doktor-bankacı evlilik

seyhan04

Guru
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2008
194
11
bayan doktor bankacı erkek evliliği sorun olur mu ilerisi için iki taraflı ve aileleri acısından etrafınızda bu tarz evlilikler ve gözlemlerinizi palaşırsanız sevinirim
icon_rolleyes.gif

bayan doktor bankacı erkek evliliği sorun olur mu ilerisi için iki taraflı ve aileleri acısından etrafınızda bu tarz evlilikler ve gözlemlerinizi palaşırsanız sevinirim
icon_rolleyes.gif
Allah Allah neden sorun olsun ki?
Her iki taraf da helalinden ekmeğini kazanıyorsa gül gibi geçinip giderler.

doktorluk daha iyi bir meslek olduğu için soruyorsunuz sanırım...

of of anlamıyorum ki toplumda bu ayrımcılık nedendir. bankacılıkta güzel meslek kazancı doktorunki kadar olmasa da. istisnalar haricinde

icon_rolleyes.gif
bankacı ile evlilik zordur kazançtan dolayı değil ama çok yoğun ve stresli çalışırlar geç vakte kadar çalışırlar çabuk yaşlanıp yıpranırlar ayrıca klasik ve aşırı titiz insanlardır mesleki özellik olması gereken bu .iki tarafta bankacı olursa bi nebze ama çoluk çocuğa karışırsa daha zor. mesai 5-5;30 gibi biter ama onlar 20;00-21;00 gibi çıkarlar. eğitim için ara ara merkeze giderler vs.
doktorların da branşa göre değişir ve özel sektör se farklı kamu ise nöbet ve acil durumlarda çağırılır ama özel sektör her hastane ya da kurumun düzeni farklıdır icap göreve çağırma vs ..

mesleki takıntı yapmayın sanki bi doktorla evlenseniz mutlu mu olacaksınız. bırakın artık toplumun bakış açısını,toplum yargıları insanı tüketmekten başka bir işe yaramaz.

Sorunun amacı statü mü yoksa ikisininde fazla iş yoğunluğu olmasından kaynaklanacak olası sıkıntılar mı?
Statüyse sorun o size kalmış ama bence sorun olacak bir konu değil..Çünkü örneğini biliyorum Kadın doktor koca pazarlama/satiş temsilcisi ama gayet mutlular...

Hayatımda duyduğum en garip sorulardan bir tanesi. İnsanlar mesleklerine göre mi eş seçimi yapıyor?

Bir komşum 2 yıl önce evlendi.
Kendisi doktor, kocası memurdu.
Çocukları da var şu anda.
Adam elbette ki daha az para kazanıyor.
Ama kız sevdi, her şey uyumlu oldu ve memnunlar hayatlarından.
Ne istediğini bildikten sonra sorun olmaz.

ben öğretmenim eşim bankacı , ondan fazla kazanıyorum bu aramızda bir sorun olmuyor ama kv beni para makinası olarak görüyor. öğretmen maaşı da neyse sanki !!! eşimi çoooooooooooooooooooook seviyorum ama işi çok stresli , özel bir bankada , hiç hoş olmayan şeyler de yaşanıyor bankada ve eşimin canı bunlara çok sıkılıyor.bu da evliliğimize yansıyor . şu anda çok stresli günler geçiriyoruz işi yüzünden :KK43:(((

evt ikimizin işi de çok stresli yıllık izin planı bile zor yapabiliyoruz
1 kere olucak bir şey ve boşanmak istemiyorum iyice düşünüp karar vermem gerekli

önemli olan sonradan kazanılan vasıflar değil, kazanmış olduğumuz vasıfların hazmı ve kişisel özellikler. merhamet, sevgi, sadakat, temizlik...

Isı stresli çalışma ortamı vs
benim is arkadaşlarım kesinlikle erkek fazla kazanmalı diyorlar ki bu durum beni çok kısıtlı yor kompleks yapan biri değilim ama zamanla karşı tarafın yapıcam ini söylüyorlar kafam fena karışık

X