• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dostun acı sözleri...:(

Herşeyi ona bağlamasın
Ki çok saçma aileniz bulsaydı sanki daha mı iyi olacaktı.

Hem 10 yıllık arkadaşım diyorsunuz hem de tek bir falsosunda buraya başlik açıp, insanlarin sizi doldurmasina izin veriyorsunuz. Bu kadar kolay mi cidden her şey? Siz hiç mi tanimiyorsunuz arkadaşinizi? Gerçek dostunuz olmadığından tutun da, sizi kiskandiğina kadar bir çok hoş olmayan düşünceye kapilmişsiniz bile sizi ve arkadaşinizi hi' tanimayan insanlarin yorumlari yüzünden..

Ben ortada bu kadar kötü yerlere çekilecek kadar büyük bir hata göremiyorum açikçasi. Bi anlik gaflettir, düşünülmeden söylenmiş sözdür. Asıl ben arkadaşinizin yerinde olsam ve buradaki yorumlarinizi görsem, bir daha suratiniza bakmam. Arkadaşlik bu değil, bir kalemde silip atmak değil. Süreyle alakali değilmiş demek ki sağlam bir dostluk..

Valla nasıl bir bağ kurmuş hiç anlamadım o kafa nasıl çalışıyor bilemedim.:KK14:

40 yıl düşünsem bu konuya böyle bir yorum getiremem ben. Kutluyorum kendisini!

Bana eşinin ailesi ile sorunlarından yakınan arkadaşıma ben eşinle mutlu musun?
Bitti. Kimin evliliği dört dörtlük senin de sınavın buymuş arkadaşım diye teselli ederim.

Anası babası güle oynaya evlendirir. Eşinden de eşinin ailesinden de esas darbeleri o vatandaş yer.

Bu konuya da o arkadaştan bir yorum istiyorum ben.

Kendi rızası tam yokmuş mu diyecek.:KK53::KK53:

Ayy bazı akıllara çok gülüyorum vallahi:KK55:

bellikı bırseyı kıskanmıs hıncını cıkarmaya calısmıs
cok yanlıs dusunmus
dedıgınız gıbı gorucu usulunde bıle sız secıyorsunuz
10 yıl dırek kestırıp atılmazda
mesafe koymak en guzelı

Ben anlamıyorum bu insanları...
Bir insan nasıl olurda bir başkasının mutluluğunu kıskanabilir ki??
Ben bu düşünceyi ömür boyu benimseyemeyeceğim galiba..
cunku cevresindekiler de yalnız ve mutsuz oldugu icin kendi mutsuzlugu göze batmayacak. teselli oluyor baska insanların mutsuzlugu mutsuz insanlara

Merhaba arkadaşlar... Benim 10 yıllık bir arkadaşlığım vardı...Kendisini kendi kız kardeşimden ayırt etmezdim. O benden bende ondan hiç birşeyimizi saklayıp gizlemezdik. Ben eşimle severek evlendik. Yani ben istedim ailemde verdi.
Bu dostuma eşimin ailesi ile olan sıkıntılarımı anlatıyordum ve bana söylediği söz o kadar ağırıma gitti ki!!!
-'Sonuçta sen ananın babanın rızasını almadan evlendin, anne baba rızası Hakkın rızasıdır. Ailen eşine kendileri istediği için değilde, sen istediğin için vermek zorunda kaldı. Bu yüzdende bu sıkıntıları yaşaman normal' dedi.
Bu sözler çok ağırıma gitti benim, belki evet ben istediğim için ailem beni verdi ama şimdi görücü usulünde bile istediğin insanla evleniyor insanlar. Hem görücü usulü ile evlenen insanların hepsi mutlu mu ki?? Kendisi ile hemen hemen aynı zamanda evlendik, nasıl bir insan kendisine karşısında kilerine bu kadar güvenir de böyle konuşur ki?? Düşmez, kalkmaz bir ALLAH...Sadece duygularımı sizinle paylaşmak istedim...
Beterin beteri var benim de dostum dediğim bi insan hamile kaldım tamamen Değişti ikimizde aynı doktora tedavi görüyorduk tüp bebek tedavisi benim oldu onun olmadı herseyi ters anladı hersey ama örneğin ilk hamileyim dedim insan oyken eşimden sonra tabii neymiş kan değerini söylememişim.sonunda doğum Yaptım 15 günlükken açtı ağzını beddualar savurdu ve gerçekten benim Vicdanım sonuna kadar rahat ki herkes de kıskançlıktan yaptığını söylüyor.şimdi onu yaradana havale ediyorum bir daha kimseye dost demiyorum

Dost 1kere acıyı söykerse bile tatlı dille söyler.. düşmanın canın dahada yansın diye acıtarak söyler... şimdik siz karar verin Arkadaşım dediğin gibi dostumu düşmanımı ?

Beterin beteri var benim de dostum dediğim bi insan hamile kaldım tamamen Değişti ikimizde aynı doktora tedavi görüyorduk tüp bebek tedavisi benim oldu onun olmadı herseyi ters anladı hersey ama örneğin ilk hamileyim dedim insan oyken eşimden sonra tabii neymiş kan değerini söylememişim.sonunda doğum Yaptım 15 günlükken açtı ağzını beddualar savurdu ve gerçekten benim Vicdanım sonuna kadar rahat ki herkes de kıskançlıktan yaptığını söylüyor.şimdi onu yaradana havale ediyorum bir daha kimseye dost demiyorum
Beddua haksız yere edilince döner sahibine döner onun için vicdanım rahat diyorsun ya beddua eden düşünsün onu nelerin bekleyeceğini ..?

Saçmalamış. ..
Bu mantıkla bende size diyebilirim ki
Kayınvlidenizi çekiştirmişsiniz bak sizinde canınız sıkılmış demekki kadın haklıymış :KK45:
Ağzı olan konuşuyor, ah şu dertleşme merakı ahah anlatmayın özelinizi kimseye, bize anlatın En Büyük KK

Sen de bundan sonra ona sadece ıyı olan seylerı paylas,dert ortagı olacak kapasıteye sahıp degıl bellı kı.

Merhaba arkadaşlar... Benim 10 yıllık bir arkadaşlığım vardı...Kendisini kendi kız kardeşimden ayırt etmezdim. O benden bende ondan hiç birşeyimizi saklayıp gizlemezdik. Ben eşimle severek evlendik. Yani ben istedim ailemde verdi.
Bu dostuma eşimin ailesi ile olan sıkıntılarımı anlatıyordum ve bana söylediği söz o kadar ağırıma gitti ki!!!
-'Sonuçta sen ananın babanın rızasını almadan evlendin, anne baba rızası Hakkın rızasıdır. Ailen eşine kendileri istediği için değilde, sen istediğin için vermek zorunda kaldı. Bu yüzdende bu sıkıntıları yaşaman normal' dedi.
Bu sözler çok ağırıma gitti benim, belki evet ben istediğim için ailem beni verdi ama şimdi görücü usulünde bile istediğin insanla evleniyor insanlar. Hem görücü usulü ile evlenen insanların hepsi mutlu mu ki?? Kendisi ile hemen hemen aynı zamanda evlendik, nasıl bir insan kendisine karşısında kilerine bu kadar güvenir de böyle konuşur ki?? Düşmez, kalkmaz bir ALLAH...Sadece duygularımı sizinle paylaşmak istedim...
İyi de her evlilikte sıkıntılar yaşanır fakat arkadaşınızın bunun anne-baba rızasına bu şekilde bağlaması saçma olmuş.
Biraz mesafeli davranmakta yarar var,saçmadığı şeylerin farkına varana kadar bu tavrınızı sürdürün.
Sonuçta 10 yıllık bir arkadaşlığınız varmış,sizin tavrınızdan anlaması gereken şeyi anlayacağını düşünüyorum.

Boyle arkataslara sıkıntinizi anlatmayin ondan sonra sizi sucluyorlar oysaki seni anlayan birisi olsaydi size bunlari soylemezdi iyi bir dost bunu dememesi gerekti sizi uzmemesi icin,nekadar dogruda olsa dedigi ama genede demenesi gerekiyordu iste bagzi insanlar boyle düşünuyor kendin ettin kendin cekiyorsun benden örnek verim benimde sıkıntılarim vardi evden ayrilip geri döndüm ve kuzenim şunu soyluyordu sende o zaman kusur var sen kocani dinle yapmaz gibisine konustu, surekli anlatinca sıkıntilarini artik insanlar diyor hem kalıyorsun hem cekiyorsun ozaman sende suc var gozuyle bakıyorlar belki hakli olabilir ama bak gorki o kuzenim artik benimle yazmiyor o türkiye de oldugu icin yazisiyorduk bagzende telefonalsuyirduk sık ama baktimki simdi hic ne yaziyor ne soruyor ben sonucta cocogum var mecbur sürdürmek zorunda kaliyorum evliligimi ama kiz artij yazmiyor, kendim yazdim neyapyorsun diye oda hic girmiyorum wahtsapa falan diye yazdi hic sormadi neyapiyorsun falan diye esiden yazip duran kuzenim simdi uzaklasti bende daha hic yazmadim sildim numarasini bana kiziyor anlasilan ama neolursa olsun belki hakli olabirlir ama benimle sohpetini kesmesi bencilceydi olsun diyorum, kimin ne sikintilar çekeceğini bilemez allah kimseyi caresiz birakmasin ama diyorum olsun birgun oda caresiz kalirsa ben aklina gelim diyorum hayat bu neolcagi belli deyil cunku o yuzden herseyinizi anlatmayin kimseye kim olursa olsun
evet doğru söylüyorsunuz..
belki dinlemektende sıkılıyor olabilirler ama
bende onun herşeyini dinliyorum.
İnşaallah onlar hayatlarında böyle şeyler yaşamazlar. ÇOK ZOR..

annenizin babanızın rızası olmasaydı sizi evlendirmezlerdi tuaff bi düşünce...

Hem 10 yıllık arkadaşım diyorsunuz hem de tek bir falsosunda buraya başlik açıp, insanlarin sizi doldurmasina izin veriyorsunuz. Bu kadar kolay mi cidden her şey? Siz hiç mi tanimiyorsunuz arkadaşinizi? Gerçek dostunuz olmadığından tutun da, sizi kiskandiğina kadar bir çok hoş olmayan düşünceye kapilmişsiniz bile sizi ve arkadaşinizi hi' tanimayan insanlarin yorumlari yüzünden..

Ben ortada bu kadar kötü yerlere çekilecek kadar büyük bir hata göremiyorum açikçasi. Bi anlik gaflettir, düşünülmeden söylenmiş sözdür. Asıl ben arkadaşinizin yerinde olsam ve buradaki yorumlarinizi görsem, bir daha suratiniza bakmam. Arkadaşlik bu değil, bir kalemde silip atmak değil. Süreyle alakali değilmiş demek ki sağlam bir dostluk..
Merhaba...
Evet 10 yıllık arkadaşım ama bu tek falsosu değil, bu en çok kıran şey olduğu için buraya yazdım.
Burada kim kimi tanıyor ki,
Herkes objektif bakabildiği için burada paylaşıyorum
Hem burada ki insanların yorumları size göre doldurma siz neden kk dasınız???

Valla nasıl bir bağ kurmuş hiç anlamadım o kafa nasıl çalışıyor bilemedim.:KK14:

40 yıl düşünsem bu konuya böyle bir yorum getiremem ben. Kutluyorum kendisini!

Bana eşinin ailesi ile sorunlarından yakınan arkadaşıma ben eşinle mutlu musun?
Bitti. Kimin evliliği dört dörtlük senin de sınavın buymuş arkadaşım diye teselli ederim.

Anası babası güle oynaya evlendirir. Eşinden de eşinin ailesinden de esas darbeleri o vatandaş yer.

Bu konuya da o arkadaştan bir yorum istiyorum ben.

Kendi rızası tam yokmuş mu diyecek.:KK53::KK53:

Ayy bazı akıllara çok gülüyorum vallahi:KK55:

:KK9::KK9::KK9:

bellikı bırseyı kıskanmıs hıncını cıkarmaya calısmıs
cok yanlıs dusunmus
dedıgınız gıbı gorucu usulunde bıle sız secıyorsunuz
10 yıl dırek kestırıp atılmazda
mesafe koymak en guzelı
Çok sağlık sıkıntıları var
Ama ben onu bu hastalık sürecinde hiç ihmal etmeyip arıyorum ki aman kız kardeşi yok belki kimseyle paylaşamadığı şeyler olur diye.
Ben sıktım mı onu diye düşündüm ama ben her dakika kendi derdini anlatanda biri değilim ki...
Artık mesafe mi koyacağım merhaba merhaba..

Back
X