Bende geldiiimm :) Bildirim gelmedi,görmedim aktifliği bu ara...
Aynen bende öyleyim,ve aklımda bi sürü äey takılıp kalıyor.Sonra çok çok önemliyse ya Hicrana yazıyorum ya kendisine.Ama çekiniyorum da,oyalıyormuşum gibi,yada çok konuşuyomuşun gibi hissediyorum...
Neyse,bende geçen ay transfer hazırlığına başlamıştım.Aslında ameliyat demişti ama ben korktuğumu söyleyip ilk denemeyi ameliyat olmadan yapsak ne dersiniz demistim.O da muayeneye gittiğimde hadi hayırlı olsun dediii.Sizin de isteğiniz doğrultusunda yapıyoruz bu işi dedi ama ben daha önce bir prof.le görüşmeseydim aklıma bile gelmeyecekti bunu söylemek,düşünmek...
Neyse bantları kullanmaya başladım,adet sonrasında su gibi kahverengi akıntım başladı.Önceki ayda olmuştu ama bu kez korktum,transferi etkiler mi,neyin nesidir diye sorayım dedim.Olduğu gibi yazdım Erbil beye :) Yarın reçete yazıcam dedi,antibiyotik.Ertesi gün hicran reçeteyi gönderdi whatsapptan,antibiyotik tedavisi,2 antibiyotik,biri 7 diğeri 14 gün.Tedavi iptal edildi,diğer adetle tekrar başlanacak,yine aynı olursa ameliyat olacakmış.
Şimdi çok kafam karışık,adet olacak gibiyim,boş yere mi transfer olurum,ameliyat mı olsam da sonra kullansam transfer hakkımı bilemedim...