Döllenme ağrısı olur mu???

melegim_06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2016
1.431
375
53
Arkadaslar cok garip bir soru belki ama cokta merak ediyorum.Affiniza sığınarak söylüyorum ayın 17 ile 19 iliski oldu 2 gündür kasiklarim cok garip son adet 14 temmuz yumurtlama desem yok cunkun33 gune 1 olurum sanki kasigimda bisey var arada yokluyor gibi ama kasik batmasi kramp felan degil bu cok farkli hani diyorum iliskiden 9 10 gun sonra böyle belirti yasayan oldu mu aranizda nolur bisey söyleyin cok merak ediyorum

Canim benim iliskiden 15 gun sonra karnimda batmalar olmustu ayni kramp gibi bişey yiyemiyordum midemi bozduğumu zannetmistim halbuki hamileymisim doktor bthcg yukselis asamasindayken batmalar olur demisti

Benim bugün tam 10.günüm ama bende batma kramp yok sadece kasigimda hafif agrilar var sirt üstü yatarken sanki kasigimda birsey var gibi yumurtlama agrisi da degil adetim bitti ertesi gün denedik bende pko var ne zaman yumurtladigimi bilmiyorum

Canim bence sen biraz daha bekle en azindan 1 hafta daha geçsin sonra acile gider test yaptirsin kanda cikar acele etme ama bak bende iliskiden 10 gun sonra acile gittiğimde 0 cikmisti o yuzden beklemeni tavsiye ediyorum egerki oldu diye dusunuyosanda kendine dikkat et ağır iş felan yapma

Ben martta kurtaj oldum mecburiyetten ondan sonra 3 ay korundum Temmuzda denemelere başladık ama yok bekliyoruz sadece 2 gündür adet olacakmis gibi bel ve kasik agrim var umutlanmakta istemiyorum Temmuzda 3 kere beta verdim hep 0 moralim bozuluyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…