• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Döllenme ağrısı mi?

kubraysn

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2025
40
9
1
29
21 kasimda yumurtlama akıntısı gördüm ve o gece degerlendim ve iki gündür sağ kasigimda acayib bir ağrı var ve belime vuruyor acaba döllenme böyle bir ağrı yapar mı ilk defa böyle bişey oldu çünkü yumurta catladigi için olsa diğer aylarda da olurdu ilk kez böyle bişey yaşadım.

Ve bugün sabah kalktığımda resmen su gibi akıntı aktı afedersiniz. Tecrübesi olan varsa beni aydınlatsın gerçekten sağ kasigim çok ağrıyor ilaçta almak istemiyorum

Ve bugün sabah kalktığımda resmen su gibi akıntı aktı afedersiniz. Tecrübesi olan varsa beni aydınlatsın gerçekten sağ kasigim çok ağrıyor ilaçta almak istemiyorum
Su gibi akıntı burda okuduğuma göre belirti olarak geçiyor sen yine de dikkat et ağır işler yapma adet tarihini bekle gecikirse hemen kan testi yaptır

Su gibi akıntı burda okuduğuma göre belirti olarak geçiyor sen yine de dikkat et ağır işler yapma adet tarihini bekle gecikirse hemen kan testi yaptır
Teşekkürler inşallah hayırlısı biraz durdu gibi inşallah bebistir başka bişey olmasın 🥰

21 kasimda yumurtlama akıntısı gördüm ve o gece degerlendim ve iki gündür sağ kasigimda acayib bir ağrı var ve belime vuruyor acaba döllenme böyle bir ağrı yapar mı ilk defa böyle bişey oldu çünkü yumurta catladigi için olsa diğer aylarda da olurdu ilk kez böyle bişey yaşadım.
Ben de 22 Kasımda akıntı gördüm uzayan. Ama telefon uygulamasında ovulasyon 20 Kasım diyordu.
Dünden beri hafif kasık ağrım var

Çatlama belirtisidir diye düşünüyorum. Yumurtlama habercisi ve sonra çatlama habercisi. Bende de olduğu için biliyorum. Döllenme belirtisi için erken. Dpo6-10da akıntı kremamsı, yapışkan olursa ya da pembe lekelenme olursa belirti sayılabilir. Kolaylıkla olsun inşallah

Çatlama belirtisidir diye düşünüyorum. Yumurtlama habercisi ve sonra çatlama habercisi. Bende de olduğu için biliyorum. Döllenme belirtisi için erken. Dpo6-10da akıntı kremamsı, yapışkan olursa ya da pembe lekelenme olursa belirti sayılabilir. Kolaylıkla olsun inşallah
Döllenme agrisi diye bişey mi var Allah aşkınıza ya yerleşme ağrısı bitti şimdi yeni moda döllenme belirtisi çıktı onu mikroskop altında doktor anca görür nasıl hissetceksiniz sonra millet burdan okuyup döllenme belirtisi arıycak kendinde yanlış bilgi verip kafa bulandırmayın Allasen

Bahsedilen ağrı yumurta büyürken ve catlarken olur akıntı da aynı şekilde...
Allah hayırlısıyla nasip etsin isteyenlere sürekli bı Umut belirti ariyorsunuz kendinizde hakli olarak ama bu kendinize yasattiginiz stres bile engel oluyor hamile kalmaya

Döllenme agrisi diye bişey mi var Allah aşkınıza ya yerleşme ağrısı bitti şimdi yeni moda döllenme belirtisi çıktı onu mikroskop altında doktor anca görür nasıl hissetceksiniz sonra millet burdan okuyup döllenme belirtisi arıycak kendinde yanlış bilgi verip kafa bulandırmayın Allasen
Ya pardon sen kimsin? Nedir bu had bilmezlik. Neyim oluyorsun da dangul dungul konuşuyorsun? Pesss. Biraz eğitim rica edicem. Mikmikmikmik

Döllenme agrisi diye bişey mi var Allah aşkınıza ya yerleşme ağrısı bitti şimdi yeni moda döllenme belirtisi çıktı onu mikroskop altında doktor anca görür nasıl hissetceksiniz sonra millet burdan okuyup döllenme belirtisi arıycak kendinde yanlış bilgi verip kafa bulandırmayın Al
Benim gibi durum yasayip bir çok kişi var tecrübelerini soruyorum gayet normal isteyen konumun altina cevaplarını yaza ilir herkes özgür. Lütfen daha nazik cevaplara vererek iletişim kuralım.

Ya pardon sen kimsin? Nedir bu had bilmezlik. Neyim oluyorsun da dangul dungul konuşuyorsun? Pesss. Biraz eğitim rica edicem. Mikmikmikmik
Benim eğitimim var Allah'a şükür de biraz sen eğitim alsan fena olmayacak yeni yeni adetler ciraktip insanların da kafasını bulandırıyosunuz burda bir umut hamilelik belirtisi arayan insanlar var sizin yorumlarınızı görüp kendinde döllenme belirtisi arıycak sonra günah değil mi peki bu

Back
X