Doğumdan sonra ne yapacağım ben ya

My flower

Geçer mi acaba???
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2014
851
1.018
Merhabalar anneler bu düşünce beni o kadar çok yoruyor ki doğumdan ziyade sonrası beni çok korkutuyor annem gelemiyor maalesef gelip 1 saat kalıp gidecek eltim ve kaynanam yanımda olacak eltim hiçbir şeyi beğenmez çok dedikoducu birisi ve hizmet etmez hizmet bekler eminim ki yararından çok zararı olur diğer eltimin doğumunda ve sonrasında da bu eltim başında kalmış ve hala o eeltim psikolojik tedavi görüyor sürekli onun arkasından deli der onu bu hale getirende kendisi eşimde bu durumu gayet iyi biliyor ben doğumdan sonra onu istemediğimi söyledim ama sağolsun eşim açtı ağzını yumdu gözünü cahil kafalısın dedi bende lohusalık depresyonunu anlattım abarttığımı söyledi ve kesinlikle yengesinin geleceğini söyledi ne yapacağım nasıl hareket edeceğim bilmiyorum ben öyle herşeye de cevap vermem içime atarım şimdiden düşün düşün kafayı yiyeceğim yaa

Esin öyleyse sen açık açık belli et istemediğini çünkü o dönem çok hassas bi donem kimsenin seni uzmesine izin verme...

Esin öyleyse sen açık açık belli et istemediğini çünkü o dönem çok hassas bi donem kimsenin seni uzmesine izin verme...
Offf o kadar kötüyüm ki uyuyamıyorum düşünmekten eşime sürekli söylüyorum çok tartışıyoruz artık ama maalesef beyefendi olmaz diyo

Valla lohusa döneminin önemini anlamayan bir eş kv kp ve diğerleri olduğu için
sütüm bile kesildi
evliliğim yıkıldı
şimdiki aklım olsa hiç tutmazdım kendimi
aman saygı aman bilmem ne dedim durdum
buna rağmen yine saygısız oldum...

Bence eşinin de çok fazla üzerine gitme erkek sonuçta zımbirı tutarsa dinmiyor..güzellikle anlat yola gelir belki..
Çok zor tedavi gören eltimi gösteriyo bak bu yengem yüzünden oldu diyo bunun da farkında ama anlamak istemiyo her halde

Valla lohusa döneminin önemini anlamayan bir eş kv kp ve diğerleri olduğu için
sütüm bile kesildi
evliliğim yıkıldı
şimdiki aklım olsa hiç tutmazdım kendimi
aman saygı aman bilmem ne dedim durdum
buna rağmen yine saygısız oldum...
Maalesef benim çevremde öyle anlayışlı değiller sadece yemeğe içmeye önem veriyorlar o durumda sürekli onlara hizmet edeceğim yine beğenmeyecekler düşün düşün hiç bir çıkış yol bulamadım

Maalesef benim çevremde öyle anlayışlı değiller sadece yemeğe içmeye önem veriyorlar o durumda sürekli onlara hizmet edeceğim yine beğenmeyecekler düşün düşün hiç bir çıkış yol bulamadım

Sizin yerinizde olsam şunu düşünürüm,
bebeğim ve ben mi yoksa onlar mı?
Sizin ikinizin sağlığı huzuru daha önemli
O yüzden ne hizmet ederdim ne uykumdan geri kalırdım
ama ben emzirirken bile gelip hadi bitmedi mi bebeği görecekler
bebek uyurken uyandırıp nasılsa yine uyur bebek o diye alıp içeri götüren
insanlar! vardı karşımda...
şimdi yapsınlar yapabiliyorlarsa...
ben onlar yüzünden dünyanın en güzel duygusu olan emzirmeden mahrum kaldım
var mı ötesi..
ister memnun kalsınlar ister kalmasınlar
kimse kusura bakmasın
hizmet bekleyen de gelmesin...

canım öncelikle allah sabır ve kolaylık versin.. eşin biraz anlayışsızmış anladığım kadarıyla.. sen doğumdan sonra ne yapman gerekiyorsa onu yap yani bebeğinin ihtiyaçlarıyla ilgilen.. eğer sana yardım etmeye geldiyse sana yardım etmek zorunda kalsın hizmet bekler dedin yaa elini bile sürme.. evde yemek mi yok akşam eşin gelince "evde yemek bile yok sütüm kesilecek" diye sitem et herkes duysun.. evi bişey mi götürüyo "ev pislik içinde çocuk hasta olacak" de. misafir geldi diyelim ikram bekleyen kendi alsın özellikle eşinin kvnin misafirlerine hiç elini sürme.. madem bu kadının hizmetini bu kadar beğeniyorlar varolana razı olsunlar.. dönüp sana bişey demeye kalkarsa da bana yardıma geldin sanıyordum de.. hiç elini sürmediğin için laf sokarsa gül geç çünkü amacına ulaştın demektir:KK48:

psikoljini bozma mümkünse odandan bile çıkma zaten ilk bir kaç hafta gecesi gündüzü birbirine girdiği için bebeğinden kalan zamanı dinlenerek geçirirsin. ilk ayaklanıp kendi işini görebilecek olduğunda da; "yardımların için sağol hadi güle güle :KK25:" dersin gider.

Teşekkür ederim kızlar ahh umarım cevap verebilirim eşim hatalarını kabullenmiyor kendisine göre dört dörtlük insan beni üzdüğünü söylüyorum o an çok üzülüyor gönlümü alıyor sonra yine kendi bildiğini yapıyor vurdumduymaz olmayı çok isterdim ama maalesef çok takıntılıyım galiba kızım için birazcık dişimi göstermem lazım

Sizin yerinizde olsam şunu düşünürüm,
bebeğim ve ben mi yoksa onlar mı?
Sizin ikinizin sağlığı huzuru daha önemli
O yüzden ne hizmet ederdim ne uykumdan geri kalırdım
ama ben emzirirken bile gelip hadi bitmedi mi bebeği görecekler
bebek uyurken uyandırıp nasılsa yine uyur bebek o diye alıp içeri götüren
insanlar! vardı karşımda...
şimdi yapsınlar yapabiliyorlarsa...
ben onlar yüzünden dünyanın en güzel duygusu olan emzirmeden mahrum kaldım
var mı ötesi..
ister memnun kalsınlar ister kalmasınlar
kimse kusura bakmasın
hizmet bekleyen de gelmesin...
Ne sinir bozucu bir durum yaaa.İşte bunlar hep cehalettennn:KK43:(

Ne sinir bozucu bir durum yaaa.İşte bunlar hep cehalettennn:KK43:(

Ve kv ben hamileyken bana kp ve kendi kv şikayet ederdi. Kendi 4 tane dogurmus bi de. Sonra buldumcuk oldular. Benim çocuğum o diyip duruyordu bi ara.

Maddi durumunuz iyiyse yardımcı tutun. Ya da günü birlik gelip yemeğini temizliğini yapacak birini bul.. Madem beyefendi onları istiyor, bakımları da kendi cebinden çıksın. Bu ne ya ne yar'dan vazgeçiyor,ne ser'den.

X