ülkelerde yapmışlar yapıyorlar
Çok derin mevzular bu konular bu doğum kontrol nüfus yoğunluğunu azaltma projeleri yok arastirmalar vs tek bir elden çıkıyor isteyen araştırabilir
Kendileri çoğalırken onlarda kadınların korunması yasak en az 6 7 tane çocuk olmalı diğerleri ozellikle müslüman ülkelerde nüfus kontrolü yapılmasını istiyorlar
Onlar çoğalırken diğerleri azalacak vs vs
Özür dilerim sadece şu araştırmayı bildiğim için sınırımı aştım üzgünüm. Bilgi bana üstünlük hissi verince sınır bilincini yok saymışım. Hakkım yoktu buna.
Araştırma şuydu;
"Anne–Baba Mutluluğu
Yaklaşık 30 ülke verisinin ortak sonucu:
0 → 1 çocuk: mutluluk artıyor.
1 → 2 çocuk: aile mutluluğu maksimuma ulaşıyor.
2 → 3 çocuk: mutluluk hafif düşüyor (yorgunluk nedeniyle).
3 → 4+ çocuk: tükenmişlik, ekonomik baskı ve ilişki çatışmaları artıyor."
Evet bu tepkime sebep olan sorunum sanırım; Sınır bilinci eksikliği ve konu ana fikir tespit etme eksikliği.4 cocuk yapip para yolu gözlemek benim icin de olmasi gereken bisey degil ama niye bu kadar cildirircasina tepkiler veriyorsunuz?Bir sıkıntı var yani sizde de.