• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dpo 10 test için erken mi

bakanz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2025
28
9
1
29
Dpo 10da olacağım yarın sabah ilk idrarla test denesem çıkar mı, negatiften de çok korkuyorum. Bağıra çağıra ağlayasım var hatta bunu yazarken. Duygularım allak bullak ben bebek istemeye karar verince hemen olacak sanmıştım :(

Dpo 10da olacağım yarın sabah ilk idrarla test denesem çıkar mı, negatiften de çok korkuyorum. Bağıra çağıra ağlayasım var hatta bunu yazarken. Duygularım allak bullak ben bebek istemeye karar verince hemen olacak sanmıştım :(
Allah yardımcın olsun, her duamda rabbim bekleyen herkesin kucağını doldursun diyorum yine diyorum💖
Dpo 10 da çıkabilir evet ama çıkmama ihtimalide var yine negatif olması yok anlamına gelmez. Dertleşmek istersen konuşuruz bende çok çok zorlu şeyler yaşadım ve bu ay umutla tekrar bekliyorum.

Duygusal olarak bu kadar hassasken bence yapmayın. Regl günü yapın. Hani varsa ve testte çıkmazsa yok yere kendinizi hırpalayacaksınız bebek için bile iyi olmaz. Birde zor olduğunu çok iyi biliyorum ama lütfen bu duygusal hallerden temelli çıkmaya gayret edin. Bu kadar kasılmış, tedirgin ve stresli iken inanın olmuyor. Ben de bir dönem aşırı zorlandım duygusal olarak zaman içerisinde çok şükür psikolojik olarak rahatladım. Zor ama kesinlikle imkansız değil..

Back
X