Dördüz kızlara hamileyim isim bulmak için yardım!

Cara Delevingne

La la la ☺
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Mart 2015
98
70
34
Merhaba öncelikle ben alara 24 yaşındayım 2 yıl önce evlendim şu an 3 aylık dördüz kız bebeklere hamileyim :KK51:Eşim isim işine karışmıyor ve tamamen bana bıraktı. Bana 4 tane değişik, tatlı kız ismi gerek yardımlarınızı bekliyorum :KK23:

Dördüz mü:KK57:

Ayyyy Allah yardımcınız olsun, ben bir taneyle zor baş ediyorum. İnşallah sakin, uslu, sağlıklı olur hepsi:KK68:

Isim olarak dila, miray, Elif, zeynep, Eylül, ela, nisa gibi isimleri beğeniyorum ben:KK66:

Dur biraz düşünelim..:KK51: dört kızında isimleri böyle uyumlu tatlı bişeyler olmalı..

Allah kolaylik versin benim ikiz ve cok zorlanmaya baslasim tansiyon,fenalasmalar bayilmalar birsuru sorun basladi...umarim yardimci olacak biri vardir yaninizda.zira hem hsmilelik hem sonrasi cok zor olucak...
isim olarak Pelin,Karen,Melis,Elisa begendiklerim...

dorduz muüüü
allah saqlıla kucaqına almayı nasıp etsın tup bebek mı cnm tup bebekse hangı ıl hangı merkez bılgı verırmısın

Hayırlı olsun,merak ettim tüp bebek tedavisini nerede yaptırdınız.embriyo sayısı çok fazla da.artık yapılmıyor diye biliyorum

dorduz muüüü
allah saqlıla kucaqına almayı nasıp etsın tup bebek mı cnm tup bebekse hangı ıl hangı merkez bılgı verırmısın

Arkadaş diğer konusunda yazmıştı, doğal yoldan hamile kalmış, tedavi ile değil

Merhaba öncelikle ben alara 24 yaşındayım 2 yıl önce evlendim şu an 3 aylık dördüz kız bebeklere hamileyim :KK51:Eşim isim işine karışmıyor ve tamamen bana bıraktı. Bana 4 tane değişik, tatlı kız ismi gerek yardımlarınızı bekliyorum :KK23:
dördüz mü :KK57::KK57::KK57: kaç haftalıksın canım, Allah yardımcın olsun biz ikizle ölüp bayılıyoruz resmen...

yaaaa sen şimdi çok sıkıntılı bi dönemdesindir yani metabolizma olarak.ve çok mübarektir durumun hiç kolay deil çünkü.bu yüzdeeeeeeeeeen bize dua et Allahım önce sağlıklı sıhhatli hayırlı uzun ömürlü ve sonrada ikiz evlatlar nasip etsin.bende çok ama çok özendim yaaaaaaaa.Allah yardımcın olsun.bebeklerine sağlık sıhhat versin inşallah.....her biri topan topan yumuk yumuk pembe pembe olsun inşallah.aman allahım eviniz bile neye uğradığını şaşırcak :KK53:

X