- 6 Kasım 2011
- 7.499
- 26.122
- 748
bence karakterden. şu şekilde, karakteri düzgün değilse etrafında çok kız olmasıyla niyeti bozar. ama karakteri sağlamsa kimse etkileyemez. ama erkeklerin içinde çalışan birisi de içinde varsa illa bulur bi yolunu bence. yani aslında yüzde 60 karakter yüzde 40 ortam diyelim.
Doktorlar hepimizin kakari kikiri yaptıkları yaşlarda çılgınlar gibi ders çalışıyorlar ağır bi sorumluluk altındalar o dönemde,üniversitede biz erkek arkadaşımla tatile giderdik,tıpta okuyan arkadaşımız “ Oo ben bi mezun olayım neler yapıcam neler “ hayalleriyle uğurlardı bizi. Dolayısıyla hep bi pişmanlık hep bi yaşayamamışlıkları oluyor sanki. Stresle başa çıkmak için kimi flörtü kimi kumarı kimi farklı bi bağımlılığı vs vs hepsi bişeyi seçiyor uzun vadede. Tabi ki hepsi böyle değildir ama ciddi anlamda riskli bi grup bence.
Ben hastanede de çalıştım deli gibi aşık olmadığım sürece orta halli kullanabileceğim bi mantığım varsa doktorla çıkmazdım sanki. Aileleri de bi enteresan kimseyi yakıştıramazlar oğullarına vs vs . Bilemedim böyle işte :)
Bu arada kendimi bildim bileli eşimleyim,doktor bi kuyruk acım yok,hiç doktor da istemedi beni isteyen ilk mühendisi aldım
doktorların hata işleme ihtimali fazladır denemez. amaözellikle başarılı ve yakışıklı erkek doktorların hata işlemesi için uygun ortamlar daha sık oluşuyor diyelim.