Doğuma Hazırlık doguma 51 gün kaldı ama hala kızıma bi isim bulamadım:110::110:

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

ozanli_Papatyam

Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2015
6
0
34
:110::110::KK12:arkadaşlar kısmet olursa mayısın 14ünde bi kızım olacak ama bi isim bulamadım:63:kuranı kerimde geçen güzel anlamlı isimler arıyorum bana yardımcı olurmusunuz............o_Oo_O

canim benim kizimin adi ayşe şura kuran surelerinden biri ama afra ismide hosuma gidiyor hanim sahabelerden bukre de guzel osmanlica bir isim sabah vakti demek suan aklima gelen bunlar :) saglikla hayirla gelsin ins minik prensesiniz :KK66:

Benimde mayısın 9 unda kızım olacak içime sinen isim bulamadım bende maya mira öykü ela seçenek olarak var ama içime sinmiyor hiç birsey

benimde temmuzda doğucak inşallah kızım masal istiyorum ben eşim çok sevmedi hazal olsun diyor bende kararsızım bir sürü isim var aklımda ecem beren hifa mina defne ipek melis gibi gibi karar vermek çok zorrr

canim benim kizimin adi ayşe şura kuran surelerinden biri ama afra ismide hosuma gidiyor hanim sahabelerden bukre de guzel osmanlica bir isim sabah vakti demek suan aklima gelen bunlar :) saglikla hayirla gelsin ins minik prensesiniz :KK66:
teşekkür ederim şura ismide çok hoş başka isimlerde arıyorum halen...:anneadayı::KK37:

benimde temmuzda doğucak inşallah kızım masal istiyorum ben eşim çok sevmedi hazal olsun diyor bende kararsızım bir sürü isim var aklımda ecem beren hifa mina defne ipek melis gibi gibi karar vermek çok zorrr
evet çok zormuş gerçekten isim bulması benim aklımdada miray azra irem var ama hala degişik ve kuranı kerimde olan isimler arayışı içindeyim:emir_bebek::emir_bebek::63:

X