Sivilceli Ciltler Doktoru Anlamadim Bilen Var Mi Acaba?

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

Berna_64

çekip gitmek gerek bazen
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2010
499
433
Herkese iyi geceler.
Sivilcelerim için doktora gittim,
Azitro hap, Nadixa krem ve Isotrexin jel verdi.
Ancak doktor tarif ederken bir krem için sivilcelere nokta nokta dokundur dedi ismini de söylemişti ama unutmuşum.
Acaba gece gündüz sürülen kremi mi öyle uygulamam gerek, yoksa jeli mi?
Bilen varsa fikri olan varsa okumak isterim.
Teşekkürler efem :KK69:
Edit: Prospektüste öyle bir şeye rastlamadım.

canım muhtemelen isotrexin jel için demiştir çünkü soyucu ve kurutucu özelliğe sahip. ben nadixa kremi tüm yüzüme sürüyordum kuruma ve tahriş yapmıyordu

canım muhtemelen isotrexin jel için demiştir çünkü soyucu ve kurutucu özelliğe sahip. ben nadixa kremi tüm yüzüme sürüyordum kuruma ve tahriş yapmıyordu
Ben de öyle tahmin etmiştim. Isotrexin'i Nadixa'nın üstüne mi uyguluyordunuz? Çünkü Nadixa hem sabah hem akşam, Isotrexin ise sadece akşam. Sanki üstüste gelmeleri tuhaf olur gibi geldi bana biri yumuşatıyor diğeri geriyor çünkü.

Ben de öyle tahmin etmiştim. Isotrexin'i Nadixa'nın üstüne mi uyguluyordunuz? Çünkü Nadixa hem sabah hem akşam, Isotrexin ise sadece akşam. Sanki üstüste gelmeleri tuhaf olur gibi geldi bana biri yumuşatıyor diğeri geriyor çünkü.

ben isotrexin kullanmamıştım, ama ikisini ard arda sürmek yerine 1-2 saat aralıklarla sürerseniz daha etkili olur gibi geliyor

X