- 6 Mart 2018
- 1.726
- 1.108
- 83
- Konu Sahibi Minikanneyimmm
Tesekkur ederimİyidir merak etmeyin. Testi de sorunsuz çıkmış. İçinizi ferah tutun ki bebeğiniz de mutlu olsun.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tesekkur ederimİyidir merak etmeyin. Testi de sorunsuz çıkmış. İçinizi ferah tutun ki bebeğiniz de mutlu olsun.
Haklisiniz vallaBir daha aklınızda olsun test sonuçlarını aldığınızda doğru özel doktorunuza gidin.
Hem siz strese girmez istediğiniz gibi muayene olursunuz, hem de onca zaman beklemezsiniz.
ben sizi anliyorum. Ne yazik ki devlet hastanelerindeki doktorlarimiz o kadar yogunlar ki olmasi gerektigi vakti ayiramiyorlar kimseye. Doktora kuzmayin, sistem bozuk en basindan. Durumunuz uygunsa iki haftada bir ozele gidin derim ben.Ultrasonla baksa kalp sesi icin diretmezdim. Sadece sorardim. Bi aciklama beklerdim. 2Li yarama icin ultrasonla baktiginda bize bi aciklama yapmadi ense kaliniligi olmasi herektigi gibi yada kotu gibi vs.
Zaten birazdan gidicem sanirim sonuclari gostermeyeben sizi anliyorum. Ne yazik ki devlet hastanelerindeki doktorlarimiz o kadar yogunlar ki olmasi gerektigi vakti ayiramiyorlar kimseye. Doktora kuzmayin, sistem bozuk en basindan. Durumunuz uygunsa iki haftada bir ozele gidin derim ben.
Aynen iciniz rahat eder. Cok uzucu ama ben artik en ufak rahatsizlik icin ozel doktordayim. Bebisiniz iyidir umarim, sevgiler.Zaten birazdan gidicem sanirim sonuclari gostermeye
Ben en cok aciklama yapmamasina sasiriyorum. Hic bi sekilde bize bisey soylemiyo. Tibbi yorumlar yapiyo sekreterine o da not tutuyo o kadarYalnız yurt dışında oyle her ay ultrasona almıyorlar, hatta amerikada 3 defa 9 ay boyunca bize cok şaşırıyorlar. 12. Haftadan sonra ayda bir bakiyorlar zaten, 15 gün önce gitmişsiniz sonucu göstermeye bakmayabilir
Bende hep oyle gordum. Her kontrolde bakildigini gordum. Bende sasirdim oyle diyince. Hatta cinsiyetle ilgili belki bi yorum yapar diye bile dusunmustum.Sizi çok iyi anlıyorum her gidişimizde bebeğimizi görmek kalbinin sesini duymak istiyoruz. Neden gerek görmedi bilmiyorum ama genelde ultrasonla bakarlar her kontrolde.Ben de özel de takip ediliyorum testler için devlete gidiyorum orda baksınlar istemiyorum bile fazla oluyo diye.Zaten 2 dakika bakıyolar devlette sıra o kadar çok ki.
Tesekkur ederim iyi dilekleriniz icin. SevgilerAynen iciniz rahat eder. Cok uzucu ama ben artik en ufak rahatsizlik icin ozel doktordayim. Bebisiniz iyidir umarim, sevgiler.
Ben en cok aciklama yapmamasina sasiriyorum. Hic bi sekilde bize bisey soylemiyo. Tibbi yorumlar yapiyo sekreterine o da not tutuyo o kadar
Hemen konuya gireyim. Cok sinirliyim suan.
14+2 hamileyim. Bulundugum sehirdeki devlet hastanesine gidiyorum. En azindan testlerim yapılsın diye buraya geliyorum. 4 haftada birde ozeldeki bi doltora ikinci bi goz olsun diye gosteriyorum. 2 hafta once 2li tarama testimi yaptirdim. 10 gunde cikiyomus sonuclar aslinda ama bize 15 gun dediler. Bugun 15. Gün.
Bu sabah randevum vardı sabah 9u 20 geçeye. Biz geldik basladik beklemeye. Cunku doktor hastanede degildi. Saat 10da geldi hastaneye.
Sabah 9da randevusu olan varsa onlarin halini dusunemiyorum. 10da geldi. Bi kac kisiden sonrada beni aldı. Icerideki hasta cikmadan beni aldığı icin eşimi içeri sokmadı.
Tarama sonuclarima göz gezdirdi. Bi sıkıntı yok dedi. Bi tarih verdi 3lü taramaya gel dedi. Bugün ultrasonla bakmicam dedi
Bu nasil bi sorumsuzluktur. Hastaneye gec geldigi icin zaten sinirliydim. Bu bi kere olan bisey degil daha oncede gec geldigi olmuştu. Hadi onu geçtim ne demek ultrasonla bakmicam.
Ya Allah korusunda bebegime bisey olmus olabilir. Geriden geliyo veya ileriden gidiyo olabilir. Gelisiminde bi sıkıntı olabilir. Kalbinde veya baska bi yerinde bi problem olabilir. Sen o bebegin gelisimini kontrol etmek zorundasın.
Ben bi anne adayi olarak senin cagirdigin tarihte gelmisken ultasonda bebegimi gorup kalbini dinlemek isterim. Emin olun insan gorup dinleyince ici rahatliyo.
Ben bu doktoru sikayet etmeli miyim? Edersem nereye edebilirim. Hormonlarim sagolsun bi ara sinirden aglicak duruma geldim. Esimde sinirlendi kadına ama benim kadar degil. Yazip sinirimi atmak ve sizinle paylasmak istedim.
Cok kotu gercektenAnladim malesef evlet öyle , hele kadin doğum bölümü üst üste, yazin çocuğumu kedi çizdi aşıyi sadece devlet hastanesi yapiyor. Gittiğimiz hastenede kadin dogumda vardi ayni hizada , doktor henüz gelmemiş kadin hamile ve sancilari vardi epilepsi hastasıymış ve oda kilitli hemsireler oyle koridorda bekletti cok kötüydü neden orda durdu anlamdim doktoru beklediler.
Ben ilk gittigimden beri ne guler yuz goruyorum ne bi aciklama duyuyorum. Bazen bisey yok bile demiyoikili test sonucu göstermişsiniz. problem yok demiş.
iki haftada bir usg gerekmiyor.
özele gittiğinizi de anlamıştır.
doktorları suçlamak ne kadar kolay..
sistem o kadar kötü ki.. kimse o şartlarda çalışan insanlardan güleryüz anlayış beklemesin bence..