- 20 Nisan 2025
- 822
- 914
- 18
- 22
- Konu Sahibi mevsimbahar18
-
Esimle beraber bakmak istiyoruz 4 ay kalamazsın diyeceksin bu kadar basit. Gelirse geri gönder aman kırılır deme çıldırtır seni. Ayrıca o profil fotosu ne bacim yaDoğumuma 1-1,5 ay var kaynanamla aynı şehirde yaşıypruz ama aramızda 1 saat mesafe var şimdiden gelip kalayım diyor bende şuan işlerimi yapabiliyorum son günlerde gelirsin dedim ve annemle aramızda 10 dakika mesafe var ihtiyacım olsa o gelir kaynanamda evet iyi niyetli düşünüyor ama gelip 3 aylık olana kadar kalırım diyor ben kimsenin kalmasını istemiyorum şartlar ne gerektirir bilemem tabi ama aynı şehirde şimdiden gelip kalması tuhaf değil mi eşimde ne gerek var gelmene şimdiden dedi olsun geleyim diyor ne yapayım
Kimseyi kırmadan uygun dille söylemek lazım hani açıkçası gelip her şeye karışıp can sıkacak biriyse def edin ama diğer türlü misler gibi temizlik yemek oohh keyfim yerinde geldiDoğumuma 1-1,5 ay var kaynanamla aynı şehirde yaşıypruz ama aramızda 1 saat mesafe var şimdiden gelip kalayım diyor bende şuan işlerimi yapabiliyorum son günlerde gelirsin dedim ve annemle aramızda 10 dakika mesafe var ihtiyacım olsa o gelir kaynanamda evet iyi niyetli düşünüyor ama gelip 3 aylık olana kadar kalırım diyor ben kimsenin kalmasını istemiyorum şartlar ne gerektirir bilemem tabi ama aynı şehirde şimdiden gelip kalması tuhaf değil mi eşimde ne gerek var gelmene şimdiden dedi olsun geleyim diyor ne yapayım
Benim KV bende kalmıyordu her gün geliyordu ona rağmen evden kovdum 5. Gün, dayanamadım her şeye karışıp olumsuz konusmasina. Cekilmiyolar. Anne baba kendi bebeğine gayet iyi bakabiliyor.Kaynana loğusalığı berbat bişey diye tecrebe ettim ben bdv de
Gelmesini istemiyorsanız gelmesin ilk sizin konforunuz isteğiniz gelir
Kaynanam ilk çocuğumda 1 buçuk gün geldi, ikincisinde hiç gelmedi sağolsun. Fazlasını da ben çekemezdim zaten. 1 ay, 2 ay çok uçuk sürelerDoğumuma 1-1,5 ay var kaynanamla aynı şehirde yaşıypruz ama aramızda 1 saat mesafe var şimdiden gelip kalayım diyor bende şuan işlerimi yapabiliyorum son günlerde gelirsin dedim ve annemle aramızda 10 dakika mesafe var ihtiyacım olsa o gelir kaynanamda evet iyi niyetli düşünüyor ama gelip 3 aylık olana kadar kalırım diyor ben kimsenin kalmasını istemiyorum şartlar ne gerektirir bilemem tabi ama aynı şehirde şimdiden gelip kalması tuhaf değil mi eşimde ne gerek var gelmene şimdiden dedi olsun geleyim diyor ne yapayım
Kötü olmuş ama hak etmişBen benimkini evden kovdum 5. Gün dayanamadım her şeye karışıp olumsuz konusmasina. Cekilmiyolar. Anne baba kendi bebeğine gayet iyi bakabiliyor.
Benim için iyi oldu stressiz bir şekilde bebeğe bakmaya devam ettim kendisi istediği gibi gelip gidemedi. Uyardım kaç kere böyle yapma diye, kendi hatasiKötü olmuş ama hak etmiş
Susmuyorlar herşeyi onlar biliyor zaten
Su an gorusuyor musunuz pekiBen benimkini evden kovdum 5. Gün dayanamadım her şeye karışıp olumsuz konusmasina. Cekilmiyolar. Anne baba kendi bebeğine gayet iyi bakabiliyor.
Muhteşem bir yorumDogumdan sonra da duruma gore cinnet gecirecegin bir zaman planlarsin
Mesafe candırBenim için iyi oldu stressiz bir şekilde bebeğe bakmaya devam ettim kendisi istediği gibi gelip gidemedi. Uyardım kaç kere böyle yapma diye, kendi hatasi
Sürekli ay çocuk hasta mi oldu ay sütun mu az ay ememedi doymadı şunu yap bunu ye deyip duruyordu. Annem de var bu arada, o bir şey demiyor cok gerekmedikce zaten benim sinirlendiğimin farkında.Su an gorusuyor musunuz peki
Nasil kovdunuz ya boyle detayli anlatsaniz da iki keyiflensek hic boyle olaylara rastlamiyorum cunku
Benimki ben kovmamama ragmen beni evden kovdu karin demisti esime
Keske kovsaydim da yalan olmasaydi
Kovmamis olup kovdu diye iftira atilmasi cok ahlaksizca cunku
Siz isteğinizi eşinize söyleyin o söylesin annesine. Siz söylerseniz kötü olursunuz, oğlu söylerse kabullenir.Doğumuma 1-1,5 ay var kaynanamla aynı şehirde yaşıypruz ama aramızda 1 saat mesafe var şimdiden gelip kalayım diyor bende şuan işlerimi yapabiliyorum son günlerde gelirsin dedim ve annemle aramızda 10 dakika mesafe var ihtiyacım olsa o gelir kaynanamda evet iyi niyetli düşünüyor ama gelip 3 aylık olana kadar kalırım diyor ben kimsenin kalmasını istemiyorum şartlar ne gerektirir bilemem tabi ama aynı şehirde şimdiden gelip kalması tuhaf değil mi eşimde ne gerek var gelmene şimdiden dedi olsun geleyim diyor ne yapayım
Ben kvyi evden kovsam kendini merdivenlerden birakir asagiyaSürekli ay çocuk hasta mi oldu ay sütun mu az ay ememedi doymadı şunu yap bunu ye deyip duruyordu. Annem de var bu arada, o bir şey demiyor cok gerekmedikce zaten benim sinirlendiğimin farkında.
En son bebeği emzirirken tepeme dikildi şöyle tutman lazım bak tutamiyorsun göğsünü falan diyor o sırada çocuk ağlıyor. Daha önce de uyarmıştım kendisini su olumsuz konusmalarini bırak stres oluyorum diye... Benim şalterim bir attı, çocuğu verdim eşime lavaboya gittim bir yüzümü yıkadım. Ama var ya camdan atacağım kadını, herrrr şeye mudahele ediyor. Bebeğin emzigini bala batiralim demişti mesela, çocuğu mu öldüreceksin demiştim. Neyse gittim içeri aldım çocuğu, bu bir şeyler demeye çalışıyor hala, YETER ARTİK HERKES EVİNE HAYDİ diye bağırdım. Bu ama mama derken eşim girdi koluna kapıya götürdü. Daha sonra bir olay daha oldu 1 2 ay gelemedi eve. Şimdi görüşüyoruz ama çok mudahele edemiyor tabii. Hamileyken de çok karışmıştı çok uyardim. Kocam da konuştu ama huylu huyundan vazgecmezse gider evine.
Çocuk sizin çocuğunuz, otoriteyi elinize alın bacılar. Söyleyeceğim bu kadar:)
Hiç umurumda olmazdı valla. İyi yapıyorsun çekilmez bunlar. Ya ne olur iyi davranayim da aramız kötü olmasın diye düşünseler? Bana da çok cevap veriyorsun dediler, çok konusmasinlar o zaman dedim. Onlar her istediğini diyecek gelinler susacak ohhBen kvyi evden kovsam kendini merdivenlerden birakir asagiya
Kovmamama ragmen bahceye inip ahh vahh komsular evden de kovulduk demeyiz artik diyip ayilip bayilan biri kendisigorusmuyorum sukur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?