Doguma 2 ay kala Halsizlik

POWERHACK

Powerhack
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2014
14.662
13.280
Selam kizlar doguma 2 ay kaldi heyecan dorukta!.
hazirliklar yapiliyor derken cok asiri halsizlik var elim kolum kalkmiyor surekli uykum var gozlerim hep baygin gibi bakior etrafa goren lohusalik cokmus diyor.
Sizlerin durum nasil sanki enerjim bitmis gibiyim

hazirliklar yapiliyor derken cok asiri halsizlik var elim kolum kalkmiyor surekli uykum var gozlerim hep baygin gibi bakior etrafa goren lohusalik cokmus diyor.
Benimde 3 ay var, ayni durumdayim cnm.. Elim kolum kalkmiyo, surekli uyuklama hali, halsizlik... Cok normalmis, zaten kendini cok yormaman lazim..

Benimde 3 ay var, ayni durumdayim cnm.. Elim kolum kalkmiyo, surekli uyuklama hali, halsizlik... Cok normalmis, zaten kendini cok yormaman lazim..

yormak icin degilde camasir katliycam oturdugum yerden nasil gozumde buyuyor anlatamam insallah enerjimi biraz da olsa toplarim surekli gozum yatakta :)

Valla camasirlar koltukta ben onlara bakiom onlar bana bakio. Markete gittim geldim posetler yerde. Ustumude degistirmedim. Cok useniyorum hrseye yemin ederim. Bi de hava kapali istanbulda resmen mal gibiyim suan :KK70:

Valla camasirlar koltukta ben onlara bakiom onlar bana bakio. Markete gittim geldim posetler yerde. Ustumude degistirmedim. Cok useniyorum hrseye yemin ederim. Bi de hava kapali istanbulda resmen mal gibiyim suan :KK70:

sorma birtanem ya zaten yetmiyormus gibi birde hava basik kapali tuhaf inanirmisin saat 11 de kalktim kahvalti ettim saat 2 gibi yattim simdi kalktm :) hala yataktayim

hahahah valla inanırım :) bende bütün gün uyudum sayılır :) şimdi de kahvaltı tarzı bişiler hazırladım eşime. yemekle ugrascak halim yok :)

hahahah valla inanırım :) bende bütün gün uyudum sayılır :) şimdi de kahvaltı tarzı bişiler hazırladım eşime. yemekle ugrascak halim yok :)

:) dun ogle yaptim esim geldi dedi senin gozler baygin baygin bakio dedi dedim uykum var :)
hemen kendi hazirladi bisiler kahvalti turu baktim oturdu yedi bn ac degildim :)
idare ediyor canim allahtan sesi cikmio sagolsun.
simdi oturdum yemek yedim hala uykum var esniyorum gozler doluyo halbuko dun saat 10 da yatmis sabah 11 de kalkmis 14 te yatip yatim saat once uyandm :)

hahahah allahım bu bebişler bizi ne hale getirdi :) sağ salim doğsalar da biz de rahatlasak dicem ama yine uykusuz günler bizi beklicek :KK70:

Tarihlerimiz aynı seninle ben ilk zamanların aksine daha enerjigim allaha şükür sadece çabuk yoruluyorum oda artık normal hep geziyorum

Tarihlerimiz aynı seninle ben ilk zamanların aksine daha enerjigim allaha şükür sadece çabuk yoruluyorum oda artık normal hep geziyorum

masallah ozaman canim sana valla ben bitkinim yarin evi temizlemem gerekio ama gel bana sor useniyorum :)

Kızlar sizin uyumaya vaktiniz var oh :) Ben çalışıyorum,bi de yediklerimden midir nedir enerjiğim.Evde hiç durmuyorum.Aşırı bi iş yapmıyorum ama uzun süre de oturamıyorum.Uyku desen 12de yatıyorum 7de kalkıyorum.Bana halsizlik 6.aylarda tansiyon düşüklüğünden olurdu bazen ama çabuk geçti şükür. Sadece uzun süre yürümek çok zorlar oldu,yarım kiloluk bi ağırlık yarım ton gibi oluyor. :)

kızlar benimde hiç uyumaya vaktim yok çalışıyorum o yüzden gece 11 dedimi ben uyurum yada uyuyakalırım meşhur kanepemde. eşim uyandırır götürür odama. geçen bi gece uyku tutmadı eşimle çenemiz düştü geç yattım 1 buçuk gibiydi gece, ertesi gün bi uyukladım bi sersemledim ki sormayın anladım ki hamilelikte uykunu alman çok önemli onun enerjisiyle ayakta durabiliyorum tüm gün yoksa gözlerim düşüyor kapanıyor

Kızlar sizin uyumaya vaktiniz var oh :) Ben çalışıyorum,bi de yediklerimden midir nedir enerjiğim.Evde hiç durmuyorum.Aşırı bi iş yapmıyorum ama uzun süre de oturamıyorum.Uyku desen 12de yatıyorum 7de kalkıyorum.Bana halsizlik 6.aylarda tansiyon düşüklüğünden olurdu bazen ama çabuk geçti şükür. Sadece uzun süre yürümek çok zorlar oldu,yarım kiloluk bi ağırlık yarım ton gibi oluyor. :)

masallah ozaman sana birtanem ne guzel enerjin yerinde ben evde yanlizim bilassa ondan mi acaba kimse yok can sikintisi felan.

X