• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dostun acı sözleri...:(

Arkadaşın iyi bilenmiş valla. Fırsat kolluyormuş sanki.
Derdini anlatma bundan sonra. Hep iyi şeylerden bahset.

Arkadaşın iyi bilenmiş valla. Fırsat kolluyormuş sanki.
Derdini anlatma bundan sonra. Hep iyi şeylerden bahset.
evet hazır bir şekilde bekliyormuş
çünkü bunlar anlık düşünceler olsa bu denli arka arkaya sıralayamazdı..

Kendisi görücü usülü ile evlendi...Görücü usulü ile bir başka erkekle görüşmüştü kendisi onu istedi ama ailesi ona vermedi..
Bende söyledim zaten ona görücü usulüyle evlenenlerin hepsi mutlu mu diye?
Dediki ama onlar ana baba rızası alıyor, onlar mutsuz oluyorsa bu onların sınavı gibi bişey dedi
eee benim ki ne o zaman??
Tövbe tövbe kendini Allah tarafından torpilli mi zannediyor acaba?
görücü usülüyle evlenmiş ama sonuçta o da görüşmüş ailesine söylemiş.ailesinden onay alamamış vermemişler.evlenemeyince içinde kalmış.sen de evlendin ya.bildiğin kıskanmış.

Evlilikte sıkıntı kimseye anlatılmıyo
Bu tarz şeylerden korktuğum için eşimle en ufak bişeymi bile kimseye anlatmam
Annem en yakın arkadaşımdı evlendim onada anlatmıyorum
Ben eşime kızarım küserim darılırım başkasına laf ettirmem ne eşime ne evliliğime.
Bence evliliğinizi özellikle sıkıntılarınızı anlatmayın kimseye.

görücü usülüyle evlenmiş ama sonuçta o da görüşmüş ailesine söylemiş.ailesinden onay alamamış vermemişler.evlenemeyince içinde kalmış.sen de evlendin ya.bildiğin kıskanmış.
evet ben hiç düşünmemiştim kıskanabileceğini ama artık eminim

Merhaba arkadaşlar... Benim 10 yıllık bir arkadaşlığım vardı...Kendisini kendi kız kardeşimden ayırt etmezdim. O benden bende ondan hiç birşeyimizi saklayıp gizlemezdik. Ben eşimle severek evlendik. Yani ben istedim ailemde verdi.
Bu dostuma eşimin ailesi ile olan sıkıntılarımı anlatıyordum ve bana söylediği söz o kadar ağırıma gitti ki!!!
-'Sonuçta sen ananın babanın rızasını almadan evlendin, anne baba rızası Hakkın rızasıdır. Ailen eşine kendileri istediği için değilde, sen istediğin için vermek zorunda kaldı. Bu yüzdende bu sıkıntıları yaşaman normal' dedi.
Bu sözler çok ağırıma gitti benim, belki evet ben istediğim için ailem beni verdi ama şimdi görücü usulünde bile istediğin insanla evleniyor insanlar. Hem görücü usulü ile evlenen insanların hepsi mutlu mu ki?? Kendisi ile hemen hemen aynı zamanda evlendik, nasıl bir insan kendisine karşısında kilerine bu kadar güvenir de böyle konuşur ki?? Düşmez, kalkmaz bir ALLAH...Sadece duygularımı sizinle paylaşmak istedim...

tatlım bu Allahın nasibi arkadaşın seni kıskanıyor olabilri mi

Evlilikte sıkıntı kimseye anlatılmıyo
Bu tarz şeylerden korktuğum için eşimle en ufak bişeymi bile kimseye anlatmam
Annem en yakın arkadaşımdı evlendim onada anlatmıyorum
Ben eşime kızarım küserim darılırım başkasına laf ettirmem ne eşime ne evliliğime.
Bence evliliğinizi özellikle sıkıntılarınızı anlatmayın kimseye.
Ben eşimle ne yaşarsam yaşayayım bir o evde birde kk kalıyor..
Ben zaten eşimin ailesi ile anlaşamıyorum..
O kadar doluyorum ki birilerine anlatmazsam çatlayacak duruma geliyorum inanın

o zaman bunu biliyorsan boşu üzme tatlı canını, o çok mu bilecekmiş? Hem seni ailen verdi ama bunu nasip eden Allahtır. O ol demeden yaprak mı kıpırdar?
YOO bu konuyu açana kadar bu duygu hiç aklıma gelmemişti..
gelsede asla yakıştırmazdım zaten..

Ben eşimle ne yaşarsam yaşayayım bir o evde birde kk kalıyor..
Ben zaten eşimin ailesi ile anlaşamıyorum..
O kadar doluyorum ki birilerine anlatmazsam çatlayacak duruma geliyorum inanın

Anlıyorum sizi
Senin gene dostum diyip oturup kahve içebilceğin günlük aktivitelerine dahil ettiğin bi insan var ben sosyal bi insan değil cevremde 1 , 2 arkadaşım var onlarlada hep mesafemi korudum bu zaman kadar bazen bende doluyorum üzülüyorum eşimle sürtüşüyorum hayat zor geliyor tek başıma kızımı büyütüuiyorum eşim hep işle ilgilenen biri ama hiç yansıtmadım aileme bile ben unuturum tartısmamı annem unutmaz ilerdede kendinde yorum yapma hakkı görür diye cok şeyi örtüyorum ki ben anneme bile anlatamam . Sende görmüş oldun dostum dediğinin yaptığını.
Bundan sonra ona göre kötüysenizz bile özellikle onun yanında gülücüklerle gezin.

Anlıyorum sizi
Senin gene dostum diyip oturup kahve içebilceğin günlük aktivitelerine dahil ettiğin bi insan var ben sosyal bi insan değil cevremde 1 , 2 arkadaşım var onlarlada hep mesafemi korudum bu zaman kadar bazen bende doluyorum üzülüyorum eşimle sürtüşüyorum hayat zor geliyor tek başıma kızımı büyütüuiyorum eşim hep işle ilgilenen biri ama hiç yansıtmadım aileme bile ben unuturum tartısmamı annem unutmaz ilerdede kendinde yorum yapma hakkı görür diye cok şeyi örtüyorum ki ben anneme bile anlatamam . Sende görmüş oldun dostum dediğinin yaptığını.
Bundan sonra ona göre kötüysenizz bile özellikle onun yanında gülücüklerle gezin.
dediğim gibi benim dostummuş ben onun değil...
valla eşimle yaşadığım şeylerin hiç birini anlatamamdım kimseye..
kendi anneme ve kız kardeşime de eşimin ailesinin yaptıkları dayanılmaz olunca anlatıyorum..

dediğim gibi benim dostummuş ben onun değil...
valla eşimle yaşadığım şeylerin hiç birini anlatamamdım kimseye..
kendi anneme ve kız kardeşime de eşimin ailesinin yaptıkları dayanılmaz olunca anlatıyorum..

Valla okadarını bende yapıyorum :KK48:
Tut tut tut patlıyorum ara ara anneciğimle kayınvalideciğimi cekiştirmemiz olmuyor değil

Merhaba arkadaşlar... Benim 10 yıllık bir arkadaşlığım vardı...Kendisini kendi kız kardeşimden ayırt etmezdim. O benden bende ondan hiç birşeyimizi saklayıp gizlemezdik. Ben eşimle severek evlendik. Yani ben istedim ailemde verdi.
Bu dostuma eşimin ailesi ile olan sıkıntılarımı anlatıyordum ve bana söylediği söz o kadar ağırıma gitti ki!!!
-'Sonuçta sen ananın babanın rızasını almadan evlendin, anne baba rızası Hakkın rızasıdır. Ailen eşine kendileri istediği için değilde, sen istediğin için vermek zorunda kaldı. Bu yüzdende bu sıkıntıları yaşaman normal' dedi.
Bu sözler çok ağırıma gitti benim, belki evet ben istediğim için ailem beni verdi ama şimdi görücü usulünde bile istediğin insanla evleniyor insanlar. Hem görücü usulü ile evlenen insanların hepsi mutlu mu ki?? Kendisi ile hemen hemen aynı zamanda evlendik, nasıl bir insan kendisine karşısında kilerine bu kadar güvenir de böyle konuşur ki?? Düşmez, kalkmaz bir ALLAH...Sadece duygularımı sizinle paylaşmak istedim...
Boyle arkataslara sıkıntinizi anlatmayin ondan sonra sizi sucluyorlar oysaki seni anlayan birisi olsaydi size bunlari soylemezdi iyi bir dost bunu dememesi gerekti sizi uzmemesi icin,nekadar dogruda olsa dedigi ama genede demenesi gerekiyordu iste bagzi insanlar boyle düşünuyor kendin ettin kendin cekiyorsun benden örnek verim benimde sıkıntılarim vardi evden ayrilip geri döndüm ve kuzenim şunu soyluyordu sende o zaman kusur var sen kocani dinle yapmaz gibisine konustu, surekli anlatinca sıkıntilarini artik insanlar diyor hem kalıyorsun hem cekiyorsun ozaman sende suc var gozuyle bakıyorlar belki hakli olabilir ama bak gorki o kuzenim artik benimle yazmiyor o türkiye de oldugu icin yazisiyorduk bagzende telefonalsuyirduk sık ama baktimki simdi hic ne yaziyor ne soruyor ben sonucta cocogum var mecbur sürdürmek zorunda kaliyorum evliligimi ama kiz artij yazmiyor, kendim yazdim neyapyorsun diye oda hic girmiyorum wahtsapa falan diye yazdi hic sormadi neyapiyorsun falan diye esiden yazip duran kuzenim simdi uzaklasti bende daha hic yazmadim sildim numarasini bana kiziyor anlasilan ama neolursa olsun belki hakli olabirlir ama benimle sohpetini kesmesi bencilceydi olsun diyorum, kimin ne sikintilar çekeceğini bilemez allah kimseyi caresiz birakmasin ama diyorum olsun birgun oda caresiz kalirsa ben aklina gelim diyorum hayat bu neolcagi belli deyil cunku o yuzden herseyinizi anlatmayin kimseye kim olursa olsun

Back
X