a.s.canımcım ben biraz uzatmayı düşünüyorum 6-7 ay kadar her türlü rahat olmak istiyorum Ağustos eylül gibi gibi tabii ne olur bilemiyorum ama süreyi uzun tutmak belki araya bir tatil sıkıştırırım bilemiyorum Ama psikolajik olarak kendimi nezaman rahat hissedersem ozaman düşünüyorum. Stressiz ve hiç kimseye haber vermemeyi düşünüyoruz bu sefer daha doğrusu eşimin düşüncesi saygı duyuyorum Nasip.gülserencima.s.
Gelişme olsa yazacağım da hep aynı sıkıcı süreç.Habire hap yutuyorsun sprey sıkıyorsun Allah'ın izniyle bir hafta kaldı bakalım.İnşallah yumurtalar sağlamdır da 12 sinde transfer gerçekleşir.
inşallah canım benim Allah kolaylık versin.Ne zamandır ilaç kullanıyosun ?Adetinin kaçıncı günü başladın?Çok zaman geçti unuttum.İnşallah sapasağlam uyuyodur bebişlerin.Allahın izniyle bu sefer kavuşacaksın bebişine inşallahhhh.... :teselli:
Adetimin 2. gününden beri kullanıyorum tam bir ay ilaç kullanılıyor.Normalde adet görmem gereken gün transfer yapılacak.Sizlerin de ilaç tedavileri başlamıştır herhalde değil mi?Dondurulmuş yumurtalar için
sanmam başlamamıştır daha var galiba denemeye.Ne diyosun Butterfly's' ?
Yoksa ben yanlışmı hatırlıyorum?
canım ben daha 2. adeti bekliyorum, o bittikten sonra 3. adeti olucam öyle gidicem dr a.Demek bir ay ilaç kullanılıyor. kafamçokkarıştı Çok fecciiiii :1shok:
desene daha 2 ay var.....senağlama
ben hala deneme gıbı bı nıyette degılım bı tuaflıkmı var bendebenneyaptımki
siz yapın hele bı bakım olursa belkı fıkrım degısır :smiley-cool:
kızlar benimde donduruldu rahim duvarı ince olduğu için transferim yapılmadı ilaç kullanıyorum adet olunca gideceğim bakalım hepimize bol şans
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?