Dondurulmuşlarla embriyo transferi kaç gün sonra yapılıyor?

ASGOK

MİNİK BİR MUCİZE
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2010
228
2
96
Ankara
Haziran ayında dondurulmuş embriyomla transfer yapılacak adet tarihinden kaç gün sonra transfer yapılıyor.yardımcı olursanız sevinirim...

Haziran ayında dondurulmuş embriyomla transfer yapılacak adet tarihinden kaç gün sonra transfer yapılıyor.yardımcı olursanız sevinirim...

sanırım ilk transferinle aynı günlere denk getirmeye çalışıyorlar.benim son adet 30 ocaktı 14 şubatta dondurulmuş trnsferim olmuştu

yani adet gününe göre 2 haftaya kadar transfer yapılıyor galiba..

selam ben de dondurulmuşla denicem bu sefer ben de pek bilgi sahibi değilim ama rahimin belli bi kalınlıkta olması gerekiyomuş bitek onu biliyorum

Asgokcum ben dün gittim kontrole rahim kalınlığı 11 mm olmuş. Ben 20 Nisanda hastalanmıştım. 3 günü ilaçlarıma başladım dün kontrole gittim. haftaya salı embriolar çözülecek durumuna göre ya salı ya çarşamba transferim var. Ben sadece 1 mi 2 mi transfer edilsin karar veremiyorum anlatmıştım bundan önceki kayıplarımı hatırlarsan. preklemsi oldum falan.

Asgokcum ben dün gittim kontrole rahim kalınlığı 11 mm olmuş. Ben 20 Nisanda hastalanmıştım. 3 günü ilaçlarıma başladım dün kontrole gittim. haftaya salı embriolar çözülecek durumuna göre ya salı ya çarşamba transferim var. Ben sadece 1 mi 2 mi transfer edilsin karar veremiyorum anlatmıştım bundan önceki kayıplarımı hatırlarsan. preklemsi oldum falan.

hatırlıyorum canım bence 2 tane koydurmalısın şansın daha çok artar.hani 1 tanesi kalitesiz olsa bile birisi tutar diye düşünüyorum. tabi karar senin ama bence 2 olmalı...

hatırlıyorum canım bence 2 tane koydurmalısın şansın daha çok artar.hani 1 tanesi kalitesiz olsa bile birisi tutar diye düşünüyorum. tabi karar senin ama bence 2 olmalı...
Haklısın canım mantıklı olanı bu tabi ama 2 side tutarsa diye kaygılanıyorum. Ama aynı şeyleri tekrar yaşıcam diyede bişey yok tabi. Artık o güne bırakayım napayım.

Haklısın canım mantıklı olanı bu tabi ama 2 side tutarsa diye kaygılanıyorum. Ama aynı şeyleri tekrar yaşıcam diyede bişey yok tabi. Artık o güne bırakayım napayım.

thirdeyescim her kötü deneyim yada örnek tekrarlanacak diye bir kaide yok.ben sana benimdoktorumun anlaattığı ve herkese örnek olarak anlattığı birşeyi anlatayım. doktorum dediki allah ölümü bütün kulları için yaratıyor diyorana karnındaki bebeğe ol diyor ana karnındayken atıyorum 6 aylıkken bizden aluyor,bebek doğuyor 1 yaşına geliyor onuda alıyor.15 yaşındaki bir genci,35 yaşında evlenmiş çocuk sahibi bir anne babayı,yada 80 yaşındaki bir dedeyide alıyor dedi.allah kullarına diyorki burda ben ölümü kullarım için var ettim diyor. ve doktorum bunları bana kürtaj olduğum gün anlattı tabi seninki daha farklı ama şunu bilki ölüm hepimiz için var ve dediğim gibi illaki ilk sefer kötü oldu diye buda öyle olacak diye kaide yok.rabbim ol ve yaşa diyecek sadece olay bu.sence 35 yaşında yada 20 yaşında evladını kaybetsen daha mı iyi olur.bunlar bizim için birer sınav dayanabilecekmiyiz bakalım yoksa isyan mı edeceğiz.değilmi?

Back
X