dr.ali osman koyuncuoğlu giden varmı ?? acil cvp bekliyorum

DELAM

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2014
243
100
merhaba arkadaslar bende tüp bebege baslıycam fiyat arastırıyorum ali beyi herkes önerdi fiyatta kaldım ortada genel olarak nekadar ödediniz?? bil hassa maslak acıbademı merak ediyorum orda toplam nekadar bi ödeme gerceklesti??? lutfen bana yardımcı olun tesekkürler.

Ali bey muhteşem bir insandır.Dürüstçe söyler;eğer sağlık durumun müsait değilse,hiç riske girme .istersen deneriz ama olmaz bence der.8 aydır korunmuyorduk,kalp ameliyatlısıyım. yumurta sayım da sedace 3 .o yuzden bu ay tüp bebeğe başlıyoruz. 8 ay evvel hemen tüp bebek deneme 6 ay normal dene. boşa ilaç yüklenme demişti.olmadı şimdi deneyeceğiz. tüp bebek için 5700(paket fiyatı) + 1500/2000 ilaç masrafı veriliyor. ayrıca durumuna göre kullanman gereken ekstra ilaç olabiliyor. Kendisi Acıbadem'de tüp bebek bölümündeydi geçen ay ayrıldı zaten. Mucizevidir. Senle çook iyi ilgilenir. Hayatta iki doktora güvenirim biri de kendisidir.

Ali bey muhteşem bir insandır.Dürüstçe söyler;eğer sağlık durumun müsait değilse,hiç riske girme .istersen deneriz ama olmaz bence der.8 aydır korunmuyorduk,kalp ameliyatlısıyım. yumurta sayım da sedace 3 .o yuzden bu ay tüp bebeğe başlıyoruz. 8 ay evvel hemen tüp bebek deneme 6 ay normal dene. boşa ilaç yüklenme demişti.olmadı şimdi deneyeceğiz. tüp bebek için 5700(paket fiyatı) + 1500/2000 ilaç masrafı veriliyor. ayrıca durumuna göre kullanman gereken ekstra ilaç olabiliyor. Kendisi Acıbadem'de tüp bebek bölümündeydi geçen ay ayrıldı zaten. Mucizevidir. Senle çook iyi ilgilenir. Hayatta iki doktora güvenirim biri de kendisidir.
kusura bakma gec yazıyorum bana msj gelmedi arkadasım simdi baktımda gördüm allahın izniyle bene basladım umarım hersey güzel olur cok ıı bi doktor dediginiz kadar var saolun allahın ıznıyle bebıslerımız olucak:nazar::anneadayı:

Umarım her şey iyi gider..Bende şu an ilerleme yok ne yazık ki..Doktor bey sağ olsun 3 günde bir kontrole çağırıyor ve yeni ilaçlar deniyor.Tüp bebek gerçekten aşırı zor bir süreç..en azından benim için öyle geçiyor..İnşallah yumurtalıklarım direnmeyi keser de gelişir :) Sana bana hepimize bol şans.

Ben de Ali Osman Koyuncuoğlu'nda gittim ve şu an ikiz bebeğim var... Allah razı olsun.

X