Doğumdan sonra karın nasıl toparlanir?

_cedric_

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2013
1.262
1.675
Evet bayanlar çeşitli şeyler duyuyorum bu konuyla ilgili. Doğumdan sonra karın sarilirmis neyle sarılıyor neden sarılıyor. Sarilmazsa ne olur ? aklımda deli sorular :KK49: ben internetten karinin toparlanmasini kolaylaştırıcı mustelanin bir ürününü araştırdım. Bu şekilde herhangi bir ürün kullandınız mi acaba ?

Evet bayanlar çeşitli şeyler duyuyorum bu konuyla ilgili. Doğumdan sonra karın sarilirmis neyle sarılıyor neden sarılıyor. Sarilmazsa ne olur ? aklımda deli sorular :KK49: ben internetten karinin toparlanmasini kolaylaştırıcı mustelanin bir ürününü araştırdım. Bu şekilde herhangi bir ürün kullandınız mi acaba ?
Bende annemden duyduğum kadarıyla. Çarşafla korseyle veya yemeniyle sarıldığını biliyorum. Organların daha çabuk birbirine kavuşması için onemliymis. Ve göbek sarkmasini engelliyomus

ilk doğumumda hiç sarmadım, ikinci doğumda doktorum sarmamı tavsiye etti. ben de lohusa korsesi kullandım gerçekten de daha çabuk toparlanma oldu. iki doğumum da sezeryan olmuştu. yalnız korseyi alırken bir beden büyük alın yoksa dikişlere baskı yapabilir

X