Doğumuna az kalanlar

btlyur

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2016
1.420
788
123
Merhaba kızlar ben 33 hafta 5 günlük hamileyim. Bu aralar garip duygular içindeyim korku heyecan karışık. Normal doğum istiyorum sezeryandan korkuyorum. Bir sürü çatlak oldu. Bebiş büyüdü. Uykuda zorlanıyorum ne zormuş hamilelik. Gecer mi bu kırk gün. Arkadaslar lohusayken insanın şaftı kayıyor falan dedi. Bir taraftan bakabilcek miyim diye düşünüyorum.

Canım benim öncelikle sağlıkli bir doğum dilerim sana geçiyor canim oyle bir geciyorki tum ağrılarını sızılarıni unutuyorsun meleğinin gozlerine bakıp kokusu icine çekince biseyin kalmıyor bende boyle dusunuyordum bakabilirmiyim bebegime iyi anne olabilirmiyim Allah zaten icimize vermis o duyguyu hic korkma sezeryandan ben ucuncu sezeryanımı oldum 2.gunu ayaktaydim 3.gunu ev supuruyordum ama tabiki en guzeli normal dogum hakkında hangisi hayırlı olacaksa rabbim onu nasib etsin lohusalık zor iş ama simdiden dusunup geçici bir süreci zorlaştırma derim en fazla birkaç gun icinde oda geciyor yeterki cevrenkiler anlayışlı pozitif insanlar olsun Allaha emanet ol

Tesekkurler canım. Hayırlısı artık ama normal dogum olursa daha iyi olur tabi. Cevredekiler yorum yapmayı seviyor. Yurt dısında yasıyorum doguma genelde Türkiyeye gidiyorlar. Ama sırf bana karısılmasın rahat hamilelik lohusalık gecireyim diye gitmedim bulundugum ülkede yapıcam insallah. Bende öyle düsünüyorum aslında bebisimi cok merak ediyorum. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…