E emostas Üye Kayıtlı Üye 18 Mart 2019 33 14 8 41 30 Mart 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi emostas #1 Merhaba arkadaşlar istanbulda Avrupa yakasında úreme sağlığínda (tüp bebek,aşılama ) iyi bir doktor arıyorum acil lütfen yardımcı olur musunuz
Merhaba arkadaşlar istanbulda Avrupa yakasında úreme sağlığínda (tüp bebek,aşılama ) iyi bir doktor arıyorum acil lütfen yardımcı olur musunuz
dombili_xl Popüler Üye Kayıtlı Üye 21 Eylül 2011 3.346 8.787 158 İstanbul 30 Mart 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi emostas #2 emostas .!.: Merhaba arkadaşlar istanbulda Avrupa yakasında úreme sağlığínda (tüp bebek,aşılama ) iyi bir doktor arıyorum acil lütfen yardımcı olur musunuz Genişletmek için tıkla... Merhaba, Yücel Karaman’ın Brüksel Tüp Bebek Merkezi’ni tavsiye ederim, ben tüp bebek tedavisi görmedim ama kendisi ameliyatımı yapmıştı, çok memnun kaldım. İnşallah siz de hayırlı haberlerle gelirsiniz.
emostas .!.: Merhaba arkadaşlar istanbulda Avrupa yakasında úreme sağlığínda (tüp bebek,aşılama ) iyi bir doktor arıyorum acil lütfen yardımcı olur musunuz Genişletmek için tıkla... Merhaba, Yücel Karaman’ın Brüksel Tüp Bebek Merkezi’ni tavsiye ederim, ben tüp bebek tedavisi görmedim ama kendisi ameliyatımı yapmıştı, çok memnun kaldım. İnşallah siz de hayırlı haberlerle gelirsiniz.