- 4 Nisan 2023
- 369
- 147
- 23
- 29
Allah razı olsun canım seninde güzel haberini alıcam hissediyorum ama bol bol ismi azam oku olur muMaşAllah subhanAllah![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah razı olsun canım seninde güzel haberini alıcam hissediyorum ama bol bol ismi azam oku olur muMaşAllah subhanAllah![]()
Okurum elbette canım Allah razı olsun senden inşAllah ama bilmiyorum ismi azam nedir ?Allah razı olsun canım seninde güzel haberini alıcam hissediyorum ama bol bol ismi azam oku olur mu
Şimdi dışardayım sana göndericemOkurum elbette canım Allah razı olsun senden inşAllah ama bilmiyorum ismi azam nedir ?
Allah tamamına erdirsin cnm bende şuan öyleyim üçüncü testi yaptık bugün pazartesi kese görebilirsiniz dedi siz ne zaman gideceksiniz kese icin4 haftalık dahatabiki dua ederim etmem mi
![]()
3 temmuzda randevu verdi çok şükürAllah tamamına erdirsin cnm bende şuan öyleyim üçüncü testi yaptık bugün pazartesi kese görebilirsiniz dedi siz ne zaman gideceksiniz kese icin
Transfer gününe göreBirşey sorucam gebelik haftasın tüp bebekte de normal son adet tarihine göre mi hesaplanıyor yoksa transfer gününe göre mi ?
Merhabalar. Belirtilerin nelerdi acabaAz önce öğrendim pozitif 118.2 çok mutluğun rabbim bekleyen herkese nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın![]()
Öyle pek bir belirtim oldu diyemem sadece hafiften kaşık ve bel ağrısı ama her insanda aynı belirtiler olamaya biliyor kimisinden hiç olmuyorMerhabalar. Belirtilerin nelerdi acaba
Bemde de kasık ağrısı oldu mesela ama sol bacağıma doğru bi sancı hissettim hala da oluyor bazen ateşlenmişti ellerimin içi bideMerhabalar. Belirtilerin nelerdi acaba
Evet ama ilaçlardan da olabiliyormuş bakalım nasipte ne var rabbim herşeyin hayırlısını nasip eylesinBemde de kasık ağrısı oldu mesela ama sol bacağıma doğru bi sancı hissettim hala da oluyor bazen ateşlenmişti ellerimin içi bide
Ben hamileyim o yüzden yazdımEvet ama ilaçlardan da olabiliyormuş bakalım nasipte ne var rabbim herşeyin hayırlısını nasip eylesin![]()
Benim 12 tane embriyo olmuştu ilktede dondurulan embriyo koyuldu ikincide de. Çok teşekkür ederim Allah razı olsun rabbim bu güzel duyguyu isteyen herkese yaşatsın hayırlısıylaSelam hayırlı sağlıklı bebeğiniz olsun inşallah❤
Sizin ilk tedavinizii okudum üzülmüştüm şimdi olumlu sonuç almışsınız tebrikler.sizin ikinci ilk dondurulanmi yoksa yeniden tedavi süreci oldumu
Ben hamileyim o yüzden yazdım![]()
Benim içine dua edin cumartesi transferimiz var 3 günlük tazeBenim 12 tane embriyo olmuştu ilktede dondurulan embriyo koyuldu ikincide de. Çok teşekkür ederim Allah razı olsun rabbim bu güzel duyguyu isteyen herkese yaşatsın hayırlısıyla![]()
Yaaa canım benim tabiki ederim inşallah rabbim bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin bu mükemmel tarifi olmayan duyguyu bana yaşattı rabbim inşallah sizede yaşatacak buna eminimBenim içine dua edin cumartesi transferimiz var 3 günlük tazehamişlerin duası kabul olur diyorlar
Amin inşallah çok teşekkür ederimYaaa canım benim tabiki ederim inşallah rabbim bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin bu mükemmel tarifi olmayan duyguyu bana yaşattı rabbim inşallah sizede yaşatacak buna eminim![]()