- 5 Ocak 2017
- 95
- 34
- 3
- 34
- Konu Sahibi merhametli
- #6.801
Kizlar ne yaptınız yumurtası toplananlar kaç tane toplandı sonuç bekleyen ler olumlu olumsuz sonuç alanlar nerdesiniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim istersen bir tane aspirin iç kani sulandiriyor adet olursun ben olmayınca öyle yapıyordumBen hala subat adetin8 bwkliyirumiyce sinirlerim bozuldu
Tarlusal ictim bugun son insallah olurum artik ya lafayi yiycem birde sancim var olmuyorum bu daha sinir bozucuCanim istersen bir tane aspirin iç kani sulandiriyor adet olursun ben olmayınca öyle yapıyordum
Tarlusal ictim bugun son insallah olurum artik ya lafayi yiycem birde sancim var olmuyorum bu daha sinir bozucu
Bugun biiyor canim ben ameyliyatta olmustum ondan atti sanirim 10 gundur belim karnim agriyor gelen yokTarlusal hala içiyor musun? Bittiyse ne zaman içmiştin en son?
Bugun biiyor canim ben ameyliyatta olmustum ondan atti sanirim 10 gundur belim karnim agriyor gelen yok![]()
Saol canim evet gercekten sikintiliBenim son opudan birkaç gün sonra adet zamanımdı,tarlusal verdiler.Sordum hatta adetimi etkilemez dimi diye,yok dediler,kullanırkende olabilirsin dediler amaaa yine önceki gibi ilaç bittikten 10 gün sonra olmuştum.Çok sıkıntılı beklemek ama bunu belirteyim istedim,rahat ol diye...
tarlusal kullanıyorsan o bitince bir kaç gün sonra oluyorBugun biiyor canim ben ameyliyatta olmustum ondan atti sanirim 10 gundur belim karnim agriyor gelen yok![]()
Kolayliklar canim insallah hersey iyi olacakKızlar yarın yumurtalarım toplancak
Insallah canim sen ne yaptin adet oldun muKolayliklar canim insallah hersey iyi olacak
Hayir tarlusal bitti 2. Gunum 10 gundur belim kasiklarim agriyor gelen yokInsallah canim sen ne yaptin adet oldun mu
Merhsbs by test ne için acaba benim de iki negatif tüp denemem var hiç böyle bir test yapılmadı bilgi verebilir misinkızlar cd56 testini araştırıyorum döllenme sorunu oldu 3 tedvimde doğal yolla da hiç olmadı döllenmede belki cd56 testi yol gösterir bana
Ben yaptırdım 4200 yada 4700 olması lazımKızlar bahceci de hisyeriskopi ücreti nedir yaptıran var mi ben iki defa ofis hisyrrodkopi yaptırdım tüp bebek düşünüyorum bahceci de ve hisyeroskopi isteyecem fiyatı nedir
NİYE BU KADAR PAHALI Kİ YA AYNI ÜCRETİ BAŞKENTE DE HULUSİ BEY 350 YE YAPIYOR FARKA BAKBen yaptırdım 4200 yada 4700 olması lazım
Histereskopi iki türlü tanısal histeroskopi birde ofis histeroskopi. Ben daha önce başka yerde yaptırdım ,ordada 4.700 ödemiştim geçen yıl.bu yılda bahçeçi de ofis histeroskopi oldum 4.200'düNİYE BU KADAR PAHALI Kİ YA AYNI ÜCRETİ BAŞKENTE DE HULUSİ BEY 350 YE YAPIYOR FARKA BAK