DOĞURAMIYORUMMMM

yeos

Bslngc:90 Gncl:84,9 1.Hdf:79
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2014
1.665
2.788
63
38
Arkadaşlar bugün 40+3 deyim. Bebek gelişimi iyi, suyu iyi, hareketleri iyi. Ama ne sancı var ne açılma Dr rahim ağzının arkada olduğunu, öne gelmesi gerektiğini, hiç açılma olmadığını söyledi. 40+5 dolunca tekrar gidicem ve suni sancıyla doğumu başlatmaya çalışacak. Rahim ağzının öne gelmesinin, açılmayı sağlamanın sancıyı başlatmanın bir yolu var mı??? Yardım lütfennnn

Allah yardımcın olsun bol bol yürü ben 7 saat yürüdüğümü biliyorum o gün ..eşin ya da her hangi biri yanındaysa yarım saatte bir duş al suyu kasıklarına ve beline doğru tut ...ayrıca doğuma gideceğim gün önüme sandalye koyup tutunup çömelip kalktım açılmam başlamıştı zaten ondan sonra dediğim gibi yanına birini al bol bol yürü ve evde olduğun Zaman yarım saate bir duş al ..dilerim sağlıkla kolayca kucagına alırsın bebeğini

Yürüyüş yapıyorum ama o kadar değil. Günde 1 veya 2 saat. Sıcak suyla dolduruyorum küveti oturuyorum. Evde dans ediyorum hareket olsun diye. İlişki tavsiye ediyorlar ama güvenemiyorum. Dr a da sormadım. De elle muayene ettiğinde bebeğin kafasına dokunuyorum dedi, bu durumda ilişki sıkıntı olur sanki

Önerilerini dikkate alıcam. Hem de hemen. Çok vaktim yok çünkü.

Bugün 40+5 i tamamlıyorum... Hala sancı falan yok. Sabah Dr a gidicem bakalım ne diycek

Cinsel ilişki doğumu açılmayi kolaylaştırır bu bilgi doğru hiç bir riski yok ki neden korkuyorsun hiç açılman yoksa doktor sadece kafanın baskı yaptığı yeri hissediyordur korkma ayrıca acilman olsa bile bebeğe yinede bir şey olmaz ben kızımı 41+1 de kucağıma aldım sizde inşallah sağ salim kolay bir doğumla kucağınıza alırsınız bu arada doktor bana evde hiç oturma yürüyüş yap kendini yor eşinle iliskiye gir demişti eşim yanımda olmadığı için o kısmı hariç hepsini yaptım ertesi günde sağ salim kızımı kucağıma aldım çok şükür...

İnşallah yaaa... Eşim de şuan öyle hasta ki. Tam zamanında üşüttü. Yarın Dr u dinliycez.eğer suyu kalp atışı falan iyiyse beklemekten yana olduğumu söylicem. İnşallah yarın açılmam falan olmuştur da doğum kendiliğinden başlar...

umarım herşey yolundadır güzel güzel gelir bebişiniz merdiven inip çıkabilirsen oda doğumu başlatan faktörler arasında, hurma da yiyebilirsin inşallah herşey gönlünce olur doğumun olursa bizlerede dua et sağ salim yavrularımızı bizde kucağımıza alalım. burdan haber ver inşallah merak ederim ben seni birde ayet var onu oku bol bol ben kızımın sancılarında bunu okumuştum sürekli ve gerçekten çok kolay bir doğum oldu 5 saat sürmüştü toplam sancı ve doğum
SÜMMES SEBİLA YESSERAHU – (Her şeyde Kolaylık İçin)

Biraz ilkel olacak ama bu islerde koca kadinlar domtorlardan iyi.
Kocakadinlar rahim donmesinde cok iyiler.

Birtane kadin anlatmisti. Doktorlar cocuguna oldu alicaz demisler. Bu kadinda gobegini ovmus (dedigine gore cocuk topak gibi olmus) sonra cocuk canlanmis. Bu bana cok ilginc geldi ama. Rahim donduruyorlar. Benimkini dondurduler 3 ay sonra hamile kalmistim (ilacta kullanmistim tabi)

Sağol Canım, yarın durumu burdan bildiricem Rabbim en hayırlısını nasip etsin. Senin de yeni bebişin hayırlı sağlıklı olsun inş.

Birde bacaklarımın iç üst kısmı, kasık mı desem ara ara kasılıyor. Herseye doğum sancısının başlangıcı mı acaba diye bakar oldum

Allah analı babalı büyütsün canım bende aynı durumdayım 40. Haftam doldu bende ne ağrı var ne sancı ne zaman doğcak bu cocuk sen ekstra bişey yaptın mı

Allah analı babalı büyütsün canım bende aynı durumdayım 40. Haftam doldu bende ne ağrı var ne sancı ne zaman doğcak bu cocuk sen ekstra bişey yaptın mı

İnş doğmuştur bebeğin
Ben yürüyüş yaptım bol bol birde evdeki genel işleri, yerleri falan sildim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…