Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Insallah canim,erken degil 38 haftaliksin,saglicakla alacaksin yawrunu kucaginaAcil yarıtisim yapıldı arkadaşlar bebeğimin suyu bitmiş enfeksiyon kapma riski var antibiotik tedavisi yapıldı sabah zorunlu sezaryene giriyorum dua edin bana sağ salim kavuşurum inşallah oğluma
ayni sorunu 1 temmuzda 40+5 de bende yasadim acil yatisim yapildi yarim saat icinde sezeryana alindim oglum sagsalim dogdu suan bana gulucukler atiyor . cok telas yapma sagsaglm kavusursun ins allah kurtarsn canm ..Acil yarıtisim yapıldı arkadaşlar bebeğimin suyu bitmiş enfeksiyon kapma riski var antibiotik tedavisi yapıldı sabah zorunlu sezaryene giriyorum dua edin bana sağ salim kavuşurum inşallah oğluma
bebegim hiç korkma saglıkla alıcaksın kucagına dualarımız seninle..Acil yarıtisim yapıldı arkadaşlar bebeğimin suyu bitmiş enfeksiyon kapma riski var antibiotik tedavisi yapıldı sabah zorunlu sezaryene giriyorum dua edin bana sağ salim kavuşurum inşallah oğluma
Sağlıkla büyüt inşallah canım gözün aydınAllah hepinizden razı olsun arkadaşlar oğlumu çok şükür dun kucağıma aldım 50cm 3.740gr doğdu bambaşka bir duyguymuş rabbime binlerce kez şükürler olsun evim de bir melek var
Allah analı babalı büyütsün, gözün AYDIN olsun. Darısı bizim başımıza. Birşey sorucam doktorun tahmin ettiği kiloyla doğum kilosu uyuştu mu bebişinin?Allah hepinizden razı olsun arkadaşlar oğlumu çok şükür dun kucağıma aldım 50cm 3.740gr doğdu bambaşka bir duyguymuş rabbime binlerce kez şükürler olsun evim de bir melek var
Allah analı babalı büyütsün, gözün AYDIN olsun. Darısı bizim başımıza. Birşey sorucam doktorun tahmin ettiği kiloyla doğum kilosu uyuştu mu bebişinin?