Doktor Tavsiyeli.

ftmmnl

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2015
1
6
29
Öncelikle herkese merhaba diyorum uzunca araştırmalar yaparken bu siteyi buldum biraz gezip inceledim ve süper buldum. Herkesin kilolarıyla ilgili sorunları vardır bende uzun zamandır özel günlerimden şikayetçiydim kendi kafaısna göre olup olmadığım zamanlar daha fazlaydı özel günler kısmını anlamışsınızdır umarım regl günlerim.. Bunun üzerine kadın doğuma cıkıp derdimi anlattım görmememin sonucunda aşırı bir kilo alma gibi sorunlarım oldu eskiden 60 ken şimdi bir 75 civarı varım 15 kilo ne deemek herkes cok iyi biliyordur. Bana bir ilaç verdi ...diye...isteyen herkes bunu bir doktor ya da eczaneler sorabilir inanılmaz etlisi var tok tutuyor sabah yarım akşam yarım içiyorum 2. haftama geçince sabah bütün akşam bütün içicem ve cok yararını görüyorum yan etkisi sadece mide bulantısı ben yine de size öneriyorum. Ve bunun yanında günlük ip atlamalara ve yemek yeme konusunda dikkatlide olucam oturduğumuz yerden de verdirmiyor tabiki. Ben size önerimi sundum siz yine bi araştırın isterseniz ben gene sonuçlarını size yansıtıcam.

Son düzenleyen: Moderatör: