Dost kazığın unutamiyorum nasil unuturum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

ylnzkadn

Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2024
217
42
6 yıllık arkadasimdi yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi sonra beni sattı arkamdan bıçakladı beni namusuma kadar iftira atıldı. Bende Allahindan bul dedim senin yaptığını ben sana yapmicam dedim engelledim. 1 yıldır hala engelli her yerden geçenlerde gördüm onu görünce midem bir şekil oldu huzursuzlandjm sonra onu görmemezlikten geldim o da beni aklıma geldikçe çok canım sıkılıyor yaptığının karşılığını versem yuvası yıkılır sebebi olmak istemedim yaptığım doğru mu bu yapılanları nasıl unutucam bana tavsiye verir misiniz

detayları bilmediğim için pek yorum yapamayacağım ama 1 yıl olmuş, hala boşvermeyi öğrenememişseniz bence bi psikologla görüşün

6 yıllık arkadasimdi yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi sonra beni satti nasıl unutucam bana tavsiye verir misiniz
Travma ancak psikolog yardımı ile atlatılır
Benimde var ara sıra aklıma geliyor gülüp geçiyorum
Hiç umrumda değil hiç kimse
Kim zarar veriyorsa bana hayatımdan çıkarıp önüme bakarım
Takıntılı ve kinci biriyseniz unutmanız zaman alabilir

Tecrübe olarak bakın ve hayatınıza aynı yanlışa tekrar düşmeyerek devam edin

6 yıllık arkadasimdi yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi sonra beni satti nasıl unutucam bana tavsiye verir misiniz
Şimdiii ne yaptığını bilmeden çokta tavsiye veremeyiz. Benimde aynı evi paylaştığım insan kazık attı ama haftasında hayatımdan tamamen çıkardım, şimdi senin konunu okuyunca aklıma geldi mesela. atılan kazıktan kazığa değişir tavsiyeler.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X