selamlar hayırdır papatya neyin var canım ne oldu ki ?
slm kızlarr ne var ne yok nasılsınızz
valecimm inan çok sevindim allahım sağlıkla sağsalim kucagına almayı nasşp etsin inş rahat ol sıkma kendini meleğine sıkı sıkı sarıl annesi oda sana sarılıyor kendini üzmeki meleğinde üzülmesin
sinemcim doğumun yakındı ama sanırım daha var bi ara doğurcaktın sanki allah kurtarsın canım bi avazda inş
evet kızlar kimse arayıp sormaz merak etmez oldu sadece beni deil okdugum kadarıyla herkes öle kimseyi arayıp sormaz olduk ama benim için beni merak etmeniz yada etmemenız sorun deil nasılsa ayrılcam aranızdan yakında girmediğim süre zarfında kimilerine çok kırıldım kimilerinide çok aradım belki bi nebze beni sorarlar die ama insanlık hali unutulabilirde aklına gelmeyebilirde ama dediğim gibi baya kırıldım isim falan vermek istemiyom gerek yok çünkü kimseyi kırmak üzmek istemiyorum çünkü yakın zamanda ayrılma ihtimalim var küs ve kavgalı olmak istemem ben iyiyim çok şükür ama sancımı bilmem bu ara bişi hissediyom ama ne oldugundan emin deilim belimde ve karnıma bişiler oluyo ama neyse bende pek deişen bişi yok sizlerde iyisinizdir umarım allaha emanet olunn kendinize çok çok iyi bakın ne kadar kırıldıysam kırılıyım sizleri yinede seviyorum
:teytey::teytey:inşallah bizimde halayımızı çeken olurrrrrrrrrr:teytey::teytey:
inşallah canım ben inanıyorum halayını çekmek bizede nasip olucak
bitte ayla vale hepinizi ayrı ayrı tebrik ediyorum rabbim tamamına erdirir inşallah
kızlar oğlum perşembe günü saat 14.50 de dünyaya gözlerini açtı şükürler olsun mevlam olmayanlarada nasip hayırlı zamanla inşallah hepinize çok dua ettim nedense ayşecim ilk sen aklıma geldin dur bakalım hadi inşallah alırız güzel haberlerini yakında sakın ümitsiz olma ben 7 senemizde aldım oğlumu kollarıma sabır sabır sabır acı ama meyvesi gerçekten çok tatlı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?