doktorum doğuma girmeden gidecekmiş...

menekse42

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2008
67
0
43
hepinize hayırlı sabahlar. dun doktora gittim 23 eylulde oğlumu hayırlısı ile kucağıma alacam inşallah.ama doktorum eylulde tayınının cıkacağını soyledi ve ben kara kara düşünmeye başladım ne yapacam diye . bulunduğum yerde 3 tane kadın doğumcu var benım doktor gidecek ve ben diğerlerine gitmek ıstemıyorum .dunden beri ne yapacağımı düşünüyorum
 
canım çok üzüldüm, kötü bir durum olmuş ama üzülme herşeyde vardır bir hayır.benimde bir arkadaşım 35.haftadan sonra doktoru hastaneden ayrıldığı için başka doktorda doğum yapmak zorunda kalmıştı.bende korkuyorum ne olur ne olmaz hem belki tayini çıkmasa başka bişi olur giremez ne bileyim hasta olur bişi olur yani kısmetten ötesi olmaz.takılma fazla.sadece bebeğini inş sağlıkla kucağına alacağın ana odaklan..herhalde sezeryan olacaksın, hayırlısı ile inş kavuşursun yavruna..
 
çok sıkıntılı bir durum canım ama şimdi bozma sen moralini. elinde bugune kadar yaptırdıgın tum test sonucları, ultrason verileri ile birlikte yeni dr.a git ve durumu aktar. detaylı olarak konuş. nasıl istiyorsan anlat, endişeni de anlat. eminim anlayacakdır. içine sinmesi için ne istiyorsan o şekilde görüş. yapacak başka formulun yoksa hiç uzulmeden hareket et. bebegini de uzme.
 
kızlar bu durum okadar çok canımı sıktı ki iş çıkışı sıkıntıdanmı nedir başım döndü kaldırıma yan tarafım gelecek şekilde düştüm öyle çok korktumki anlatamam . Allah'tan bebeğim hareket ediyor doktorum izin almış ulaşamadım umarım bi sakatlık çıkmazı yıce korkmaya başladım aksilikler peşimi bırakmıyor sanki
 
sıkma canını. iş olacağı yere varır. benim doktorumun tayini çıkmamıştı ama izne çıkmıştı. bebek de 5 hafta erken gelince ortada kaldım. sen ne kadar önlemini alsan da bazı şeylerin önüne geçilmiyor. kendine başka bi doktor bul ama dikkat et bu aralar izne çıkmasın :)
 
X