Doğumdan sonra :(:(:(:( acil yardım

Kiraz_Mevsimi_54

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2014
415
115
kızlar doğum yapalı 1 buçuk ay oldu hala tuvalete çıkmakta zorlanıyorım hamileyken hiç kabızlık yoktu şimdi tuvaletden korkar oldum... Demir hapıda kullanmıyoruö kayısı yiyorum günde 3 litrye yakın su içiyorum ama geçmedi :KK43::KK43:
O değil bide yaptıktan sonra otururken bile canım yanıyor offff çok kötüyüm...

Bibsure bu sorun devam edecek ben 3 aydan sonra rahatlayabilmistim ancak. Siz kayısı ve suya devam edin. İnşallah kısa zamanda gececektie.

İç yada dış hemoroid olabilir ilerlemeden genel cerrahiye gorunmenizi tavsiye ederim kayısı ve suyun çok iyi gelmesi lazım, tuvalete çıktıktan sonra otururken acı hissediyorsaniz ihtimal hemoroidtir, geciktirmeden bir doktora gorunun öyleyse bile önlemini alırsınız ilerlemeden ,bebeginiz hayirli olsun.

Normal doğum yapan bayanlarda hemoroid az ya da çok oluyor. Ben de çok fazla olmuştu mesela. Ama iştebir sure beklemek gerekiyor. DDoktorum bana krem vermişti. Yumuşatmak için. Bir de hergun oraya pansuman yaptırıyordu.
İç yada dış hemoroid olabilir ilerlemeden genel cerrahiye gorunmenizi tavsiye ederim kayısı ve suyun çok iyi gelmesi lazım, tuvalete çıktıktan sonra otururken acı hissediyorsaniz ihtimal hemoroidtir, geciktirmeden bir doktora gorunun öyleyse bile önlemini alırsınız ilerlemeden ,bebeginiz hayirli olsun.

Doğumdan sonra bende de olmuştu. Allahıımm o neydiii. Geçti şükür sonra. Yediğine içtiğine dikkat et. Baharatlı kızartma turşu beyaz ekmek yememeye özen göster. Çatlak olur bide o daha fenaaa.

Doğumdan sonra bende de olmuştu. Allahıımm o neydiii. Geçti şükür sonra. Yediğine içtiğine dikkat et. Baharatlı kızartma turşu beyaz ekmek yememeye özen göster. Çatlak olur bide o daha fenaaa.[/
Catlakta kasinti oluyor sadece değil mi bende demir hapindan dolayı kabiz olmuştum 2 hafta önce geçtiama kasinti ve sşişlik duruyor. Bu çatlak mi oluyor acaba :KK43:

Bence bu catlak. Hemoroidn agrima ihtimali dusuktur. Catlakta wcden sonra da saatlerce agri olur. Ben bunu yasadim ve tedavi oldum. Kanama agri kasinti vs ne cekmedim ki.. iyilesmez saniyordum ama cok sukur gecti. Catlak hafife alinacak bir sey degil. Bence bi genel cerraha gorunun utanmayi vs yi bosverin

1 bardak ilik suya 1 tatli kasigi bal ekleyip icmenizi tavsiye ederim. Bana iyi gelmisti. Ama su soguk yada soguga yakin olmasin. O ters tepebilir. Sicaga yakin bi ilik olmali. Rezene de iyi gelebilir. Denemedim ama oyle duymustum

Normal doğum sonrası oluyor malesef. .ben dayanamayıp dr a sormuştum.rahatlatici lavman vermisti dr..cok iyi geldi .iki günde bir uyguladim yememe dikkat ettim geçti. ..sanada geçmiş olsun

Canim bende doğum yapali 2 ay oldu ayni sorunu bende yasadm sonrada arastirdm normal doğum yapanlarda bağırsak daralması olabiliyirmus.bende bu hastaliktan rahatliyali 1 hafta oldu Dr gorun bence allah şifa versin.Hoppa

Benim sezaryen di ve çok kabız oldum. Hareketsizlik bence sebebi . Bebekle evde oturmak ve emzirirken Sıvı kaybetmek . Ben dulcolax kullandım.

Ne nasıl normal doğum sonrasımı bunlar. dikişli oldugu içinmi acıyor 3 aymı sürdü nasıl olamaz hayır dayanamam:KK57::KK57::KK57: korkuyorum anlatmayın uyyamıyorum vazgecicem doğuramıycam ben ya :KK17::KK17::KK57::KK57:o_O

Benim doğumdan önce öyle olmuştu bi beze hisettim mskatta hemoroid mis. Genel Cerrahi gittim doğuma bu hafta kala aldi hemen çok basit bi işlem krem verdi ve sıcak suya otur dedi şimdi doğum yapalı bi buçuk ay olcak benm de geçti dış hemoroid olsa hissederdn büyük ihtimal ic hemoroid gebelik te ve sonrası olabiliyo sıcak suya otur gunde iki uc kez ve kabız olmamaya dikkat et lifli gıdalar ye

Çatlak bi insanın başına gelebilecek en kötü hastalıklardan biri. Her üyük abdestten öce ve sonra sıcak su banyosu yap. İlle leğene oturmana falan gerek yok duş başlığıyla sıcak suya tutsanda olur bayağı rahatlatıcı. Allahıımm ne günlerdi. Ayrıca gebeliklerde genellikle hemoroid olur bunun normal doğum yada sezeryanla ilgisi yok. Kabızlık la ilgisi var. Bide sıcaksu banyosunda sonra pamuğa zeytinyağı sürüp biraz orda bekletebilirsiniz. Geçiyor ama süreç çok zor. Sizede geçmiş olsun. Bebişini le bol mutlu günler.

X