amin canım inşallah.bana 2 adet transfer edildi.ve bu denememde doktorum embrıyoların zarını incelttiğini söyledi.bilmiyordum ne olduğunu sonradan araştırdım ki bu yöntemin adı traşlama imiş.ist.a 3 saat mesafede yaşıyorum.ilkinde merkezden çıktık arabanın ön koltuğunu yatırdık ayaklarımı diktik izmite kadar yavaş yavaş gidip orda bir gece ailemde kaldık.ertesi gün yola çıktık falan filan çok dikkat etmiştim ama olmamıştı.bu seferkinde merkezden çıktık karda kışta ben sadece ön koltuğa oturdum yatmadım bile yola çıkarken.eve geldik 5 kat çıktım.ve yattım. ama öyle aman aman 12 gün yatmadım.kalktım yemeğimi yaptım oturdum uzandım.sınavlarım vardı ders çalıştım.iğnelerim vardı.onlar için hastaneye gitmedim.eve tanıdık birini bulduk o geldi yaptı iğnelerimi.ve 11.gün yaptırdık testimi sonuç pozitif.aklın sürekli orda olmasın.kendini başka şeylere ver.stres yapma.çok klişe bir laf ama doktorum stres yaparsan bebeğe kan gitmez dedi bana.birde ben ilkinde idrara sıkışık gel dedikleri için acayip sıkışmıştım.ağlıycaktım nerdeyse.ve transferden sonra 10 dk bile geçmeden sürgüye yapmıştım idrarımı.ama bunda fazla idrara sıkışmadım.tamam vardı ama öyle dayanamıycak kadar da sıkışmadım.ve transfer sonrası hemen yapmadım idrarımı.yaklaşık 1,5saat sonra yolda mola yerinde yaptım.bu biraz rahatlatmıştı beni yani etkisi varmı bilmiyorum ama ilkinde sanki idrarımı yapmak için ıkındımda o an gittiler benden diye hissetmiştim.transferin 2 yada 3. gününden itibaren de kasığımda pıt pıt bir atma hissettim.göbeğimiz nasıl atar aynı onun gibi ama daha hafifi.o pıt pıt hala devam ediyor hiç kesilmedi.diğer belirtiler ise transferin 8. günü başladı.adet ağrıları şeklinde.resmen adet olacakmışım gibi ağrılarım oldu 5.haftam bitene kadar.göğüslerimde hiçbir değişiklik olmadı 12 günlük sürede.aklıma gelenler bunlar canım.Allah yardımcın olsun muradına erdirsin canım. Allahım hayırlı evlatlar nasip etsin...