- 27 Temmuz 2014
- 14.662
- 13.280
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde 3 ay var, ayni durumdayim cnm.. Elim kolum kalkmiyo, surekli uyuklama hali, halsizlik... Cok normalmis, zaten kendini cok yormaman lazim..Selam kizlar doguma 2 ay kaldi heyecan dorukta!.
hazirliklar yapiliyor derken cok asiri halsizlik var elim kolum kalkmiyor surekli uykum var gozlerim hep baygin gibi bakior etrafa goren lohusalik cokmus diyor.
Sizlerin durum nasil sanki enerjim bitmis gibiyim
Benimde 3 ay var, ayni durumdayim cnm.. Elim kolum kalkmiyo, surekli uyuklama hali, halsizlik... Cok normalmis, zaten kendini cok yormaman lazim..
Valla camasirlar koltukta ben onlara bakiom onlar bana bakio. Markete gittim geldim posetler yerde. Ustumude degistirmedim. Cok useniyorum hrseye yemin ederim. Bi de hava kapali istanbulda resmen mal gibiyim suan
hahahah valla inanırım :) bende bütün gün uyudum sayılır :) şimdi de kahvaltı tarzı bişiler hazırladım eşime. yemekle ugrascak halim yok :)
hahahah allahım bu bebişler bizi ne hale getirdi :) sağ salim doğsalar da biz de rahatlasak dicem ama yine uykusuz günler bizi beklicek
hakikaten öyle yapıolar :) neyse ben kaçar eşim gelmek üzeredir sofrayı kurayım bariii zahmet olucak ama neyse :)
Selam kizlar doguma 2 ay kaldi heyecan dorukta!.
hazirliklar yapiliyor derken cok asiri halsizlik var elim kolum kalkmiyor surekli uykum var gozlerim hep baygin gibi bakior etrafa goren lohusalik cokmus diyor.
Sizlerin durum nasil sanki enerjim bitmis gibiyim
Tarihlerimiz aynı seninle ben ilk zamanların aksine daha enerjigim allaha şükür sadece çabuk yoruluyorum oda artık normal hep geziyorum
Bende n2 olur ne olmaz yavaştan ççanta hazırlayayım diyorum hep üşeniyorummasallah ozaman canim sana valla ben bitkinim yarin evi temizlemem gerekio ama gel bana sor useniyorum :)
bende useniyorum ama ilerki haftalarda sanirim daha agirlasicam o yuzden simdiden hazirlamam lazimBende n2 olur ne olmaz yavaştan ççanta hazırlayayım diyorum hep üşeniyorum
Kızlar sizin uyumaya vaktiniz var oh :) Ben çalışıyorum,bi de yediklerimden midir nedir enerjiğim.Evde hiç durmuyorum.Aşırı bi iş yapmıyorum ama uzun süre de oturamıyorum.Uyku desen 12de yatıyorum 7de kalkıyorum.Bana halsizlik 6.aylarda tansiyon düşüklüğünden olurdu bazen ama çabuk geçti şükür. Sadece uzun süre yürümek çok zorlar oldu,yarım kiloluk bi ağırlık yarım ton gibi oluyor. :)