doğumgünü icin otel

amyes

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2013
938
660
arkadaşlar dert değil benim ki ama en çok okunduğu için buraya açıyorum konumu

erkek arkadaşımın doğumgünü için bir otelde oda süsletsem hediyelerini önceden odaya koysam, masa hazırlatsam ve pastasını hazırlatsam beraber orada zaman geçirsek uygunsuz olur mu ? gece kalmayacağız otelde , sabah giriş akşam çıkış şeklinde, kararsız kaldım.

erkek arkadaşımın doğumgünü için bir otelde oda süsletsem hediyelerini önceden odaya koysam, masa hazırlatsam ve pastasını hazırlatsam beraber orada zaman geçirsek uygunsuz olur mu ? gece kalmayacağız otelde , sabah giriş akşam çıkış şeklinde, kararsız kaldım.
neden otel odası konseptin bana kelimeyi seçemiyorum ucuz geldi..evli olsan tamam değişiklik diyeceğimde tövbe estağfurullah:KK53::KK53::KK53:sokak ortasında bir alan süslesen çok daha marjinal ve şeker olur benden naçizane bir tavsiye.

bana da uygunsuz geldi.

yani birliktelik yaşayıp yaşamadığınızı bilmiyorum ama eğer yaşamadıysanız da adamın içine umut ışıkları yakmış olursun :)

ben aslında kendi ellerimle masa hazırlayıp süslemek istediğim için ve düşünmüştüm , kendi ellerimle hazırladığım pasta yemek vs. şeyleri seviyor diye, daha önce hazırlayıp piknik konseptinde yaptığım için dış mekanın sıradan olacağını düşündüm ondan sormak istedim sizlere de

valla ben mi biraz şeyim ateşle barut yanyana durmaz derler
o yüzden başbaşa kalmamaya çalışıyorum hep
böyle bir yere gitsek aman Allah'ım
nasıl güveniyorsunuz kendinize bu kadar yahu :KK53::KK53:

bu şekilde aklıma gelmedi açıkçası

:KK48::KK48::KK48:

Şöyle yapamaz mısın mesela...Her zaman gittiğiniz sıradan bir cafe varsa orayla anlaşsan...
Özel bir şey yokmuş gibi oraya götürsen ama daha önceden hazırlık yapmış olsan.Şaşırtmış olursun.

:KK48::KK48::KK48:

Şöyle yapamaz mısın mesela...Her zaman gittiğiniz sıradan bir cafe varsa orayla anlaşsan...
Özel bir şey yokmuş gibi oraya götürsen ama daha önceden hazırlık yapmış olsan.Şaşırtmış olursun.

aslında bir restaurant var sevdiği ve loca masaları var özel hazırlıyorlarmış masaları , ama açık hava olduğu için hava soğuk oluyor diye düşünüyorum , bir de orada restaurant yemeği olacak ben bir emek vermeyeceğim ondan kararsız kaldım , belki de oradan rezervasyon yaptırırım artık

Bana hoş gelmedi açık havada kutla ya da bi kafede bence yani.
bi de çok hak ediyo mu bunu sana yaptı mı büyük sürprizler boşa şımartma

valla ben mi biraz şeyim ateşle barut yanyana durmaz derler
o yüzden başbaşa kalmamaya çalışıyorum hep
böyle bir yere gitsek aman Allah'ım
nasıl güveniyorsunuz kendinize bu kadar yahu :KK53::KK53:

malesef genel algı sizin düşündüğünüz gibi insanlar otele sadece sevişmeye gider diye düşünüldüğü için sordum ben de uygun olur mu diye

Ev ortamı yaratmak istiyorsun sanırım ama otel olmaz hem çocuğu boş yere ümitlendirip farklı bit hediye beklentisi yaratırsın. Hem gecelik değil de saatlik kiralanan oteller kaliteli olmaz. Kaliteli bir otelde gecelik güzel bir oda kiralamak için harcayacağın parayla çok daha yaratıcı şeyler yapabilirsin. Hem de otel odalarına dışardan yemek sokulmaz genelde.

İlişkinize göre değişir bence bu. Eğer daha önce birlikte olduysanız, bir erkek için çok hoş bir hediye olur. Ama olmadıysanız bunu yapmayın derim. Bunu daha önce ben de yaptım ama birlikte olmadığın erkeğe yapılmaz herhalde. Başka bi sevgilime daha başka bişey yapmıştım. Aynı mahallede oturuyorduk. Mahallemizde çok güzel bir park vardı. Oturmak için masalar falan. Evden pasta tabaklarını falan götürdüm. :) Evde bir sürü pasta tatlı falan yaptım. Ama yaş pastayı satın aldım. O saatte tenhaydı. Oturacağımız yerin çevresini güzelce süsledim. Sevdiği takımın mağazasından bir sürü şey aldım. Ayrı ayrı paketlettim. İçlerine hoş notlar bıraktım. Saat 12 ye yaklaşırken sürpriz yaptığımı anlamasın diye dışarı çağırdım. Biraz dolaşalım dedim. Saat 12yi geçince erkek kardeşime söyledim mumları yaktı. Oraya doğru ilerledik. Ağaçlar falan olduğu için net göremedi. Birden görünce çok güzel bir sürpriz olmuştu. Çok şaşırmıştı. Doğum günü 10 nisansa 9 nisan gecesi çağırıp, 12yi geçtikten sonra sürprizini yapabilirsin. Hem sevgilin de çok şaşırır.

bu şekilde aklıma gelmedi açıkçası
:KK48::KK48::KK48::KK48:erkek arkadaşın olsaydım ben (işte deme o beni tanıyor ama ),erkeğin anatomisi tek fabrikadan çıkma...yemekleri süslemeleri görmezdim arada onlar yardımcı eleman olarak kaynar giderdi:KK48::KK48::KK48::KK48::KK48:

İlişkinize göre değişir bence bu. Eğer daha önce birlikte olduysanız, bir erkek için çok hoş bir hediye olur. Ama olmadıysanız bunu yapmayın derim. Bunu daha önce ben de yaptım ama birlikte olmadığın erkeğe yapılmaz herhalde. Başka bi sevgilime daha başka bişey yapmıştım. Aynı mahallede oturuyorduk. Mahallemizde çok güzel bir park vardı. Oturmak için masalar falan. Evden pasta tabaklarını falan götürdüm. :) Evde bir sürü pasta tatlı falan yaptım. Ama yaş pastayı satın aldım. O saatte tenhaydı. Oturacağımız yerin çevresini güzelce süsledim. Sevdiği takımın mağazasından bir sürü şey aldım. Ayrı ayrı paketlettim. İçlerine hoş notlar bıraktım. Saat 12 ye yaklaşırken sürpriz yaptığımı anlamasın diye dışarı çağırdım. Biraz dolaşalım dedim. Saat 12yi geçince erkek kardeşime söyledim mumları yaktı. Oraya doğru ilerledik. Ağaçlar falan olduğu için net göremedi. Birden görünce çok güzel bir sürpriz olmuştu. Çok şaşırmıştı. Doğum günü 10 nisansa 9 nisan gecesi çağırıp, 12yi geçtikten sonra sürprizini yapabilirsin. Hem sevgilin de çok şaşırır.
Hem telefonundan şarkınızı açıp dans edebilirsiniz. Onu atlamışım. Çok romantik olur.

otel odası tamamen uygunsuz olur...sevgilinin aklına kim bilir neler gelir...cafede falan kutla..

X