Çok teşekkür ederim spinal bunu yazdım kafaya zaten tamamen uyumakta istemiyorum fobi var 2 kez kürtaj. Oldum ve anestezisiz oldum :)ben de istege bagli sezeryan oldum 38 haftayi gecmisti veendiselerum artmisti neyse ozelde cok rahat bulursun Ankaradayim ben de ama tavsiye veremem. bu isteginde utanilacak ya da uzulecek birsey yok. insallah saglikla kucagina alirsin yavrunu. ilk birkac gunden sonra rahat ayric sezeryan. kimseye kulak asma dinleme ve bebisine odaklan. spinal oldum ben tavsiye ederim
Anladım kilom yok zayıfım çok teşekkür ederimallahim kv deni sezeryanlilar kovalasin e mi? ay dinleme benim kp bile karismisti sezeryan olmasin diye delleniverdim sunu okuyunca. git catir catir sezeryanla dogur arkadasim. ozelde de koru hastanesi medical park medicana bunlar iyi. medical park ve medicana fiyat olarak daha uygun diye duymustum. medical parkta yenidogan yogun bakim da var. ben koruda dogurdum drum orayla anlasmali idi. baska biyeri arastiramadim. ama bi arkadasi medical bi tanesi medicanada ddogurdu. ikii de sezeryan. beekleri ile kendileri ilgileniyorlar...keza bn de oyle yaptim. elbetteki agrin oluyor ama kilo problemin cok yoksa daha hizli iyilesirsin.
Nasipte varsa işte kaçılmıyo sezaryendencanım açıkçası ben sezeryandan daha çok korkuyordum, en nihayetinde ameliyat, riski daha fazladır diye düşünüyordum.
insanların karnında neşter, gazlı bez unutanları görünce...
o yüzden normal olsun çok istedim, 9 ay yürüdüm, bebek yan duruyordu, doğru pozisyona dönsün diye 8 aylıkken amuda kalktım resmen
sonuç sezeryan
Nasipte varsa işte kaçılmıyo sezaryenden
Ben belden iğne vurulandan oldum, memnunum
Aynı yerden kestir diktir benceben de çok memnunum, ikincide hiç karışmıcam, doktoriş ne derse o
Ahhh Canimm sen de bendensin gel yancağzımaMrb arkadaşlar öncelikle hayırlı kandiller olsun inşallah
Ben hamileyim fakat normal doğum istemiyorum çünkü (daha önce 2kez düşük yaptım ve suni sancı verdiler ) bu yüzden hissetmek istemiyorum belden aşşağı sezeryan olsun istiyorum tabi RABBİMİN İZNİ OLUR O GÜNLERİ GÖRÜRSEK fakat sorum şu olacak Ankarada yaşıyorum bildiğiniz fikrime saygı duyacak bir doktor arıyorum (özel) bilgileriniz varsa lütfen paylaşın Çok teşekkürler şimdiden...
Hahahahaahah alemsinizAynı yerden kestir diktir bence
Çokkk güzel yazmışsın sende Allah razı olsunn bende büyük konuşmak istemiyorum diyorum her defa hayırlısı fakat bilinçli doğum yapmak istiyorum benim ablamda 2 doğum yaptı istanbulda inan ki mis gibi tertemiz ne iz ne bişey kaldı sancı desen çok az ve çok kısa süre maşallah diyorum inş darısı bize olsun öyle totem olmuş ki sanki herkes olamaz normal yapman gerek dicek gibi geliyodu iyi ki açmışım konuyu sadece kayınvalidem korkuttu aslında gözümü özelde yasak bilmem ne dedi hep baskı artık kızdım geçen yoksa eşim ve ailem saolsun anlayışlı bana ve kararlarıma karşı hamdoslun ki Allahım sağlık versin inşallah cümlemizeAhhh Canimm sen de bendensin gel yancağzıma
Benim de ilk hamileligim normal yapamayacağım . İnternetten normal ve sezeryan doğum izledim . O bagiris cagirislar gitmiyor kulağımdan.
Ama catir çatır doguranlara da özenmiyor değilim.
Annem 2 tane normal doğum ve en son kardeşimi sezeryan doğum yapmış . Bana sezeryan ol kızım diyor hamile kaldigimdan beri . Sonuçta çok kötü bişey olsa kendi evladina onermez.
Devlet hastanelerinde isteğe bağlı sezeryan yasak canım . ama özel hastanelerde senin isteğine göre oluyor .
Ben dun kontrole gittim doktoruma sezeryan istiyorum dedim . Tamam peki dedi . Dogum hakkında konuştuk falan .
Ama özel hastaneye gidiyorum canım . Devlet hastanelerinde 48 saat sancı da çeksen hayati risk olmadıkça sezeryan almıyorlar.
Allah yardimcimiz olsun.
Canım yanlız değilsinÇokkk güzel yazmışsın sende Allah razı olsunn bende büyük konuşmak istemiyorum diyorum her defa hayırlısı fakat bilinçli doğum yapmak istiyorum benim ablamda 2 doğum yaptı istanbulda inan ki mis gibi tertemiz ne iz ne bişey kaldı sancı desen çok az ve çok kısa süre maşallah diyorum inş darısı bize olsun öyle totem olmuş ki sanki herkes olamaz normal yapman gerek dicek gibi geliyodu iyi ki açmışım konuyu sadece kayınvalidem korkuttu aslında gözümü özelde yasak bilmem ne dedi hep baskı artık kızdım geçen yoksa eşim ve ailem saolsun anlayışlı bana ve kararlarıma karşı hamdoslun ki Allahım sağlık versin inşallah cümlemize
Ağzına sağlıkkkkkCanım yanlız değilsin
Sezeryan istiyorum dedigimde öcü görmüş gibi agzini yaya yaya "aaa neden sezeryan yaaaaa" diyen çok . Ama benim umrumda değil nedense bizim toplumumuzda herkes sanki normal doğum yapmak zorundaymis gibi sanki sezeryan yapan anne olmuyormuş gibi bi algi var .
Doğuracak olan benim yani kime ne .
Hiç kafaya takma canım senin ne istedigin önemli .
Çocuğu 9 ay karninda taşıyan biziz ama muhalefet olanlar çok tabi .
Aynen oyle yapmak lazım canım .Ağzına sağlıkkkkkinan ki doğru söylüyosun nası strese girmiştim yani insan etkileniyor ya kararımdan tabi ki dönmek istemem ama öyle konuşanlara sinir olmak yetiyo zaten en güzeli artık
Hahaahah o zaman bize teyyteyyyteeeeeyAynen oyle yapmak lazım canım .
Bende iyice sinir oluyorum nedeeeenn diye agzini yaya yaya soranlara da canım oyle istiyor diyorum
Amin çevrenin sözüne aldırmam ben kimseyi ilgilendirmiyo açıkcası öyle diyen olursa vereceğim tek cevap alda sen doğur çok istiyosan derim şahsen ben 1kez normal doğumu yaşadım suni sancı ile düşük falan yaptım mecburen tabi herşeyinn hayırlısı ama kimseyi ilgilendirmez eşim yanımda olduktan sonra hele bir hiç yani gerisiNormal dogumdan korktugunuz icinmi sezeryan istiyorsunuz bende iki sezeryan oldum bu üc olacak korkuyorumnasip iste ilkinde hep normal istedim 42 hafta bekledim ama olmadi olmayincada olmuyor sezeryanda zor bide dediginiz gibi hic dogurmus gozuyle bakmadi kimse kestirdin geldin dediler ya tabi okadar kolay cunku illa birinde tutturmak dogru degil bebegim hangi sekilde saglikli dogacaksa ve bende saglikli olacaksam oyle olsun derim hep sonucta agriyi aciyi ceken biziz kime ne ama bizim insanimiz sever karismayi Allah saglikli dogumlar nasib etsin cumlemize insallah
Ben çok korkuyorum canım normal doğumdan. İzlemenin de etkisi vardır elbette . Hamileligimin ilk zamanlarında çok izledim merak edip sonra ışte çok korku geldi bana yapamam dedim . Bebeğim sağlıklı olsun da gerisi önemli değil . Ve annemin de etkisi var tabi ki 2 normal doğum yaptığı halde sezeryan yapmamı tavsiye ediyor annem.Normal dogumdan korktugunuz icinmi sezeryan istiyorsunuz bende iki sezeryan oldum bu üc olacak korkuyorumnasip iste ilkinde hep normal istedim 42 hafta bekledim ama olmadi olmayincada olmuyor sezeryanda zor bide dediginiz gibi hic dogurmus gozuyle bakmadi kimse kestirdin geldin dediler ya tabi okadar kolay cunku illa birinde tutturmak dogru degil bebegim hangi sekilde saglikli dogacaksa ve bende saglikli olacaksam oyle olsun derim hep sonucta agriyi aciyi ceken biziz kime ne ama bizim insanimiz sever karismayi Allah saglikli dogumlar nasib etsin cumlemize insallah
bende sezeryan düşünüyorum kızlar..normal doğumdan korkuyorum..panik bir insanım bir aksilik olur gibi geliyor normal doğumda..ama dediğiniz gibi etraftakilerde böyle bir ön yargı var da beni ilgilendirmiyor kimse..o acıyı çekcek olan biziz..bende ankaradayım..bu konuda iyi bir doktor bulursan canım bana da önerirsen sevinirim..Canım yanlız değilsin
Sezeryan istiyorum dedigimde öcü görmüş gibi agzini yaya yaya "aaa neden sezeryan yaaaaa" diyen çok . Ama benim umrumda değil nedense bizim toplumumuzda herkes sanki normal doğum yapmak zorundaymis gibi sanki sezeryan yapan anne olmuyormuş gibi bi algi var .
Doğuracak olan benim yani kime ne .
Hiç kafaya takma canım senin ne istedigin önemli .
Çocuğu 9 ay karninda taşıyan biziz ama muhalefet olanlar çok tabi .
( aynen öyle haklısın ) Tabi ki seve seve inşallah mutlaka haber vericembende sezeryan düşünüyorum kızlar..normal doğumdan korkuyorum..panik bir insanım bir aksilik olur gibi geliyor normal doğumda..ama dediğiniz gibi etraftakilerde böyle bir ön yargı var da beni ilgilendirmiyor kimse..o acıyı çekcek olan biziz..bende ankaradayım..bu konuda iyi bir doktor bulursan canım bana da önerirsen sevinirim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?