Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tüm korunma yöntemlerinde %1 bile olsa risk vardır. Lohusalık sürecinde seni ve hormonlarını en az etkileyecek olan eşinin korunması bence çünkü çok yoğun ve zor bir süreçte olacaksın. Hap kullanmayı unutabilirsin yada spirale rağmen hamile kalabilirsin. Zaten diğer iğneler emzirme dönemi kullanılmıyor diye biliyorum. Bırak eşin korunsun.
Herkesin düşüncesine saygı duymak gerekir ben de saygı duyuyorum fakat tekrar bir gebelik yaşamak istemiyorsan korunmayı mutlaka kendin yap derim. Ben ilk doğumumu yaptıktan 1 ay sonra RİA taktırdım. Dr.um taktıktan 1 hafta 10 gün e kadar adetin gelecek dedi ve dediği gibi oldu. 7 sene geçti çıkarttırdım ve ayına hamile kaldım.
bir kişinin başına geldi diye herkesin başına gelecek diye bişey yok. ben 7 sene kullandım çok da memnundum. bebek istiyor olmasaydım çıkartmayı bile düşünmüyordum. tercih senin ben sadece tavsiye ediyorum cnm.Spiral icinde yok kayiyor yok saplaniyor ipi kopuo cerrahi mudahale ile aliniyor diyorlar tirstim valla
bir kişinin başına geldi diye herkesin başına gelecek diye bişey yok. ben 7 sene kullandım çok da memnundum. bebek istiyor olmasaydım çıkartmayı bile düşünmüyordum. tercih senin ben sadece tavsiye ediyorum cnm.
İlk kızımda lohusaliktan sonra 3 aylık iğne vurdurdum adetin gelmiyordu o yüzden bir kaç sefer aylık iğne oldum daha sonra ria taktirdim dayanamadım bir haftada çıkarttırdım sonra hapa başladım baya bir kullandım bıraktım hapı bir sure geri çekilmeyle korundum sonra bebek istedik zaten denemediğim yol kalmadı bundan sonra naparim bilmem prezervatif te hic kullanmadim bide onu denicem
3 aylık iğne ya da prezervatif gibi duruyor... Karşılıklı konuşmak lazım pff ne çektik be kadın olmak müthiş zor