Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hepsi var sayfama bakabilirsinDaha önce beşiği burdan bi arkadaştan almış memnunda kalmıştı komşum.
Elinde temiz dönence,kanguru,mama sandalyesi ,oyun Halısı ve oto koltuğu olan varsa irtibata geçsin benle.
Ps, istanbuldayız.
Tşkler
Bakıyorm cnmHepsi var sayfama bakabilirsin
Bende sıfıra yakın oto koltuğu var britax Römer marka 350 TL satiyorumBakıyorm cnm
Foto atar mısın cnmBende sıfıra yakın oto koltuğu var britax Römer marka 350 TL satiyorum
Fiyat ve foto atar mısın cnmcanım bende az kullanılmş temiz pıerre carden kanguru var
Foto atar mısın cnm
Fiyat ve foto atar mısın cnm
Merhaba. Oto koltuğunuzun modeli nedir ve kaç kg? Hangi şehirdesiniz umarım İstanbul'dur .bunun kargosu Pahalı olabilir çünküçünkü
İstanbul'da mı oturuyorsunuz. Anadolu yakasından elden teslim alabiliriz. Kargo ücreti çok mu bilmiyorum da ben
Evet Istanbulda oturuyorum,ama avrupa yakasinda oturuyorum.kargo ucreti 5 tl civarinda galiba.siz tam nerde oturuyorsunuz?İstanbul'da mı oturuyorsunuz. Anadolu yakasından elden teslim alabiliriz. Kargo ücreti çok mu bilmiyorum da ben