doğuma giriyorum :(

buyukask

benim canım bebeğimmm
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2010
200
37
38
Acil yarıtisim yapıldı arkadaşlar bebeğimin suyu bitmiş enfeksiyon kapma riski var antibiotik tedavisi yapıldı sabah zorunlu sezaryene giriyorum dua edin bana sağ salim kavuşurum inşallah oğluma

Acil yarıtisim yapıldı arkadaşlar bebeğimin suyu bitmiş enfeksiyon kapma riski var antibiotik tedavisi yapıldı sabah zorunlu sezaryene giriyorum dua edin bana sağ salim kavuşurum inşallah oğluma
Insallah canim,erken degil 38 haftaliksin,saglicakla alacaksin yawrunu kucagina

Rabbim tek nefeste kurtarsın inşAllah..

Bebişini de sana bağışlasın sağlıkla sıhhatle bir ömür geçirin..

ayni sorunu 1 temmuzda 40+5 de bende yasadim acil yatisim yapildi yarim saat icinde sezeryana alindim oglum sagsalim dogdu suan bana gulucukler atiyor . cok telas yapma sagsaglm kavusursun ins allah kurtarsn canm ..

bebegim hiç korkma saglıkla alıcaksın kucagına dualarımız seninle..

Allah hepinizden razı olsun arkadaşlar oğlumu çok şükür dun kucağıma aldım 50cm 3.740gr doğdu bambaşka bir duyguymuş rabbime binlerce kez şükürler olsun evim de bir melek var
Allah analı babalı büyütsün, gözün AYDIN olsun. Darısı bizim başımıza. Birşey sorucam doktorun tahmin ettiği kiloyla doğum kilosu uyuştu mu bebişinin?

X