doktor yalan soyleyebilirmi

sinem1991

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2015
24
2
33
Bir sene önce talihsiz bir kaza yaşadım erkek arkadasmla yakinlasirken istemeden penisi vajinami zorladı ve hemen çektik iki damla kan geldi. İçim rahat etmedi daha dun cesaretimi ttoplayıp doktora gittim özel muayane . bu doktor operatör de yani dikim de yapabiliyo. Neyse girdim tabu elim Ayağım bboşaldı korkudan. Doktor umarsızca işte bizim toplumumuz için bunlar bbüyük şeyler gbi olumsuz şeyler soylemeye başladı daha bakmadan biriyle yakinlastin mi h ic nişanlandın mi nisanlinla yakinlastinmi hic penis değmedi mi salaakca sorular sordu neyse yattım baktı bana dediki en bastan bakarken surda bir zedelenme var bakiyim dedi baktı sonrada dedi yırtılmış bende nasıl yani dedim yuvarlak çizdi kenarından hafif yırtılmış diğer gerisi saglammis açılmamış bile. Bana diyor yüzde doksan ilk gecede kan gelmez arkadaşlarının da başına geldi ama onlara da doktor bütünlüğü bozulmadikca kan gelir tam birleşince acilacagi genişleyeceği için kan gelir demişti. Neyse sonra toplumun ve erkeklerin bunu ne kadar onemsediginden falan konuştu iyice modelin bozuldu bide korktuğumj anladı bana dedi dikimleri var iki uç gün önceden gelirsen ilişkiden dileriz biseycik olmaz. Dedim bekaret bozulması bu kadar kolaumi iki damlami kan geliyor neymiş benimkinde esneklik.payı yyokmuş ama.bakarken de nasıl.çekiştirerek baktı neyse sonra dedi pembemsi.kan geldi demi sıvı dedi bende hayır bildiğin kıpkırmızı iki damla kanama.oldu dedim.sonra herkes de başka zaten o.diye kivirdi. Allah aşkına yardim edin bu kadar kolaumi bu bekaret butunluhunun bozulması yoksa beni yolmayami çalışıyor bu??

Yaparken düşünmedin de şimdi neden yakınıyorsun anlamadım madem korkuyorsunuz bu derece onem verıyorsunuz neden yapıyorsunuz gercekten anlayamıyorum ya!

Bence adam dikip para kazanmak icim soyluyo. Kan gelir mi gelmez mi bilemem. Ama dikince de gelicehinin garantisi de yok. Diktirmeye gerek yok. Zaten ilk gece kocan anlar girerken buraya girilmis mi girilmemis mi diye. Bazi kadinlarda kan gelmeyebiliyo ben oyle iki kisi taniyorum. İkisi de kiz di. Ama ilk gece hatta sonraki tum iliskilerinde kan gelmemis. İkisinin vajinasi da genismis zaten ortak noktalari bu cok rahat girmis penis. Korkma bence

E="Patatees, post: 41875018, member: 594035"]Bence adam dikip para kazanmak icim soyluyo. Kan gelir mi gelmez mi bilemem. Ama dikince de gelicehinin garantisi de yok. Diktirmeye gerek yok. Zaten ilk gece kocan anlar girerken buraya girilmis mi girilmemis mi diye. Bazi kadinlarda kan gelmeyebiliyo ben oyle iki kisi taniyorum. İkisi de kiz di. Ama ilk gece hatta sonraki tum iliskilerinde kan gelmemis. İkisinin vajinasi da genismis zaten ortak noktalari bu cok rahat girmis penis. Korkma bence[/QUOTE]
Bugun bir ebe ile görüştüm oda öyle diyor sürtünme olmadıysa ne genişlemiştir ne de bozulmuştur orası kalın bir deri zar diyor ayrıca tam bozulmayan birini ne cesaret dikmeyi teklif ediyor olanı da yirtmatimi düşünüyor dedi. İçim çok rahatladı allah razi olsun ..

Bugun bir ebe ile görüştüm oda öyle diyor sürtünme olmadıysa ne genişlemiştir ne de bozulmuştur orası kalın bir deri zar diyor ayrıca tam bozulmayan birini ne cesaret dikmeyi teklif ediyor olanı da yirtmatimi düşünüyor dedi. İçim çok rahatladı allah razi olsun ..
Bence adam dikip para kazanmak icim soyluyo. Kan gelir mi gelmez mi bilemem. Ama dikince de gelicehinin garantisi de yok. Diktirmeye gerek yok. Zaten ilk gece kocan anlar girerken buraya girilmis mi girilmemis mi diye. Bazi kadinlarda kan gelmeyebiliyo ben oyle iki kisi taniyorum. İkisi de kiz di. Ama ilk gece hatta sonraki tum iliskilerinde kan gelmemis. İkisinin vajinasi da genismis zaten ortak noktalari bu cok rahat girmis penis. Korkma bence

Yaparken düşünmedin de şimdi neden yakınıyorsun anlamadım madem korkuyorsunuz bu derece onem verıyorsunuz neden yapıyorsunuz gercekten anlayamıyorum ya!
Sevmekten olamazmi insan sevdiginj dokunmak öpmek istiyor isin zevkinde olsak birlikte olurduk cinselliği tek zevk olarak yadrgayip sevgiden de yapılabileceğini De bi düşünün oradan eleştiri yapması kolay tabi swviyordum öpmek koklamak istedim onu hissetmek istedim sucsa evet suçluyum tamam mi 24 yaşındaym sadece biriyle yaptım sevdimde yaptım pişman Değilim sen ne dersen de. Kazaydı anladinmi kazaydi

Sevmekten olamazmi insan sevdiginj dokunmak öpmek istiyor isin zevkinde olsak birlikte olurduk cinselliği tek zevk olarak yadrgayip sevgiden de yapılabileceğini De bi düşünün oradan eleştiri yapması kolay tabi swviyordum öpmek koklamak istedim onu hissetmek istedim sucsa evet suçluyum tamam mi 24 yaşındaym sadece biriyle yaptım sevdimde yaptım pişman Değilim sen ne dersen de. Kazaydı anladinmi kazaydi
tamam sevip yaptıysan ozaman korkun nıye??

X