Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Doğuma Hazırlıkdoguma 51 gün kaldı ama hala kızıma bi isim bulamadım:110::110:
arkadaşlar kısmet olursa mayısın 14ünde bi kızım olacak ama bi isim bulamadımkuranı kerimde geçen güzel anlamlı isimler arıyorum bana yardımcı olurmusunuz............
canim benim kizimin adi ayşe şura kuran surelerinden biri ama afra ismide hosuma gidiyor hanim sahabelerden bukre de guzel osmanlica bir isim sabah vakti demek suan aklima gelen bunlar :) saglikla hayirla gelsin ins minik prensesiniz
benimde temmuzda doğucak inşallah kızım masal istiyorum ben eşim çok sevmedi hazal olsun diyor bende kararsızım bir sürü isim var aklımda ecem beren hifa mina defne ipek melis gibi gibi karar vermek çok zorrr
canim benim kizimin adi ayşe şura kuran surelerinden biri ama afra ismide hosuma gidiyor hanim sahabelerden bukre de guzel osmanlica bir isim sabah vakti demek suan aklima gelen bunlar :) saglikla hayirla gelsin ins minik prensesiniz
benimde temmuzda doğucak inşallah kızım masal istiyorum ben eşim çok sevmedi hazal olsun diyor bende kararsızım bir sürü isim var aklımda ecem beren hifa mina defne ipek melis gibi gibi karar vermek çok zorrr