Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Dönence+Projektör

luckymum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2015
229
237
Hanımlar yeni doğacak bebeğim için dönenceli projektör almak istiyorum. Şu 3 model arasında kaldım; kullanan var mı?

1) Chicco Büyülü Yıldızlar

chicco-buyulu-yildizlar-donence-mavi-201434518_1935998433.jpg

2) Fisher Price Kelebekli Rüyalar
Fisher-Price-Kelebekli-Ruyalar-D_18213_1.jpg

3) Fisher Price Mutlu Düşler

MUTLU-DUSLER-DONENCE1.jpg

Yoksa dönencesiz sadece Projektörmü alsam şu gibi

154151868_tn50_0.jpg

öncelikle merhaba günlerimiz ne kadar yakınmış :) ben de 35. haftadayım :)
hayırlı doğumlar diliyorum..

ben oğlumda son projektörlü dönenceyi kullanmıştım, ışığı var, müzikleri güzel, dönencesi bebeğin dikkatini çekiyor ama projektöründen çok faydalanabildiğimi söyleyemicem.. oğlum sakin de bir bebek olduğu için pilini bitirir diye doğru düzgün kullanmadım. zaten yeterli güçte olmadığını düşünüyorum çünkü ışıkları çok belirgin olmuyordu..
özellikle müzikleri ve ışığını çok kullandım.. ışığını yakınca sakinleşip susuyordu ve uyukuya geçişi kolaylaşıyordu :) verdiğim paraya değdiğii düşünüyorum :)

ayrıca uzaktan kumandası da çok işe yarıyor. yatarken müzik bittiğinde hala uyumadıysa ya da uyandıysa müziğini görünmeden tekrar açıp sakinleştirebiliyorsun :)

[QUOTEst: 40616205, me 177569"]öncelikle merhaba günlerimiz ne kadar yakınmış :) ben de 35. haftadayım :)
hayırlı doğumlar diliyorum..

ben oğlumda son projektörlü dönenceyi kullanmıştım, ışığı var, müzikleri güzel, dönencesi bebeğin dikkatini çekiyor ama projektöründen çok faydalanabildiğimi söyleyemicem.. oğlum sakin de bir bebek olduğu için pilini bitirir diye doğru düzgün kullanmadım. zaten yeterli güçte olmadığını düşünüyorum çünkü ışıkları çok belirgin olmuyordu..
özellikle müzikleri ve ışığını çok kullandım.. ışığını yakınca sakinleşip susuyordu ve uyukuya geçişi kolaylaşıyordu :) verdiğim paraya değdiğii düşünüyorum :)[/QUOTE]

Sanada hayırlı doğumlar :KK68: cok tesekkur ederim

X