Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba ben 18 yaşıdayım uzun süredir idrarda yanma ve kaşıntıdan şikayetçiyim. Vajinal mantardan şüpheleniyorum. Doktora gitmek istiyorum fakar dafa önce hiç gitmediğim için biraz utanıyorum. Doktorun nasıl muayene ettiğini biliyormusunuz acaba?
Merhaba ben 18 yaşıdayım uzun süredir idrarda yanma ve kaşıntıdan şikayetçiyim. Vajinal mantardan şüpheleniyorum. Doktora gitmek istiyorum fakar dafa önce hiç gitmediğim için biraz utanıyorum. Doktorun nasıl muayene ettiğini biliyormusunuz acaba?
kaşıntı yanma şikayetlerin olduğu için genital bölgene bakmak isteyebilir ama sanırım bakiresin parmakla muayene yapmaz bakire olduğun için. ultrason yapacaksa da karından bakar. muhtemelen idrar testi filan ister, belki gerekli görürse genital bölgenden kültür alır. utanılacak bir şey yok, rahat ol, her kadının aslında rutin muayeneden geçmesi lazım zaten :)
Çok teşekkür ederim. Ailemden uzak büyüdüğüm için bu konuları pek fazla bilmiyorum danışabilecek sizi buldum. Yardım ettiğiniz için çok teşekkür ederi. Bundan sonra sık sık kontrole giderim :)