Dört Mizaçtan Hangisinin Sende Daha Baskın Olduğunu Bilmek İster Misin?

Senin baskın mizacın Kolerik.
136630733jpg-728x728.jpg

Kolerik mizacının elementi 'ateş' ve vücut sıvısı 'sarı safra'dır. Bu mizaca sahip kişiliklerin ortak özellikleri bencil ve dışadönük olmalarıdır. Çabuk heyecanlanlanırlar, fevri ve tezcanlıdırlar. Zaman zaman agresifliğe varan tavırları ile başka insanları kontrol etmeye çalışabilirler. Kolerikler kendilerine koydukları hedefe ulaşmak için her şeyi yapabilirler. Liderlik vasıfları çok yüksektir ve planlama konusunda çok başarılılardır. Yaptıkları ile saygı ve takdir görmeyi beklerler.

Senin baskın mizacın Flegmatik.
selfclean46lrgjpg-728x728.jpg

Flegmatik mizaca sahip kişilerin elementi 'su' ve vücut sıvıları 'balgam'dır. Bu mizaca sahip insanlar genelde içine dönük ve kendiyle barışıktır. Hayatta en önem verdikleri şeylerin başında 'huzur' gelir. Sabırlı, şefkatli ve hoşgörülülerdir. Davranışlarında genellikle bir tutarsızlık olmayan bu kişilerin insanların hayatlarındaki yeri genellikle 'en iyi ve en vefalı arkadaş' olmaktır. Hayattaki amaçları iç huzura erişmek olan Flegmatik mizaçlıların hayatta en önem verdiği şey empatidir.

Benimki de uydu kötü yanları çokmuş gibi görünse de doğru analiz etmiş çok tez canlı,fevri,heyecanlı

accık bencil ve lider vasıflıyımdır

Senin baskın mizacın Melankolik.
sad-alone-waiting-girl-forejpg-728x728.jpg

Melankolik mizaca sahip kişilerin elementi 'toprak' ve vücut sıvıları 'siyah safra'dır. Bu mizaca sahip kişiler genellikle ciddi, içine kapanık, tedbirli ve şüphecidirler. Zihinlerini sürekli dünyadaki adaletsizlik, trajedi ve şiddetle meşgul ederler ve bu onları kronik bir depresif hale sokar. Kalabalık ortamları ve sosyalleşmeyi sevmezler. Odaklanma konusunda bir hayli yüksek kapasiteye sahip bu insanlar yalnız çalışmayı tercih eder çünkü kimsenin onların yüksek standartlarını yakalayabileceğine inanmaz.

Flegmatik mizaca sahip kişilerin elementi 'su' ve vücut sıvıları 'balgam'dır. Bu mizaca sahip insanlar genelde içine dönük ve kendiyle barışıktır. Hayatta en önem verdikleri şeylerin başında 'huzur' gelir. Sabırlı, şefkatli ve hoşgörülülerdir. Davranışlarında genellikle bir tutarsızlık olmayan bu kişilerin insanların hayatlarındaki yeri genellikle 'en iyi ve en vefalı arkadaş' olmaktır. Hayattaki amaçları iç huzura erişmek olan Flegmatik mizaçlıların hayatta en önem verdiği şey empatidir.
Her şey tamam da o vücut sıvısı ne ya

Can sıkıntısıyla kendimi flegmatik balgamli tugce kazaz olarak buldum. O resmi buraya yuklemek istemiyorum, yo dostum. (Epey paylasilmis zaten, yasasin tek baalgam ben degilim)

selfclean46lrgjpg-728x728.jpg

X