• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dostun acı sözleri...:(

Beterin beteri var benim de dostum dediğim bi insan hamile kaldım tamamen Değişti ikimizde aynı doktora tedavi görüyorduk tüp bebek tedavisi benim oldu onun olmadı herseyi ters anladı hersey ama örneğin ilk hamileyim dedim insan oyken eşimden sonra tabii neymiş kan değerini söylememişim.sonunda doğum Yaptım 15 günlükken açtı ağzını beddualar savurdu ve gerçekten benim Vicdanım sonuna kadar rahat ki herkes de kıskançlıktan yaptığını söylüyor.şimdi onu yaradana havale ediyorum bir daha kimseye dost demiyorum
Belkide hayata biraz daha iyi niyetli bakmak lazım..
Tam tersi olsaydı eminim ki siz içten içten ağlardınız ama
Arkadaşınızla sanki kendi çocuğunuz olacakmış gibi hazırlık yapardınız..

Saçmalamış. ..
Bu mantıkla bende size diyebilirim ki
Kayınvlidenizi çekiştirmişsiniz bak sizinde canınız sıkılmış demekki kadın haklıymış :KK45:
Ağzı olan konuşuyor, ah şu dertleşme merakı ahah anlatmayın özelinizi kimseye, bize anlatın En Büyük KK
Bundan sonra kk dan başka birilerine dert anlatmak mı???
ASLAEn Büyük KK

Beddua haksız yere edilince döner sahibine döner onun için vicdanım rahat diyorsun ya beddua eden düşünsün onu nelerin bekleyeceğini ..?
Kesinlikle şöyle düşündüğümde Vicdanım sonuna kadar rahat..dönsün kendine inşallah ama bende bıraktığı hasar kimseye güvenemio olmam artık

canım başlıktaki dost kısmı fazla olmuş. ayrıca düşmez kalkmaz sanmasın kendini. öyle bir dert verir ki yaradan. eşin ailesi sıkıntılarını mumla arar. küçümsemeyeceksin hiç bir şeyi. gün gelir başına.

Belkide hayata biraz daha iyi niyetli bakmak lazım..
Tam tersi olsaydı eminim ki siz içten içten ağlardınız ama
Arkadaşınızla sanki kendi çocuğunuz olacakmış gibi hazırlık yapardınız..
Canım benim 5 yılda ve ikinci tüp bebek tedavisi ile bebeğim oldu çok şükür ve benim bütün Arkadaşlarım cocuk sahibi ayrıca ben bir arkadasım hamile kaldıgında sevinirdim kendim için çünkü hamile Duası makbuldur aman dua edin derdim bana bir kişi bir kişidir derdim ..yani herkesin evladı kendine Allah herkesi farklı şekilde sınar diye düşünüyorum.o Yüzden içteniçe dahi olmadı bende çok şükür ve inanıyorum ki Arkadaşlarım bana cok dua etti şükür dünya Tatlısı bi oğlum oldu ..iyi niyetli baktım için kaybettim zaten bu kıza sen güya benim arkadasım sın ayıp değil mi ben sana hamile olduğumu söledim sevinmiyon hala Değeri sölememişim diye ortalığa düşmüşşün senle ilişkimi kesiyorum deseydim bu kadar tepeme çıkıp bu bedduaları edemezdi.ben aman incinmesin aman bişe olmaz aman dedikçe tepeme çıktı lohusa kadın demedi kıskançlığını kustu

Canım benim 5 yılda ve ikinci tüp bebek tedavisi ile bebeğim oldu çok şükür ve benim bütün Arkadaşlarım cocuk sahibi ayrıca ben bir arkadasım hamile kaldıgında sevinirdim kendim için çünkü hamile Duası makbuldur aman dua edin derdim bana bir kişi bir kişidir derdim ..yani herkesin evladı kendine Allah herkesi farklı şekilde sınar diye düşünüyorum.o Yüzden içteniçe dahi olmadı bende çok şükür ve inanıyorum ki Arkadaşlarım bana cok dua etti şükür dünya Tatlısı bi oğlum oldu ..iyi niyetli baktım için kaybettim zaten bu kıza sen güya benim arkadasım sın ayıp değil mi ben sana hamile olduğumu söledim sevinmiyon hala Değeri sölememişim diye ortalığa düşmüşşün senle ilişkimi kesiyorum deseydim bu kadar tepeme çıkıp bu bedduaları edemezdi.ben aman incinmesin aman bişe olmaz aman dedikçe tepeme çıktı lohusa kadın demedi kıskançlığını kustu
hayır yanlış anladınız beni iyi niyetli bakması gereken siz değilsiniz arkadaşınız...
Bence zaten siz kalbinizin güzelliğinin karşılığını almışsınız..
Bir evladınız var. arkadaşa da ihtiyacınız kalmadı, ona ayıracağınız vakti artık evladınıza ayırırsınız..

canım başlıktaki dost kısmı fazla olmuş. ayrıca düşmez kalkmaz sanmasın kendini. öyle bir dert verir ki yaradan. eşin ailesi sıkıntılarını mumla arar. küçümsemeyeceksin hiç bir şeyi. gün gelir başına.
ben kalben çok üzüldüm..
bana yaptığı açıklama abimde bizim istediğimiz biriyle evlenmedi
kalbimin yangınından öyle söyledim diye...
o zaman hepimizin kalbinin yandığı yerler var
ağzımıza geleni sayalım mı yaniii

ben kalben çok üzüldüm..
bana yaptığı açıklama abimde bizim istediğimiz biriyle evlenmedi
kalbimin yangınından öyle söyledim diye...
o zaman hepimizin kalbinin yandığı yerler var
ağzımıza geleni sayalım mı yaniii

kılıf uydumuş canım senin problemlerine destek olması gerekirken, dayanamamış ve öc alır gibi konuşmuş.

İnsan kaç yıllık arkadaşından bunu beklemiyor.

Back
X