- 4 Eylül 2012
- 879
- 72
- Konu Sahibi scholarppty
26 ocakta ikinci kere anne oldum ilk oğluşum emmedi mamayla besledik bunda kafaya koydum illa emzircem diye. Humanalar, rezeneler, incirler vs vs. neler neler yedim içtim. İlk hafta cumaya kadar mama destekli beslendik cumadan sonra tamamen anne sütüne geçtik. Ertesi hafta perşembe yani dün yaklaşık 10 günlükken kontrolümüze gittik ve kilomuz 90 gr artmış dr iyi dedi emmeye devam dedi zorda kalınca mama verirsin dedi. Birkaç gündür kendimi kötü hissediyorum kasık bölgemde ağrı var bugün nihayet doktora gittim tabi bişi yok ama ben ota... b...a ağlar durumdayım. Oğlumu görünce ağlıyorum mesela onla ilgilenemediğim için, ağrılarımdan dolayı ağlıyorum. herşeye herşeye ağlıyorum. Neyse gelelim meseleye dün gece bebeğim hiç uyumadı desem yeridir. Emdi olmadı, dolaştık olmadı, bugünde sütüm çok az, iki defa sağmayı denedim ikisindede en fazla 40 cc süt geldi. Sıkınca süt oluyor memeleri ama oğlum yutamıyormuş gibi geliyor. Ve en önemlisi devamlı memede durmak istiyor naapıcam ben ya bir fikir verin.